Benim, Arkadaşım ve Eşimin dostluğu hk.


Eşiniz annesini kaybetmiş bu hayatındaki en stresli üzüntülü durum büyük ihtimalle. Siz 1 senedir görüşülmediğiniz insan için eşinizi kandırmaya yönelik plan yapıyorsunuz yapmayın ya yazıktır. Bana göre bu eşimin de değerini düşürmek oluyor. Bende soğuduğum arkadaşlarımla iyi günde kötü günde yazışıp haberleşiyorum ama eşimin başına bir şey gelince yazıp sormayanı aramız iyi bile olsa yazıp sormuyorum. Herkes her şeyi düşünüyor bh arada, herkesin eşi dostuyla konuşuluyor bu konular yapmak istemiyorlar.
 
Sizin ısrarla görüşmek istemeniz, eşinize onların adına mesaj atmayı düşünmeniz daha garip. Bu kadar çok mu seviyorsunuz veya muhteşem, bulunmaz bir dostluk mu? Öyle olsa zaten araya mesafeler girmezdi.
 
Arkadaşım bebek sahibi oldu ben bunu sosyal medyadan öğrenince ona yazdım. Biraz ısındı aramız.
Arası ısınan sizmişsiniz.
Arkadaşınızda o sıcaklık yok gibi.
İstese 3 kelimeyle eşinize br taziye mesajı yazabilirdi. Demek ki istememiş.



Acaba arkadaşım adına başka bir numaradan mesaj atıp "Ali telefonum bozuldu şirket hattımdan yazıyorum, başın sağolsun" mu desem. Biliyorum çok saçma ama aklıma da bişi gelmiyor.
Şunu da kesinlikle yapmayın,
ne münasebet yani?
Eşiniz öğrense, arkadaş merakınız için, eşinizin gözünde ne konumuna düşeceğinizi hiç hesap etmiyorsunuz sanırım
 
Lohusa kafasıyla kadın nelerle uğraşıyor bilmeden böyle düşüncelere kapılmayın derim.
Yani sizin aranız niye açılmıştı bilmiyorum. O konular unutuldu da mevzu taziyeye mi kaldı.
İnsanların telaşı varken böyle şeyleri dert etmeyin.
 

20 günde insan iyileşiyor mu? En kötü zamanlar oralar :)
Eline elbette telefon alıyor ancak kafa gidik muhtemelen ve size söylediği için de atmıştır kafasından o konuyu. Şu an hormon dengesizllikleri ve evindeki yepyeni bir bireyle uğraşan bir kadından eşinize empati yapmasını bekleyemezsiniz. Hayatımın psikolojik olarak en kötü dönemi lohusalıktı. İlk 10 gün zaten bulutlardasın bir şey anlamıyorsun. Sonra çöküyor depresyon :)
Siz arkadaşınızı arayıp nasıl gidiyor yardıma ihtiyacınız var mı dediniz mi mesela?
Sizin arkadaşınız doğum yapan sadece mesajlaşmışsınız.
Ama bu kadın eşinizin arkadaşı değil. Sizin aracılığınızla taziye iletmiş geçmiş.
 
Ben de kayıp, doğum, düğün gibi süreçleri önemserim. Arkadaşım ile aramız açık olmasına rağmen hamile olduğunu duyar duymaz yazdım. Doğum yaptı yazdım ve gelemediğim için özür diledim ve taziyemiz var dedim. Haliyle bu adımların karşısında insan bir adım bekliyor ki eşim de arkadaşımla arkadaştı. Unuttu belki haklı, ben de bugün arayıp halini hatırımı soracağım zaten. Acaba o esna da hatırlatır gibi söylesem mi diyorum ama hala daha bir mesaj bile atmazsa kırılıcam.
 
Sizin yerinizde olsam asla aramam arkadasligimi da bitiririm
 
Kadın sizden uzak durmak istiyor işte .
 
Gerçekten hala neden arama sorma peşindesiniz. Bazen de bazı insanları tozlu raflar arasına göndermek gerekir.

Bu arkadaş merakınız başınıza iş açacak haberiniz olsun.

Ayrıca bırakın arkadaşı da kocanızla ilgilenin adam annesini kaybetmiş. Karısı arkadaşını özlüyor? Sırası mı şimdi?
 


Herkesin vereceği tepkiyi atacağı mesajı ve alacağı taziye aramalarını yönetmeye çalışmayı derhal birakmalisiniz.

Vefat haberi hatirlatilacak bir şey mi? Siz arayıp anlatmazsaniz o kişi taziye evinin nasıl olacağını, eşinizin üzgün olup olmadigini bilmiyor mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…