Benim BABAM öldü

Ben en çok kayınpederimden, eşimden haksızlık gördüğümde
hissettim babasızlığımı..

Hatta bir gün hiç unutmuyorum.
Babam yok diye bütün bunlar.
Babam olsaydı böyle davranmaya cesaret edemezlerdi diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Çok üzücü dönemlerdi.

Asıl en çok üzüldüğüm ne kadar iyi bir babam olduğunu evlenip bu baba bozuntusunu tanıdığımda
anladım maalesef. Babam toprak altındayken..

Millet üç kuruş etmez herife baba diye nasıl saygı
duyuyor gördüm, aklım şaştı. Çok pişmanım..
Annem için iyi bir koca olamadığı için, hep eksikti gözümde.
Ne kadar iyi bir baba olduğunu görememiştim.
Benim babam çok kral bir babaymış oysa.

Ölüm bir nefes kadar yakın bize,
Ansızın geliyor yanı başımızdakileri alıp götürüyor...

Allah rahmet diliyorum... Başınız sağolsun...

İçinize atmayın, ağlamak istediğinizde bütün içinizi boşaltın...

ALLAHım ne kadar da doğru yazdıkların. Okudukça hıçkıruyorum....

Torunu olmasin cok istiyordu.Olmadi goremedi.Dugunumu gordugu icin biraz rahatim Henuz 49 yasindaydi.49 yasini kutladi ve 16 gun yasadi vefat etdi.Keski birden olmeseydi en azindan bi vasiyet etseydi isteklerni arzularini soyleseydi.Kosa kosa giderdim yanina.ama malesef kalp kirizi gecirdi sabaha gozunu acamadi

Babamin arabasini goruyorum hatirliyorum ismine benzer isim duyuyorum cok kotu oluyorum .numarasini sildim vhatsappda her defa baktigimda kendi resmi cikmasin gormeyeyim diye gorunce cok canim yaniyor.En kotusude o ki artik cok korkuyorum.Esim ise gittiginde ya bir sey olursa ya esim de olurse? Her disari ciktiginda sag salim gelsin diye dua ediyorum annem her aradiginda acaba birine biseymi oldu diye dusunuyorum artik.

Canım ölüm herkesin basına gelecek.. Bu acı ama en gerçek şey hayatta.
Önemli olan ne biliyor musun, sevip sevilmiş olmak
Baban nûrlar içinde yatsın, bol bol dua et..

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Babanızı her ozlediginizde ona dualar okuyun. Ağlamaktan daha fayda sağlar ona. İlk başlar çok zor. Hele ki rüyanda görmek ve uyanmak, öldüğünü unutmak ve sonradan hatırlamak zor. Bir gün önce birlikte yemek yediğin gülüp öptüğün canini toprağa koymak ve eve dönmek... Allah veriyor sabrını çünkü su içmek hapşırmak kadar hayatın içinde ölüm. Zamanla alisacaksin. Hayat boyu batar ama acitmaz bir süre sonra. Allah annenize ve size hayırlı ömür nasib etsin

Başın sağolsun

20 yıl oldu öleli .
Hiç tanımadım diyebilirim çünkü öldüğünde 4 yaşındaydım .
Sadece resimlerden biliyorum .
Babasızlığımı en çok hissetiğim zamanlar ;
Okulun ilk günleri , babası olan insanları görünce ve evlenınce hissettim .
En çokta evlenınce..

Allah rahmet eylesin. Alışacaksınız ama acınız hiç geçmicek .
Ben tanımadıgım halde , kötü bir insan oldu halde bazen keşke olsaydın baba diye ağlayabılıyorum . Hatta şuan burnumun direği sızladı gözler yine doldu .

Çok şükür bu yaşına kadar tanıdın . Çok şükür.
Rabbım kimseeyı annesız babasız büyütmesin çok zor

Bende 4 sene oldu kaybedeli. Sizi anlıyorum. Bırakın kendinizi ağlayın. Dökün İçinizi. Sonra daha kötü olmayın.

Allah sabırlar versin. Babacığınızın mekanı cennet olsun inşallah.

Numarayı silmeyi nasıl başardın canım ya benim babam gideli 6 yıl oldu ben daha silemedim...

Benim de annem öldü
Benim ve kardeşimin mutluluğunu göremediği için çok üzülüyorum
Kardeşim bu yıl mezun olacak
Ben hamilelik yaşıyorum
Anneme çok ihtiyacımız var
Ama o yok
56 yaşında kaybettik daha gençti.

Yine de beni güçlü biri olarak yetiştirmiş olduğu için seviniyorum. Yas dönemi 6 ay kadar sürüyor
Sonra hep bi eksiklik..
Babam da 80 yaşına yaklaştı, umarım başka bir acı daha yaşamam.

Allah sabırlar versin,rahmetiyle,merhametiyle muamele etsin, sizleri de cennetinde kavuştursun inşallah.
Çok üzüldüm.
Yakın zamanda arkadaşım da annesini kaybetti,çok sevdiğim bir teyzemdi.
Çok derin üzüldüm ona da.
Elbet sizi anlamak mümkün değil ama acı işte,çok acı.

Çok küçük yaşlarda babasını kaybedenler hatırlamayanlar da var (Allah onlara da sabır versin)
Sizin teselliniz,güzel anılar biriktirmiş olmak,sizin mürüvvetinizi de görmüş olması.
Bu saatten sonra yapılacak sabretmek,dua etmektir kardeşim.
Bir gün muhakkak biz de gideceğiz.
Burası yalan, babanız gerçek dünyaya biraz daha erken gitti.
Allah cennetinde ağırlasın...

başınız sağolsun allah rahmet eylesin. 6 kasımda bende kaybettım babamı . Uzun süre yoğun bakımda yattı doktorlar solunum cıhazından çıkaramayız dedi ölür dedi o zoru başardı ve solunum cihazından ayrılıp aramıza döndü o zor yoğun bakım gunleri bitmişti . aradan 11 ay geçti bir gün evde komaya girdi ambulans aldı gitti bir daha sağlıklı gelemedi . En son morgta gördüm şimdi ölmemişte her an gelecekmiş gibi ... allah sabırlar versin size çok zor ..kızım dedesiz kaldı şimdi gördüğü her ambulansın peşine dede diyip ağlıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…