Benim BABAM öldü

Şu forumda ilk defa bir mesaja hüngür hüngür ağladım. Rabbim annesiz babasız kalan herkesi cennetinde kavuştursun inşallah.

allah sabırlar versin canım bende senin yaşadığın şekilde babamı kaybettim evlendim 1 ay sonra babamın cenazesine memlekete gittim başkası hasta diye dediğin gibi kapıda baktım cenaze arabası düğünden sonra bende göremedim babamı gün sayarken gitmek için cenazesine gitmek nasip oldu cok zor okurken mesajını o günleri yaşadım tekrardan eşin olması sana destek olması inanki çok büyük avantaj ilerde bunu daha iyi anlayacaksın mekanları cennet olsun rabbim sabırlar versin tüm yakınlarını kaybedenlere

Başınız sağolsun ama ölüm Allahin emri.bende babami kaybedeli 18 sene oldu ama bugün hala ayni durumdayim hani derler ya burnumun direği sizliyor diye oyle iste resmini gördüğüm an baslarim aglamaya öyle ozlemisim.Allah sabir versin.

basın sağolsun allah sızlere sabır versin. bazen birinin babası annesı vefat ettıgınde dıyoruzya aman yaşlıydı zaten kurtuldu onun acısını yasayan ıcın ne kdr zor halbukı yaslıda olsa kocaman bır geçmişiniz var uf allah sizlere sabır bababnıza rahmet eylesın

Acın hafifleyecek ama hiç geçmeyecek . Bağıracaksin herkese acini anlatacaksın geçsin diyeceksin dayanamıyorum diyeceksin ama gecmiyecek sadece hafifleyecek çok zor biliyorum bnde annmi kaybettim ve bu acının nekadar dayanılmaz ne kadar anlatılmaz tarif edilmeyecek bir acı olduğunu biliyorum başın sağ olsun kuzum bnim.rabbim sana sabır versin ama emin ol sabır verecek rabbim acin hafifliyecek ozlemin hafifliyecek rabbim çok büyük öyle bir sabır veriyor ki dayanılmaz dediğimiz o acı bir anda dayanılır bir hal alıyor. Allah mekanını cennet etsin canım bnim

Basin sagolsun canim..cok cok zor tabi.Bu aciyi yaşayan biri olarak ne hissettigini cok iyi anlıyorum..Ilk gunler ilk aylar hatta ilk yillar muthis aci veriyor.Benimde aglamadigim bir gun bile yoktu resimlerine bile bakamazdim.Bazen öldüğünü unutur bir anda yüzüne o aci gercek tokat gibi carpinca acisina dayanamazdim..
Ama inan zamanla hafifliyor.Ondan bahsederken yada aklıma geldiginde ağlamıyorum artik.Kabulleniyor insan.
Hala cok özlüyorum tabi ama o ilk zamanlarda ki acıyı o kadar yogun yasamiyorum.
Bol bol dua et..ona yapacagin en buyuk iyilik bu.

Ne denir ki böyle bir durum karşısında... Okuduğumda ağladım. Allah sizlere sabır versin, babanıza da rahmet eylesin inşallah... Anneannemi kaybettiğimde uzun zaman inanamamıştım öldüğüne. Yaşlı ve hasta olmasına rağmen bir gün önce gördüm yanındaydım nasıl şimdi toprağın altında yatar diye kabullenmek istememiştim. Bir anda her şey bomboş ve yalan gelmişti. Ölümler bize bu hayatın kısacık ve yalandan ibaret olduğunu hatırlatıyor. Dilerim Rabbim sizi cennetinde kavuştursun...

Şu yazdığın içimi titretti. Bende eşimin işgüzar, huzur bozan kendi egosu için çoçuğunun yuvasını bozmaya çalışan annesine hürmetini, tahammülünü, sanki küçük bir kız çocuğuymuş gibi sabrını görünce kendi evlatlığımı sorgular oldum nasılda eften püften şeyler için anneme bagırdıgımı tahammülsüzlüğü gördüm.Çok üzgünüm.

Basınız sağolsun Allah cennetinde kavuştursun

Allah sabırlar versin . Çok yeni sanırım ... Sık sık mezarına gidip sesli şekilde konuşun , dertleşin anlatın çok iyi geliyor.

Bunlar bize ders olsun işte..
Anneciğin hayatta ise kıymetini bil, pamuklara sar.
Asıl hayırlı evladı o hak ediyor.
Yanarım yanarım gül gibi babama böyle kıymet vermedim ona yanarım.

Bunlar bize ders olsun işte..
Anneciğin hayatta ise kıymetini bil, pamuklara sar.
Asıl hayırlı evladı o hak ediyor.
Yanarım yanarım gül gibi babama böyle kıymet vermedim ona yanarım.
Arabesk olucak ama ele karışmak gerekmiş görmek için.
Ölüme dicek hiçbirsey yok sabır diliyorum.

Kuzum başın sağolsun. Babanız bu kadar ağladığınızı görse çok üzülürdü. Onu üzmeyin...

Ne güzel babanıza hissettiğinz duygular
Allah rahmet eylesin ne kadar iyi birini bu kadar sevmissiniz babanizi
Ben asla asla bu duyguyu hissetmesini babama su an yaşıyor gayet sağlıklı ama
Ölse heralde pek bişey hissetmek sadece acitim vicdanen
.çünkü bize ne çocukluğumuzun ne gençliğimizi yaşattı.anneme dayak atardı bize atardı.sinir kupuydu
Her an evimizde kavga bağırdı
Herzaman doğuş kavga
Annemi çok yıprattı bizi kardeşlerimi hep yıprattı bizi okutmadi
Biz hayat mücadelesi verdiklerini okuduk evlendik annemlere ev aldık şimdi Midas gibi oturuyor
Bence obur dunyada bizim hakkımızı ödeyecek mi acaba
Hakkımı asla helal etmiyorum
Size çok imrendim
Çok şükür ki kızımın çok iyi bir babası var sevgi ve saygı dolu kizima

Basiz sagolsun bende babami bir ay once kaybettim.baska sehirde calisyorum her haftasonu gelirdim.ilk defa o haftasonu gelemedim ve babam o haftasonu kalp krizinden kaybettik.
Seni o kadar iyi anliyorumki keskeler hic bitmiyor daha telefonumda arama kayitlari duruyor.numarasini silemiyorum.cok zor agir bir aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…