- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Şu forumda ilk defa bir mesaja hüngür hüngür ağladım. Rabbim annesiz babasız kalan herkesi cennetinde kavuştursun inşallah.Canım benim Allah rahmet eylesin sevdiklerin acısını görmek her yaşta çok zor ama çok şükür biz en azından küçük bir çocukken kaybetmedik babamızı ve onunla güzel anılar yaşadık elhamdulillah. Şimdi aklında ne sorular geçiyor biliyorum. Acaba onu çok sevdiğimi biliyor muydu? Acaba bana hakkını helal etmiş miydi? Yeniden cennette kavusabilecek miyiz? Babamsiz belki de 50 yıl nasıl yaşayacağım? Benim doğacak çocuklarım dedesini bilmeyecek mi? Bir gün babamı unutur muyum? Sesi, yüzü, anılarımız aklımdan silinir mi?
Malesef ölüm acisinin tek çaresi zaman... Zamanla alisacaksin. Elbette çok ozleyeceksin ve kalbinin bir yeri hep boş olacak ama yaşayacaksın. Baban şuan sana birşeyler söylese ne derdi düşün bakalım? Güzel kızım ağlama, kendine iyi bak, mutlu ol, benim yüzümden üzülürsen ben de üzülurum gibi seyler derdi muhtemelen Sen baban için de mutlu olacaksin, onun için de yaşayacaksın hayatı artık. Yaptığın her hayri babanın ruhuna hediye edeceksin. Hediye ettikçe de sanki babanın ruhunun duyduğu huzuru hissedeceksin :)
Babalarimiz bu çirkin dünyadan kurtuldu, inşallah çok güzel bir yerde bizleri bekliyorlar. Biz de vaktimiz gelince onlara kavuşacağız insallah. Seçme şansları olsaydı asla bizi bırakmazlardi. Rabbimiz böyle takdir etti emanetini aldı. Bizim de yapabilecegimiz tek şey güzelce sabretmek...
allah sabırlar versin canım bende senin yaşadığın şekilde babamı kaybettim evlendim 1 ay sonra babamın cenazesine memlekete gittim başkası hasta diye dediğin gibi kapıda baktım cenaze arabası düğünden sonra bende göremedim babamı gün sayarken gitmek için cenazesine gitmek nasip oldu cok zor okurken mesajını o günleri yaşadım tekrardan eşin olması sana destek olması inanki çok büyük avantaj ilerde bunu daha iyi anlayacaksın mekanları cennet olsun rabbim sabırlar versin tüm yakınlarını kaybedenlereCok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Şu forumda ilk defa bir mesaja hüngür hüngür ağladım. Rabbim annesiz babasız kalan herkesi cennetinde kavuştursun inşallah.
basın sağolsunCok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Acın hafifleyecek ama hiç geçmeyecek . Bağıracaksin herkese acini anlatacaksın geçsin diyeceksin dayanamıyorum diyeceksin ama gecmiyecek sadece hafifleyecek çok zor biliyorum bnde annmi kaybettim ve bu acının nekadar dayanılmaz ne kadar anlatılmaz tarif edilmeyecek bir acı olduğunu biliyorum başın sağ olsun kuzum bnim.rabbim sana sabır versin ama emin ol sabır verecek rabbim acin hafifliyecek ozlemin hafifliyecek rabbim çok büyük öyle bir sabır veriyor ki dayanılmaz dediğimiz o acı bir anda dayanılır bir hal alıyor. Allah mekanını cennet etsin canım bnimCok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Annem sildirdi cunki her gordugumda kalp krizi gecirir gibi oluyordum.Numarasi ezberimde kendisi ezberimde sadece annemide uzmek istemiyorum.Ben kotu oldukca annem babami birakdi benim durumuma agliyor.Numarayı silmeyi nasıl başardın canım ya benim babam gideli 6 yıl oldu ben daha silemedim...
Şu yazdığın içimi titretti. Bende eşimin işgüzar, huzur bozan kendi egosu için çoçuğunun yuvasını bozmaya çalışan annesine hürmetini, tahammülünü, sanki küçük bir kız çocuğuymuş gibi sabrını görünce kendi evlatlığımı sorgular oldum nasılda eften püften şeyler için anneme bagırdıgımı tahammülsüzlüğü gördüm.Çok üzgünüm.Millet üç kuruş etmez herife baba diye nasıl saygı
duyuyor gördüm, aklım şaştı. Çok pişmanım..
Annem için iyi bir koca olamadığı için, hep eksikti gözümde.
Ne kadar iyi bir baba olduğunu görememiştim.
Benim babam çok kral bir babaymış oysa.
Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Şu yazdığın içimi titretti. Bende eşimin işgüzar, huzur bozan kendi egosu için çoçuğunun yuvasını bozmaya çalışan annesine hürmetini, tahammülünü, sanki küçük bir kız çocuğuymuş gibi sabrını görünce kendi evlatlığımı sorgular oldum nasılda eften püften şeyler için anneme bagırdıgımı tahammülsüzlüğü gördüm.Çok üzgünüm.
Basınız sağolsun Allah cennetinde kavuştursun
Arabesk olucak ama ele karışmak gerekmiş görmek için.Bunlar bize ders olsun işte..
Anneciğin hayatta ise kıymetini bil, pamuklara sar.
Asıl hayırlı evladı o hak ediyor.
Yanarım yanarım gül gibi babama böyle kıymet vermedim ona yanarım.
Arabesk olucak ama ele karışmak gerekmiş görmek için.
Ölüme dicek hiçbirsey yok sabır diliyorum.
Kuzum başın sağolsun. Babanız bu kadar ağladığınızı görse çok üzülürdü. Onu üzmeyin...Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?