- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Allah sabr versin evet cok aci.bendede oyle korku basladi malesef simdi esimi kaybetmekden cok korkuyorum.kendimin olecegini dusunuyorum. Cok kotu dusunceler icindeyim4 yil once ayni seyleri ben de kardesim icin yasadim. Gozlerimin onunde hayatini kaybetti. 25 yasina gireli daha 3 ay olmamisti. Bu isin genci yaslisi yok derler oyleymis gercekten. Ölüm cok uzak geliyor insana. Sanki hic olmeyecekmis gibi sevdiklerimiz. Ama benim kardesim öldü ve o zaman dunya basima yikildi. Öldüğü gunun sabahinda kahvalti masasindan kavga ederek kalkmistik. Hep bogazina dizdigim lokmalar gelir aklima. Ablasi olarak hep iyiligini istiyordum kizmam da ondandi. Nerden bileceksin ki? Aksamina komaya girdi 7 gun boyunca hic gozunu acmadi. Helallesemedik bile.
Cok yaninda bekledim, cok konustum ona. Duymustur diye teselli ettim kendimi. Gozunu acsa beni duysa ona onu ne cok sevdigimi soyleyecektim. Ne ben soyleyebildim ne o duyabildi.
Acisi 4 yildir hala taze. O aciyla yasamaya alisiyorsun. Ben psikolojik tedavi gordum, etrafimda insanlar mutlu olsa sinirleniyordum. 4 yil sonra daha iyiyim ama hala tam atlatabilmis degilim. Cok pismanliklarim var. Acimi her cuma gecesi ruhuna Yasin okuyarak hafifletiyorum kendimce. Ona dua edince huzurlu oluyorum. Dua edin bol bol. Elimizden baska birsey gelmez. Hepimiz olecegiz ama yakinimdan birini daha kaybetme korkusu çok buyuk ben de. Allah sabrini versin, basiniz sagolsun
Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Baba çınar gibidir gölgesinde dinlenmek bile yeterdir Allah sabir versin çınarinizi kaybetmissiniz hayatta hep bunun eksikligiyle yasamaya alismak zorunda kalacaksiniz hayat hiç adil degill..Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
İçim yandı okurken kendimi yerine koydum Allahım sizlere sabır dayanma gücü versin babanın mekanı cennet olsun inşallah.Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Gece gece ağlıyorum şimdi başlığı görünce çok fena oldum. Başın sağolsun Allah sabır ve dayanma gücü versin. Benim babam da öldü bir kaç sene oldu, torunlarını göremedi, benim doktoramı bitirişimi de göremedi. Oysa benle ne çok gurur duyardı biliyorum. O da kalp krizinden gitti. Hiç bir şey değişmedi duyduğum ilk andaki gibi acım. Sadece saklamayı öğrendim. Babam benim. Babam.Torunu olmasin cok istiyordu.Olmadi goremedi.Dugunumu gordugu icin biraz rahatim Henuz 49 yasindaydi.49 yasini kutladi ve 16 gun yasadi vefat etdi.Keski birden olmeseydi en azindan bi vasiyet etseydi isteklerni arzularini soyleseydi.Kosa kosa giderdim yanina.ama malesef kalp kirizi gecirdi sabaha gozunu acamadi
RABBİM sabır versin yorumları olurken boğazıma düğümler dizildi yutkunamadim babamı çok seviyorum amcamin ölümünden sonra çok sık babamla ilgili kötü rüyalar görüyorum RABBİM korusunGece gece ağlıyorum şimdi başlığı görünce çok fena oldum. Başın sağolsun Allah sabır ve dayanma gücü versin. Benim babam da öldü bir kaç sene oldu, torunlarını göremedi, benim doktoramı bitirişimi de göremedi. Oysa benle ne çok gurur duyardı biliyorum. O da kalp krizinden gitti. Hiç bir şey değişmedi duyduğum ilk andaki gibi acım. Sadece saklamayı öğrendim. Babam benim. Babam.
Aminn canım ama biz ne kadar istemesekte kabullenemesekte hayatının gerçekleri er yada geç yasiycagiz bende amcami gördüm sıkı sıkı sariliyordum seni çok özledim amcam diyordum ama rüya ışteHepinize tesekkur ederim.Cok sagolun.Babam oldugunden beri cok istedim uykuma girsin ama olmuyordu.Bu gece babami gordum uykumda o kadar sevindimki anlatamam.Allah olenlere rahmet kalanlarada Uzun omurler versin insallah.Kimsenin Annesi babasi olmesin
Amin.RABBİM sabır versin yorumları olurken boğazıma düğümler dizildi yutkunamadim babamı çok seviyorum amcamin ölümünden sonra çok sık babamla ilgili kötü rüyalar görüyorum RABBİM korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?