Benim BABAM öldü

4 yil once ayni seyleri ben de kardesim icin yasadim. Gozlerimin onunde hayatini kaybetti. 25 yasina gireli daha 3 ay olmamisti. Bu isin genci yaslisi yok derler oyleymis gercekten. Ölüm cok uzak geliyor insana. Sanki hic olmeyecekmis gibi sevdiklerimiz. Ama benim kardesim öldü ve o zaman dunya basima yikildi. Öldüğü gunun sabahinda kahvalti masasindan kavga ederek kalkmistik. Hep bogazina dizdigim lokmalar gelir aklima. Ablasi olarak hep iyiligini istiyordum kizmam da ondandi. Nerden bileceksin ki? Aksamina komaya girdi 7 gun boyunca hic gozunu acmadi. Helallesemedik bile.

Cok yaninda bekledim, cok konustum ona. Duymustur diye teselli ettim kendimi. Gozunu acsa beni duysa ona onu ne cok sevdigimi soyleyecektim. Ne ben soyleyebildim ne o duyabildi.

Acisi 4 yildir hala taze. O aciyla yasamaya alisiyorsun. Ben psikolojik tedavi gordum, etrafimda insanlar mutlu olsa sinirleniyordum. 4 yil sonra daha iyiyim ama hala tam atlatabilmis degilim. Cok pismanliklarim var. Acimi her cuma gecesi ruhuna Yasin okuyarak hafifletiyorum kendimce. Ona dua edince huzurlu oluyorum. Dua edin bol bol. Elimizden baska birsey gelmez. Hepimiz olecegiz ama yakinimdan birini daha kaybetme korkusu çok buyuk ben de. Allah sabrini versin, basiniz sagolsun

Allah sabr versin evet cok aci.bendede oyle korku basladi malesef simdi esimi kaybetmekden cok korkuyorum.kendimin olecegini dusunuyorum. Cok kotu dusunceler icindeyim

Allah rahmet eylesin yazınızı okuyunca geçmişe döndüm bir an. Babamı kaybettiğimde 7.sınıfa gidiyordum. Akciğer kanseriydi ve kemoterapi alıyordu belirli zamanlarda .Sabah formalarımı giyip hazırlandım tam evden çıkacakken evdekiler telaşlıydı babam koridora düşmüştü o anı hiç unutamam mesela abimin kollarında can verdi annem, abim aylarca kendimize gelemedik.Ablam uzakta görev yaptığı için cenazesine yetişemedi.Ölüm Allahın emri zaman geçti üzerinden şu an üniversite 2.sınıftayım hala bir yanım eksik ,sağolsun annem arkamda abilerim ,ablam arkamda ama babanın yeri ayrıymış.Lise mezuniyetinde herkes annesi babasıyla fotoğraf çektirdi benim çekindiğim karede babam yoktu, keşke mezuniyetimi görseydi.Evin en küçüğüyüm babam hep senayı okutacağım diğerlerini okuttum onun da gününü göreceğim derdi ömrü yetmedi.Babamı kaybettikten sonra arkadaşlarıma göre daha çok olgunlaştığımı düşünüyorum.Şu an tek gayem babam günümü göremedi ama okulu bitirip aileme gün göstermek annemi rahata erdirmek.Ben de içimi dökmek istedim.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ne desek boş rabbim sabır versin

Baba çınar gibidir gölgesinde dinlenmek bile yeterdir Allah sabir versin çınarinizi kaybetmissiniz hayatta hep bunun eksikligiyle yasamaya alismak zorunda kalacaksiniz hayat hiç adil degill..

Başınız sağolsun içim yandı okurken... belli acınızı paylaşamam ama size duacı olurum umarım tez zamanda atlatırsınız acınız biraz da olsa hafifler .mekanı cennet olsun ...

Allah sabır versin. Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok zor 16 yaşımda kaybettim babamı onunla yaşayamadıklarım çok acıtıyor bazen. Allahım annene uzun ömürler versin ben onu da erken kaybettim. Birinin annesi ya da babası hayatını kaybedince içim acıyor

İçim yandı okurken kendimi yerine koydum Allahım sizlere sabır dayanma gücü versin babanın mekanı cennet olsun inşallah.

Ah çok üzüldüm içimi yaktın. . Allah sabır versin başınız sağolsun..
Şöyle düşün o huzur içinde uyuyacak yalan dünyadan artık ebedi dünyasına gitti ve orada buluşacaksınız birgün ve orada sonsuza dek hep baban olacak senin hiç gitmeyecek hep yanında olacak.. Bol Bol sarılıp özlem çekmeyeceksiniz.. Ama bu mutlu ebediyet içinde büyük bir özlem çekmeniz gerekecek twk kötü olan bu.. Orada ebediyen sarılacaksanız .. Lütfen bunu düşün

Gece gece ağlıyorum şimdi başlığı görünce çok fena oldum. Başın sağolsun Allah sabır ve dayanma gücü versin. Benim babam da öldü bir kaç sene oldu, torunlarını göremedi, benim doktoramı bitirişimi de göremedi. Oysa benle ne çok gurur duyardı biliyorum. O da kalp krizinden gitti. Hiç bir şey değişmedi duyduğum ilk andaki gibi acım. Sadece saklamayı öğrendim. Babam benim. Babam.

Son düzenleme:
Öncelikle basın sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun INŞALLAH okurken göz yasmimi tutamadım çok yakın zamanda amcami kaybettk çok zordu ama baba çok daha başka RABBİM sabır versin

Hepinize tesekkur ederim.Cok sagolun.Babam oldugunden beri cok istedim uykuma girsin ama olmuyordu.Bu gece babami gordum uykumda o kadar sevindimki anlatamam.Allah olenlere rahmet kalanlarada Uzun omurler versin insallah.Kimsenin Annesi babasi olmesin

RABBİM sabır versin yorumları olurken boğazıma düğümler dizildi yutkunamadim babamı çok seviyorum amcamin ölümünden sonra çok sık babamla ilgili kötü rüyalar görüyorum RABBİM korusun

Aminn canım ama biz ne kadar istemesekte kabullenemesekte hayatının gerçekleri er yada geç yasiycagiz bende amcami gördüm sıkı sıkı sariliyordum seni çok özledim amcam diyordum ama rüya ışte

Canim Allah sabir versin bende 7 yasinda annemi kaybettim kiz kardesim 4 yasindaydi ve hergece anne diye aglardi susturamazdik suan sen dayanacak guctesin bide bizi dusunsene uzulme Rabbim mekanini cennet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…