- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Hep böyleydi iliskimiz. Bunu onunla defalarca konustum guzel guzel anlattım beni ne sekillerde mutlu edeceğini. Ama yok. Adam 5 dkSizin bir cinsel hayatınız yok ki. Sadece erkek odaklı yaşıyorsunuz. Hep mi böyleydi çocuktan sonra mı oldu?
Bu monotonlukla tabi ki görev gibi yaşanır. Eşiniz bence bu konuda çok eğitimsiz. Bunu en başından konuşup üstüne düşmeliydiniz. İnternette bununla ilgili bir çok yazı var halbuki. Siz konu mankeni misiniz?
Bence önce bu problemi çözmelisiniz eşinizle. Sen istemiyorsun zaten dediğinde 'benim de isteyeceğim bir durum yaratmıyorsun' demeliydiniz. Erken olanlar için yöntemler var. Bu sorun ülkemiz erkeklerinin genelinde var zaten.
Yaptığı hareket hiç hoş değil. İstemiyorsanız sizi zorlayamaz. Her ilişki öncesi tartışma başarısız cinsel hayattan kaynaklı. Ama eşinizin bunda pay sahibi olmadığını düşünüp suçu size atması kesinlikle beraber çözülmesi gereken bir mesele.
Merhaba canım bu mesajından anladığım kadarıyla eşin cinselliği sadece erkeğin tatmin olacağı bir araç olarak görüyor bu durumda ben seni haklı görüyorum sadece olayı gerektiği gibi dile getirememiş ve içinde biriktirdiğin kırgınlıklar sebebiyle patlama yoluna gitmişsin eşinin bu konuda bilinçlendirilmesi gerekiyor benim acizane tavsiyem eşine sen anlatabiliyorsan sen izah et kendi halini anlatmaya çalış yok olmuyorsa ikna et ve bir evlilik terapistiyle görüşünKızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
Soğuyorum zatenbende anlamıyorum ki iliskiye girmeden once bi anda kavga ederken buluyorum kendimizi. Bilmiyorum
Canım sinirliyken dokunulmasini sevmediğimi cok iyi biliyor sadece o degil annem babam kimsenin dokunmasını istemem. Ayrıca guya oda istiyordu dun gece ben içerde hazır beklerken uyuyup sora benim tum hevesim sonunce uykumu aldım gel yapalım diyen adamla iliskiye girememEsinizden anlayis bekliyorsunuz ancak sizde anlayisli değilsiniz.
Ben istemedigim bir şeyi yapmak zorunda kaldigimda gorev olarak gordugumde farkinda olmadan karsimdakinin burnundan getiririm cunku beni mutlu etmeyen bir seyle karsimdakine mutluluk veremem.sizde bir jest yapmaya calismissiniz ama içten istemediğiniz için bu hale gelmiş.
Kocanizin bildiği halde koltukta yattigini yazmissiniz ama.kocanizin sizi istediginden eminsiniz gidip bagirmak yerine onu pekala yatağa getirebilirdiniz ama eğer"isteseydiniz"...
Tartisirken size sürekli dokunması ve sizin istememniz ayri bir konu bu ayri bir sorun... ancak burada size dokunmasina tahammül dahi edemediginizi hissettiği için bu şekilde davranmis..
Ve yine eğer "isterseniz " tüm bu sorunları bir saatte çözer rafa kaldirirsiniz biliyorsunuz
Ben anlamamıyorum canım. Normalde iyi bir estim isteklerimi yapar aileme cok iyidir cok iyi Bir baba iyi bir arkadas. Ama iliski konusuna gelince inan icinde farklı bir adam cikiyor. Taniyamiyorim. Ve bu beni cok yaralıyor. Ona karsi inanılmaz soğudum
canım denerim teşekkür ederimşeytan vesvese veriyor da ondan :) euzu besmele çekin öyle oldu mu. ben 2 aylık evliydim adam kendine dokundurtmuyordu kaçıyordu. düşün. iyi de anlaşıyormuşsunuz birbirinizn kıymetini bilin :)
ayyy benim kocam da duşa girmeden önce aynı şeyi söylüyor. deli oluyorum . adam pis pis yaklaşmaya çalışıyor...Ya dus alicam bosa olmasın gel iliskiye girelim bes dakika diyen bi adama süslenmesim ouslenmisim hala en istemiyorum oluyor ya ben bunu kabullenemiyorun
Boyle bi konu da yardım alabilmemiz icin onun kabullenmesi lazım ama o kendince gayet normal davranıyor. Insallah düzeliriz ne deyimBak bukadar olumlu şey warken tek bir hatası yüzünden soğuma bunu aşmanın yollarını ara bu sorun aşılmayacak bişey değil gerekirse yardım alın ama ufacık bişeyden soğumayın yoksa yakında herşeyi gözünüze batar we güzel hayatınızı ellerinizle mahvederdiniz
Boyle bi konu da yardım alabilmemiz icin onun kabullenmesi lazım ama o kendince gayet normal davranıyor. Insallah düzeliriz ne deyim
Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
Atalarımız bile 'SAVAŞMA SEVİŞ' demiş. Neden böyle davrandığınızı anlamadım. Üstelik dinimizde de eşiniz istediği an yapmak zorundasınız. Dışarı giderse onun günahı da size. Sinirliyken size dokunulmasından rahatsız olabiliriniz fakat bence kendinizi bırakıp gevşediğinizde geçer bu durum çok kasılmışsınız.
Atalarımız bile 'SAVAŞMA SEVİŞ' demiş. Neden böyle davrandığınızı anlamadım. Üstelik dinimizde de eşiniz istediği an yapmak zorundasınız. Dışarı giderse onun günahı da size. Sinirliyken size dokunulmasından rahatsız olabiliriniz fakat bence kendinizi bırakıp gevşediğinizde geçer bu durum çok kasılmışsınız.
Hangi yüzyıldan geldiniz acaba? Adam zina yapacak günahı karısının boynuna, zihniyete bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?