Benim bedenim...

Hep böyleydi iliskimiz. Bunu onunla defalarca konustum guzel guzel anlattım beni ne sekillerde mutlu edeceğini. Ama yok. Adam 5 dk
Da isini gördüğü icin hergun ister tabi. Ya bormal zamanda oyle iyi bir es ki iliski olunca nasil boyle birine donüyor anlayamıyorum. O ortada bir sorun olmadıgını düşünüyor. Belki ben gec rahatlıyorum olabilir Buda ama sorun bu degil onun bu isi 5 dk lik is görmesi. Evet bazen uzatmak icin elinden geleni yapıyor. AMA ben bi cok zaman sadece knin icin iliskiye Giriyorum buna ragmen pişkin pişkin sen isteyince oluyor demesi delirtmekden baska nedir

Merhaba canım bu mesajından anladığım kadarıyla eşin cinselliği sadece erkeğin tatmin olacağı bir araç olarak görüyor bu durumda ben seni haklı görüyorum sadece olayı gerektiği gibi dile getirememiş ve içinde biriktirdiğin kırgınlıklar sebebiyle patlama yoluna gitmişsin eşinin bu konuda bilinçlendirilmesi gerekiyor benim acizane tavsiyem eşine sen anlatabiliyorsan sen izah et kendi halini anlatmaya çalış yok olmuyorsa ikna et ve bir evlilik terapistiyle görüşün
Düzenli bir cinsel hayatınız olabilir ama bu cinselliğin sana herhangi bir getirisi olmayınca böylesine gerilmen çok normal inşallah durum senin istediğin şekilde düzelir.

Soğuyorum zaten bende anlamıyorum ki iliskiye girmeden once bi anda kavga ederken buluyorum kendimizi. Bilmiyorum

şeytan vesvese veriyor da ondan :) euzu besmele çekin öyle oldu mu. ben 2 aylık evliydim adam kendine dokundurtmuyordu kaçıyordu. düşün. iyi de anlaşıyormuşsunuz birbirinizn kıymetini bilin :)

Canım sinirliyken dokunulmasini sevmediğimi cok iyi biliyor sadece o degil annem babam kimsenin dokunmasını istemem. Ayrıca guya oda istiyordu dun gece ben içerde hazır beklerken uyuyup sora benim tum hevesim sonunce uykumu aldım gel yapalım diyen adamla iliskiye giremem

Bak bukadar olumlu şey warken tek bir hatası yüzünden soğuma bunu aşmanın yollarını ara bu sorun aşılmayacak bişey değil gerekirse yardım alın ama ufacık bişeyden soğumayın yoksa yakında herşeyi gözünüze batar we güzel hayatınızı ellerinizle mahvederdiniz

Boyle bi konu da yardım alabilmemiz icin onun kabullenmesi lazım ama o kendince gayet normal davranıyor. Insallah düzeliriz ne deyim

hazirlik mazirlik hic bana gore degil. spontane olmasi lazim. aniden yatakta sarilirken, opusurken baslamasi lazim. yoksa zevk almam. belki sizde de durum bundan kaynallaniyordur.

hazirlik mazirlik hic bana gore degil. spontane olmasi lazim. aniden yatakta sarilirken, opusurken baslamasi lazim. yoksa zevk almam. belki sizde de durum bundan kaynallaniyordur.

Boyle bi konu da yardım alabilmemiz icin onun kabullenmesi lazım ama o kendince gayet normal davranıyor. Insallah düzeliriz ne deyim

İnşallah canım eşin istemezse sen git bu konuyu nasıl aşabiliriz diye bi profesyonel yardım al erkekleri öyle yerlere götürmek pek kolay değil inşallah en kısa zamanda aşarsınız bu problemi

Atalarımız bile 'SAVAŞMA SEVİŞ' demiş. Neden böyle davrandığınızı anlamadım. Üstelik dinimizde de eşiniz istediği an yapmak zorundasınız. Dışarı giderse onun günahı da size. Sinirliyken size dokunulmasından rahatsız olabiliriniz fakat bence kendinizi bırakıp gevşediğinizde geçer bu durum çok kasılmışsınız.

Eşin bu konuları konuşup uzlaşmaya açık görünüyor.Beklentilerini anlatırsan faydası olur ama tabii her zaman sadece senin istediğin gibi olmasını bekleme.Zaten seks her zaman aynı şekilde olan bir şey değil.Bazen hızlı bazen yavaş,bazen hazırlıklı bazen hazırlıksız olabilir.Hep aynı olsa çok sıkıcı olurdu herhalde.

Seks öncesi tartışmanızın türlü sebepleri olabilir.Seks sırasında salgılanan hormonlar var.Bu hormonlar korku ve gerilim anlarında da salgılanıyor.Farkında olmadan elektriği bu şekilde yükseltiyor olabilirsiniz.
Veya gerçekten seks istemediğin için tatsızlık çıkarmaya çalışıyor da olabilirsin.

Ben bunun bir kondisyon işi olduğunu düşünürüm.Hiç sevişmeden yaşayabileceğin gibi,aylık,2 haftalık,haftalık,3 günlük veya daha kısa döngülere de alışabilirsin.Hatta bir dönem sık bir dönem seyrek döngüler yaşayabilirsin.Toparlamak gerekirse...Döngüyü aksatmamak için bazı zamanlar kontrolü eşine bırakabilirsin:)

e eşinin beynine iyice yerleşmiş benim hatun isteksiz diye
öyle bir izlenim bırakmışsın sanki o da afedersin tak fişi bitir işi yapmak istiyor sanki
bunu da konuşarak aşabilirsiniz.. anlıyorum yorgunsun
yalnız şu gerginliğini bir at üzerinden...

Kadın hasta , yorgun vs olduğunda eşini red eder ve eşi dışarı giderse bunun da günahı kadına mı yazılıyor ? Ben dinimizin kadına karşı bu kadad acımasız olmadığına inanmak istiyorum.

Hangi yüzyıldan geldiniz acaba? Adam zina yapacak günahı karısının boynuna, zihniyete bak...

56972, member: 527437"]Kadın hasta , yorgun vs olduğunda eşini red eder ve eşi dışarı giderse bunun da günahı kadına mı yazılıyor ? Ben dinimizin kadına karşı bu kadad acımasız olmadığına inanmak istiyorum.[/QUOTE]
Araya girdim ama lutfen dogru okuyalim dini kaynaklari. Dinen kadinin da erkeğin de isteği onemlidir karisina bu konuda duyarsiz kalan erkeği kadin isterse bosayablir tersi de geçerlidir. Bundan sebeb harama suruklenmemektir

Ayrica kuranda her birey kendi yaptigindan sorumludur ayeti varken ne demek gunahi kadina yapmayin :) insam hasta yorgun olamaz mi ..karsilikli anlayis önemli ancak bu durum cok tekrar ederse yani surekli isteksiz olma durumu o zaman bosanma hakki var kadnin da erkeğin de burda fark yok

Ne kadar saçma bir yorum yapmışsınız ya.O zaman her erkek aman benim eşimin şurası eksik başkasında tatmin olayım benim suçum değil nasılsa desin,aldatmaya kılıf bulsun:KK63:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…