Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Sanmıyorum canım ya eşim çalışmaya hevesli biri değil bu gidişle onlara çok laf verir.
Simdiki erkekler öyleler malesef. Kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. Bizim babalarimiz amcalarimiz dayilarimiz oyle miydi??Benim eşimde öyle bir insan. Gidip bir yerde maasla calisamazmis beyefendi....

Simdiki erkekler öyleler malesef. Kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. Bizim babalarimiz amcalarimiz dayilarimiz oyle miydi??Benim eşimde öyle bir insan. Gidip bir yerde maasla calisamazmis beyefendi....
Eee o ne iş yapıyor peki kendi yeri mi var?

Ben sanırım sizi kıskanıyorum ya o kadar dertlerim var ki keşke diyorum benim de derdim bu kadın gibi olsaydı bakın size şöyle söyleyeyim ölüm var şu dünya da niye olmayan dert yüzünden tatlı canınızı üzüyorsunuz hayatı kendinize niye dert ediyorsunuz

Eee o ne iş yapıyor peki kendi yeri mi var?
Internet uzerinden calisiyor. Web site falan yapiyor bir de e ticaret. Evde bilgisayari sistemi var. Evden çalışıyor home ofis calisma odası var. Ama simdi herhalde parayi bulmuş.. ofis açacakmış.. kabak çiçeği gibi açılma dedim..

Çünkü benim çevremde eşimin ailesi gibi insanlar olmadı şoktayım yani o kadar akrabam kolu komşu tandık var yok yani tada ben bilmiyorum

Hayırlısı olsun...

Rahatsız edecek bir cümle kurmuş. Ama kafa takacak kadar büyük bir olay değil.
Genel itibariyle her şeyi çok büyüten bir yapınız olduğunun farkındasınız değil mi? Çevrenizden çok size zarar veriyor bu durum.
Bence olumsuzluklara bu kadar odaklanmayın. Her şeyi içinizde biriktirip bir olayda hepsi zihninize toplanıyor sanırım. Affedememek büyük yük. Bunu içtenlikle söylüyorum. Profesyonel yardım almayı deneyin. Kayınvalide sevilmeyebilir ağzıyla kuş bile tutsa sevilmeyebilir anlarım. Ama küçücük sorunlar için içinizde bu kadar öfke biriktirmek en çok size zarar veriyor. Eşiniz de üzülüyordur. Hayat kısa. Bu kadar kolay kırıldığını ve kırdığınız için pişman olur insan ömür geçince.

İyide kadın bir şey dememiş ki eşinle gezersiniz demiş üstelik güldüğüne göre şaka yapmış neden bu kadar abartılı anlatıyorsunuzki öyle çok negatifsiniz ve haklısınız Allah herkesin gönlüne göre versin sizin de tabi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…