- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim zaten çalışmaya gönüllü biri değil bu yüzden sinirim bozuldu zaten biliyor ya aramız iyi olsun istemiyor eminim bundan artık.Ee desin nolacak?Eşiniz o deyince bırakacak mı?Eğer annesi dedi diye kış diye işi bırakıyorsa zaten eşinizde sorun önemli olan Eşinizin kararı.
Bence gecinirsiniz kocanın 500 tl sine goz dikmiştin bbin tl ile geçiniriz diyordun ha bin ha 800Bunun adı dalga geçmek 800 lirayla geçinip gezemezsin
Ee tamam yine eşinde sorun.Siz kendinizi düzeltmedikçe herkes laf sokar laf söyler eşin olur mu öyle şey dese kim ne diyebilir.Eşim zaten çalışmaya gönüllü biri değil bu yüzden sinirim bozuldu zaten biliyor ya aramız iyi olsun istemiyor eminim bundan artık.
Bana kalsa öyle yapacağımda dede beni görmek istiyor ona gidinceye eşim yukarı çıkmamı bekliyor.Senin icin zaten dis kapinin dis mandali olmuş. Her lafını takacaksan gitme gorme konusma.
O zaman haklısın canim. Demekki eşin duygusal ve biraz ozguvensiz birisi. Yani biri bisey dedigi zaman üzülüyorsa duygusal bir yönü vardirBen yüzsüz değilim yaaa tek bulursam görecek ama o eşim olmasın göstereceğim ben ona ben bir takıyorsam eşim on takar bir söze bu sebepten birşey demedim...
Biliyor ki destek vermeyeceklerini daha önce yaşadık gördük.Eşime döner annen bu akılı verdiğine göre bizede destek çıkar gibi ..
Aşkım annen haklı bişey olursa annenlerden alırız bir daha iş bulamazsanda annen bakar bize diyip gül geç .. Bak birdha açabiliyormu ağzını
Bana zaten çalış diyemez çünkü ben çalışacağım gibi şeyler söylemedim kim işsizlik maaşıyla gezip rahatça geçinebilir şaka mı yapıyorsunuz?
İyi niyetli midir kotu niyetli midir bilemeyecegim,ama sanssiz kadin belli. Ne oglundan yuzu gulmus ne gelininden zavallininEşim çalışmaya gönlü olmayan biri ve annesi bunu bile bile söylüyor evet çalışkandır boş durmaz deyip küçükken sattığı su ve simitleri söylüyor gerçekten çok iyi niyetli
Devletin o maaşı kime verdiği ortada lütfen ya keyfi olarak işten çıkıp o maaşa bel bağlamak ne demek hem maaşının yarısı bile etmez yani düşünmek bu mudur lütfen yaaa
Çünkü benim çalışmayacağımın farkında eşiminde buna karşı olduğunun farkında bu derece cesaret edemez.Niye soyleyemesin ki , hani fitne fesat ya söyler belki.
Çünkü benim çalışmayacağımın farkında eşiminde buna karşı olduğunun farkında bu derece cesaret edemez.
Onceki konularinizda gayet rahat gecinebildiginizi soylemistiniz. Esinizin aldigi tazminatla mukellef iftar sofralari kuruyordunuz. İssizlikle de yapabilirsiniz pekalaBana zaten çalış diyemez çünkü ben çalışacağım gibi şeyler söylemedim kim işsizlik maaşıyla gezip rahatça geçinebilir şaka mı yapıyorsunuz?
Bizimkilerde boş konuşmaya üstlerine yok ..Biliyor ki destek vermeyeceklerini daha önce yaşadık gördük.
Hayır ben haktan hukuktan haberdar olan biriyim çok şükür mesajımı başındada dediğim gibi maaşın kime verildiği belli sorumsuz bir eşi kimse istemez bende dahilÖylesine söylenmiş bir söz , buradan bile belli oluyor.
Iyi geçinebilecek bir miktar olsaydı hayır demezdiniz değil mi ?
Hayır ben haktan hukuktan haberdar olan biriyim çok şükür mesajımı başındada dediğim gibi maaşın kime verildiği belli sorumsuz bir eşi kimse istemez bende dahil
Şaka değildi gayet ciddiydi bizim evin geçimi onada kalmadı.Bu konu gerçek mi ? Kadın öylesine dalga geçmiş,her şeyi ciddiye almayın.
Siz şey diye mi düşündünüz,geceleri uyumuyor devleti nasıl soyarım diye plan yapıyor da oğluna gizli gizli işliyor falan ? Ne denir şu an bilemedim,kimseyi kafanızda bu kadar büyütmeyin.Kv'nizin umurunda bile değildir söylediği söz,o çoktan unutmuş gitmiştir,ama siz kendi kendinizi yiyorsunuz,üstelik gerçekten söylenmemiş bir şaka için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?