- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.621
ya ne biliyim hilalcim baya götryrm tatlıyı ben daha fazla aldım kııı 1 ayda 4 kilo almıştım toplam 7 kilo almışım en son gittgmde allahtan göstermyr pek yoksa napardım
canım oturmakla olmaz bak ben 10 gün öylece yattım evde yatmak önemli tuvalet ve yemek dışında kalkmayacaksın. Al raporunu gerekiyorsa işi bırak can bu daha kıymetlisi yok
ay çok şeker ben de esse de gördüm ama indirimli hali 30 tl ydi
sağol canım daha iyiyim başım ağrıyor tansiyonumu ölçtüm normal çıktı inşallah yükselmeyecek öyle inanıyorum
ben de çok yiyordum, toplam 4 kilo aldım gebeliğin başından beri dr um artık tatlı yeme dedi, azalttım, son aylarda zaten çok kilo alınıyor bebğin yararına olacak şeyler yemek gerek daha çok
benim annem de görürdü hep, inşallah yakın zamanda çıkar rüyası canım
ben de kendimi son derece zayıf ve zarif buluyordum göbüşüme rağmen ama dr öyle söyleyince donakaldımbazı arkadaşlarımda 6. aya kadar 2 kilo aldık dediler, aslında tıbben normal benim durumum ama tatlıyı fazla tüketmemem için de söyledi heralde, daha çok et ve süt ürünleri ve sebze meyve tüket dedi, zaten biliyorum ben de bunları ama uygulama zayıf boş karbonhidrat ve yağın bebeğe faydası yok ancak bize kilo oluyor sonra da verilmesi zor oluyor.
canım oturmakla olmaz bak ben 10 gün öylece yattım evde yatmak önemli tuvalet ve yemek dışında kalkmayacaksın. al raporunu gerekiyorsa işi bırak can bu daha kıymetlisi yok
ay çok şeker ben de esse de gördüm ama indirimli hali 30 tl ydi
sağol canım daha iyiyim başım ağrıyor tansiyonumu ölçtüm normal çıktı inşallah yükselmeyecek öyle inanıyorum
ben de çok yiyordum, toplam 4 kilo aldım gebeliğin başından beri dr um artık tatlı yeme dedi, azalttım, son aylarda zaten çok kilo alınıyor bebğin yararına olacak şeyler yemek gerek daha çok
benim annem de görürdü hep, inşallah yakın zamanda çıkar rüyası canım
alyansım düştü tek taşım kalmıştı sadece bende idyrm bak tek taşı göryrlr sözlü sanıyrlr teklife gelyrlr yada onu bile görmyrlr hemen bana alyansta alalım diyrm bu önemli diyrm kı zati başka takım yok en azından bunu takayım
ben de kendimi son derece zayıf ve zarif buluyordum göbüşüme rağmen ama dr öyle söyleyince donakaldımbazı arkadaşlarımda 6. aya kadar 2 kilo aldık dediler, aslında tıbben normal benim durumum ama tatlıyı fazla tüketmemem için de söyledi heralde, daha çok et ve süt ürünleri ve sebze meyve tüket dedi, zaten biliyorum ben de bunları ama uygulama zayıf boş karbonhidrat ve yağın bebeğe faydası yok ancak bize kilo oluyor sonra da verilmesi zor oluyor.
erkek milleti o kadar arsız kii Allah krousun öylelerinden koskoca alyansıma rağmen yeni işyerimde bariz asılanlar oldu evli barklı benden 10-15 yaş büyük adamlar, kantine gidemiyordum bir ara çay getiren mi ararsın çikolata getiren mi, evli olduğumu da biliyorlar ben bol bol eşimden ve hamileliğimden bahsedince mesafeyi koydular g erizekalılar yazık eşlerine nefret ediyorum böyle adam mğsveddelerinden, düşünüyorum benim eşim de yapıyormudur diye en adam gözğkeni yapıyor çünkü..
siz çok iyisiniz canım yaa maşallah
Bizim müdür 12. Haftasonda şuan ve 6 kilo almış
allah sonunu hayır etsin :)
naber canım nasılsın markofoniye baksana 10 tl aldım
inşallah canım hayıra yoralım güzel şeyler olsun,
yalnız kızlar takılmıcam boşa heveslenmicem diyorum ama
ben bu göğüs ağrısını bi yerden tanıyorum geçen ay çok canımı yakmştı biliyosunz
şmdi yine aynı çok çok ağrıyor sütyen takmayacağım nerdeyse patlıcak gibiyim
allahım sen yardım et bana sabır ver :18:
ben 2 kilo aldım şimdiye kadar
hadi inşallahh bat a ne kadar var kii Allah ım artık nasip etsin bebişini sana
maşallah haticem süper valla
12 Mart canım, 1 hafta var
bu ağrı yumurtlamdan snra başladı ve hala devam
normalde olmazdı bende bu göğüs durumu
geçen ay da bu kdr şiddetliydi, korkuyorum :18:
bakayım canım onlar 6 aydan itibaren lazım oluyor diye acele etmiyorum da, bi yandan da önümüzdeki 1 yıllık ne lazımsa alıp geçesim var biri beni durdursun trendyolda da crazy baby die bi marka var indirime girmiş çok uygun fşyata güzel bebek takımları var baksanıza kızlar ben ordan 7 parça sipariş etmiştim hepsi de güzel çıktı tavsiye ederim şimdi yine alıcam sanırım ona bakıyorum şu an
hadi inşallahh bat a ne kadar var kii allah ım artık nasip etsin bebişini sana
korkmaa daha varmış bata başka şeylere odaklanmaya çalış, bu sefer erken test yapma ayrıca umutlyum ben senden kimyasal gebelik geçiren kısa süre sonra kalıyor gebe genelde
ay bunlar çok güzel hangilerini beğendin 5 li sarı takım vardı onu aldım bide patikli pantalon aldım yeşilli
yeşil meleklkli hastane çıkışı takım, zürafalı patikli ikili alt(sarı) 9 aya göre, lila çiçekli pijama 9 ay, kadife 2 tane tulum kapşonlu kulaklı ayılı filan 6 aya göre, beyaz tavşanlı 3 aya göre tulum, kırmızı nakışlı papatyalı sanırım 6 aya göreydi, ikili pembe yelek yenşdoğana göre, geçen aldıklarım bunlar hepsinin de penyesi güzel beğendim ben şimdi de penye battaniye ve patiksiz altlardan alıcam sanırım bi de doğum hediyesi götüreceklerim var onlara hediye seçmeye çalışıyorum erkek çocuklara o şapkalı yazlık takımlar çok hoşmuş onlardan aldınmı
yok yapmıcam 14 marttan önce yapmamaya kilitledim kendimi
inş sabredebilirim :) en azından kana gitmicem idrarla belki bakarım ama..
haticee seninki daha belli değilmiydi kesin tabi daha pek bişey alma çünkü pek unisex bişey yok bariz ayırmışlar kız ve erkek modellerini düz beyaz yeşil sarı alabilirsin ben bazen kızıma mavi şeyler de alıyorum gerçi ama senin tosuna pembe olmaz en azındanbak bunlar da şimdi aldıklarım erkek takımı ve kız tulumlarından birini hediyelik
aldım gerisi kızımın
Kız Çocuk Pembe 2'Li Puantiyeli Tavşan Takım 11MUTKM07141 (6 Ay), Kız Çocuk Lila 3' lü Tavşanlı Tulum T-Shirt Takım 10MKTKM07033 (6 Ay)Erkek Çocuk Lacivert Penguenli Şortlu Takım 11MUTKM07127 (6 Ay)Kız Çocuk Pembe Çizgili Düz Pantolon 11MUPANT4009 (6 Ay)Unisex Kırmızı Kedi Köpek Battaniye 11MUBATT9149 (one size)Unisex Mavi Saten Kalpli Kedili Battaniye 12MUBATT9223 (one size)Unisex Ekru 3' lü Tavşanlı Tulum T-Shirt Takım 10MKTKM07033 (6 Ay)Kız Çocuk Pembe 5' li İnterlok Penguen Set 11MUSET08063 (Yeni Doğan)
resimleri de çıkıcak sandım ama tabi resim eklemek zordu unutmuşum...
% 70 erkek dedi ayın 22 sinde gidicem.hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın kızım insan deliriyor ne alcağını şaşırıyor.
şimdiye kadar 6 lı sarı takım aldım 3 tane çıtçıtlı badi 2 önlük biberon çorap rende kendime emzirme sütyeni aldım
teşekkürler teyzesi, sen de cinsiyet kesin olmamasına rağmen baya almışsın hanisarı yerine beyaz tecih et yenidoğan kıyefeti alırken bunlar anne sütü sarılığı falan oluyorlar sonra sararıp kalıyorlar sarılarla beraber inşallah olmazlar da sık görülen normal bişey o da. ay beni hiç sorma tam delirdim heralde arkadaşlarım çok kızıyor hava ısınsın eminönüne gidecekmişiz de ohooo ben bekleyemiyorum kii, zaten önümğzdeki haftasonundan itibaren bebek odası bakmaya başlıycaz son aylarda da alışverişle çok yoramam kendimi, şimdiden yoruluyorum ayakta kalınca.. internetten çok rahat oluyor, küçük yerlerde yaşayanlara da tavsiye ederim çeşit olmayan yerlerde de iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?