- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.641
tanesi 1.5 tl mi yanii, bebek şekeri ve kapı süsleri için mecbur bir kez gideceğim malzemeyi alıp arkadaşlarla yapalım diyoruz o bebek şekeri olayını bakalım şimdilik düşüncem bu, bi de uyku seti falan oralardan aırım belki ben eminönüne gidene kadar kıyafet ihtiyacımız kalmayacak gibi duruyor baya oldu yani, çıtçıtlı badileri mother care den alın bolca indirim varken, oranınkiler en iyisiymiş öyle diyor tecrübeli anneler, onun dışında ve indirim yokken m care den bişey alınmaz çok çok pahalıı
esmaa iyimisin sesin çıkmıyor, geçmişi mi okuyorsun yoksa doğuruyor musun merak ettik, bi ses ver
kızlar gebeliğinizi öğrenmeden önce belirtilerinizi yazar mısınız lütfen yardımınıza ihtiyacım var.... adetim 5 gün gecikti idrarda dün çıkmadı. doktor yüzü de görmek istemiyorum. belim kasıklarım ağırıyor. gecikme olduğundan bu yana ara ara göğüslerim de sızlıyo aceba mı diyorum amaaaa bilemiyorum adetlerim aslında düzenlidir. adet düzensizliği yaşayanlar belirtileriniz nelerdi aaayyy amaaa kafayı yiyecemmm
cemreemm bnce belirtileri kafaya takma. herkeste farklı şeyler oluyo. bnm mesela çok bacaklarım ağrımıştı. kiminin göğüsleri kiminin kasıkları ağrıyo kimininde belirtisi olmuyo. bence 2 gün daha bekle öle test yap. hakkında hayırlısı olsun.
geçmişi okudum geldim cnm nasılsın... ohh maşallah kızımızın herbişeyi hazır şimdiden allah giydirmeyi nasip etsin inş. alışverişe erken başlamakla en iyisini yapıyosun. 30 haftaya kadr bn herşeyini hazırladım tosunumun odasını halısınız ıvır zıvır herşeyini. şimdide bakıyom bundan var şu var bu var diom alacak bişi bulamıyom:)
uyku setini oda takımıyla birlikte veriyolar cnm bence bidaha almana gerek yok nevresim takımı alırsın. bn yatak odama daha küçük hasır beşik aldım onunda uyku seti var. bi tane nevresm takımı aldım annemde bi pike takımı yaptırdı şimdilik yeter die düşünüyorum. tek eksiğim mevlüt şekerleri kaldı şimdi hiçç gözüm almıyo onlar için dışarı çıkmaya süt kardeşim var ona devrettim bu işi:)
ayy kızlarrr bide bugün yengeme gittik amcam geldi aldı beni evden karılarla oturdum gün yapıyolar:) çok eğlendim yaaa gırgır şamata
bide tuaf şeyler duydum. biri bebeğini kaybetmiş otopsi yapılmış bebeğin ölme nedeni annenin çok fazla kalsiyum tüketmesiymiş. ağzım açık kaldı.
bide bi kadın doğum yapmış ebesi inançsız biriymiş neyin olsun istiyodun falan demiş bebeğin tek eli yokmuş allahım korusun. kadında allah ne verirse hayırlısını verir eli ayağı düzgün olsun bana yeter demiş. ebe giidip bebeği getirmiş bi bakmış ki bebeğin herşeyi çok düzgün sakatlığı falan yok. sonradan müslüman olmuş allaha inanmak ne büyük bi mucize demiş falan.
ayy bide karnıma bakıp bana daha 10 günün var boşalmamış göğsün falan dediler. anamm bu karılarda neler var neler
kızlar gebeliğinizi öğrenmeden önce belirtilerinizi yazar mısınız lütfen yardımınıza ihtiyacım var.... adetim 5 gün gecikti idrarda dün çıkmadı. doktor yüzü de görmek istemiyorum. belim kasıklarım ağırıyor. gecikme olduğundan bu yana ara ara göğüslerim de sızlıyo aceba mı diyorum amaaaa bilemiyorum adetlerim aslında düzenlidir. adet düzensizliği yaşayanlar belirtileriniz nelerdi aaayyy amaaa kafayı yiyecemmm
ayy her dediklerine bakma canım şehir efsanelerikalsiyum yüksek dozda kalbi durdurabilir böbrek yetmezliği yapabilir ama bi kutu kalsiyumu yutsan ancak yanii, gebelikte o kadar fazla kalsiyumu nasıl alsın zaten ihtiyaç artıyor.. ama eğlenceli olur öyle günler ben de çok gülerim annemin günlerinde
benim adet gecikmeden ve adet 1 hafta geçene kadar karın ve kasık ağrısı olmuştu yanma şeklinde , bi de uykuu, ama bunlar başka zaman da oluyordu bence de takılma testi tekrarla günaşırı
ayy efsane mefsane ama insanı etkiliyo valla. anne günleri işte çok eğlenceli:) yemeklerr nefiss....
cemre bnce tekrarla sen testi. düzenli ise inş bebeğin seninledir. gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez :) hepimiz çok bekledik veletlerimizi bizimkiler geldi inş seninkide çok bekletmez gelir.
yavvv kimsecikler yok bu ne ıssız bi sabah böylee
naber haticem
iyidir şeker senden naber prima ya üye oldum bana hediye geldi şimdi onlara bakıyorum sizde üye olun kızlar 2 adet bez biberon koyma kutusu cd leke çıkartıcı şampuan indirim kuponu dergi var içinde
iyiyim de uykum var
Aaa ne güzelmiş internettenmi oldun
bende kafayı yedim eğer hamileysem tahmini doğum tarihne baktım
bide çocugun burcuna baktım pek sevmediğim bi burca geliyo ya akrep
işşşte böyle ssalak sapan şeylerle vakit öldürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?