- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.661
uykucuBugün benimde uykum var akşam film seyrettim sümelanın şifresini geç yattım laz filmi izle bak güzel
inşallah rabbim gönlümüzdekini duyarda biranönce seninde meleğin gelir
s.a kızlar hayırlı sabahlarrrrrrrr ogluşumla kahvaltı edyrz babamız bugün müdür yardımcılıgına başladı ve öglende gelmicek galşiba hiç alışkın degldm ama artık böyle sanırım çokta yorulucak kıyamammmmmmm haticecim güle güle kullan bende bi ara görmştm üye olmuşlardı nasıl olunuyo
hımm güzelse izleyelim bi ara bari,
hadi sen geç yatmıışın ben bide akşam erken yattım yaa erken dediiğim 11 civarı
inşş canım inş hayırlısını versn rabbim dualarımı kabul eylesin inşşşş..
laz filmi kahvede oturuyorlar birinin uşağı olmuş adını ne koydun diyorlar oğuz buralarda hiç duymadığımız bi isim kurandada yok nerden buldun diyor hoca. olurmu kuranda varya diyor diğeri 30 yılık hocayım nasıl olur oğuzubillahhimişeytanirrahim buna koptum
s.a kızlar hayırlı sabahlarrrrrrrr ogluşumla kahvaltı edyrz babamız bugün müdür yardımcılıgına başladı ve öglende gelmicek galşiba hiç alışkın degldm ama artık böyle sanırım çokta yorulucak kıyamammmmmmm haticecim güle güle kullan bende bi ara görmştm üye olmuşlardı nasıl olunuyo
niye kimse yok(
serpil raporlu, baharda gelmedi bugün hiç ...
slm cnm bende feci grip oldum doktoru aradi annem 3 gun rapor yazdi birde antibiyotik atesim 37 nin ustune cikarsa baslayaycakmisim simdilik 36 kusurlarda yukselmes bari
Slm cnm bende feci grip oldum doktoru aradi annem 3 gun rapor yazdi birde antibiyotik atesim 37 nin ustune cikarsa baslayaycakmisim simdilik 36 kusurlarda yukselmes bari
iyiyim de uykum var
aaa ne güzelmiş internettenmi oldun
bende kafayı yedim eğer hamileysem tahmini doğum tarihne baktım
bide çocugun burcuna baktım pek sevmediğim bi burca geliyo ya akrep
işşşte böyle ssalak sapan şeylerle vakit öldürüyorum
a.s cnm günaydın hoşgeldin
afiyet olsun sizeeeeeee yarasın tosuna inş
tebrikler eşinin yeni görevi hayırlı olsun
aleykümselam canım eşin içinde hayırlı olsun terfi etmiş ne güzel.prima gir hamileyim kısmına tıkla orada ilk hediyem var bilgilerini doldur 2 haftada geldi sende üye ol
Slm cnm bende feci grip oldum doktoru aradi annem 3 gun rapor yazdi birde antibiyotik atesim 37 nin ustune cikarsa baslayaycakmisim simdilik 36 kusurlarda yukselmes bari
melekçim hayırlı olsun kocanın terfisi evett bebekler geldimi kocalar hopppp ikinci plana :)))))))
allah razı olsun canım benm işte bu kezde tam gün ya nasıl geçicek bilmyrm ama alışıcaz artık oglum gelsin ihtiyacım çok olmaz vakit geçer napalım demi melek artık erkekim oglum olcak inş senden nbr en son bana bişi sorcaktın yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?