Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

uykucu Bugün benimde uykum var akşam film seyrettim sümelanın şifresini geç yattım laz filmi izle bak güzel
inşallah rabbim gönlümüzdekini duyarda biranönce seninde meleğin gelir

hımm güzelse izleyelim bi ara bari,
hadi sen geç yatmıışın ben bide akşam erken yattım yaa erken dediiğim 11 civarı
inşş canım inş hayırlısını versn rabbim dualarımı kabul eylesin inşşşş..

s.a kızlar hayırlı sabahlarrrrrrrr ogluşumla kahvaltı edyrz babamız bugün müdür yardımcılıgına başladı ve öglende gelmicek galşiba hiç alışkın degldm ama artık böyle sanırım çokta yorulucak kıyamammmmmmm haticecim güle güle kullan bende bi ara görmştm üye olmuşlardı nasıl olunuyo

a.s cnm günaydın hoşgeldin
afiyet olsun sizeeeeeee yarasın tosuna inş
tebrikler eşinin yeni görevi hayırlı olsun

laz filmi kahvede oturuyorlar birinin uşağı olmuş adını ne koydun diyorlar oğuz buralarda hiç duymadığımız bi isim kurandada yok nerden buldun diyor hoca. olurmu kuranda varya diyor diğeri 30 yılık hocayım nasıl olur oğuzubillahhimişeytanirrahim buna koptum

pouhahhahaa

aleykümselam canım eşin içinde hayırlı olsun terfi etmiş ne güzel.prima gir hamileyim kısmına tıkla orada ilk hediyem var bilgilerini doldur 2 haftada geldi sende üye ol

niye kimse yok (

serpil raporlu, baharda gelmedi bugün hiç ...

Slm cnm bende feci grip oldum doktoru aradi annem 3 gun rapor yazdi birde antibiyotik atesim 37 nin ustune cikarsa baslayaycakmisim simdilik 36 kusurlarda yukselmes bari

Slm cnm bende feci grip oldum doktoru aradi annem 3 gun rapor yazdi birde antibiyotik atesim 37 nin ustune cikarsa baslayaycakmisim simdilik 36 kusurlarda yukselmes bari

canım yaa geçmiş olsun, şu gripten bi kurtulamadık bu yıl
aman dikkat et kendiine,
inş çıkmaz ateşinde ilaca gerek kalmaz

aaa ne varmış akrepte yahu bende akrep burcuyummm :)))))

a.s cnm günaydın hoşgeldin
afiyet olsun sizeeeeeee yarasın tosuna inş
tebrikler eşinin yeni görevi hayırlı olsun

elekterk gitti kızlar ya sormayın giremedm dondum bide klimayla ısınıyoruz elektrk gidince halimiz vahim ayyyyyyyy evet ya allah razı olsun canım bakalım artık bunada alışıcaz artık ama sabahtan akşama tek kalmak nasıl olucak bilmyrm artık ogluşum gelsin babmızı hatırlamayız

aleykümselam canım eşin içinde hayırlı olsun terfi etmiş ne güzel.prima gir hamileyim kısmına tıkla orada ilk hediyem var bilgilerini doldur 2 haftada geldi sende üye ol

sınava girdi ve çokta çalışmadı ama elinden sınavlar kaçmıyo maşallah kocama ama işte güzel tarafının yanında zor durumuda var alışmıştım öglen gelip gitmemesine şimdi tam gün bakalım bnada alışırız artık sagol canım

aman canım dikkat et kendine ve ogluma bol meyve tüket suyuda olur tavuk suyuna çorba içebilirsen iyiydr allah şifa versn canım yaaaa

melekçim hayırlı olsun kocanın terfisi evett bebekler geldimi kocalar hopppp ikinci plana :)))))))

allah razı olsun canım benm işte bu kezde tam gün ya nasıl geçicek bilmyrm ama alışıcaz artık oglum gelsin ihtiyacım çok olmaz vakit geçer napalım demi melek artık erkekim oglum olcak inş senden nbr en son bana bişi sorcaktın yanlış hatırlamıyorsam

evet inş. alacaksın yakında yavrunu yaa evet sorcaktım ama patavatsızlıkta etmiş olmayayımda canım namaz kılıyodun yanılmıyorsam bu namaz abdesti nikah düşen bi erkek başını açık görse bozulurmu birde akıntı mevzu akıntı gelince abdest bozuluyomuşya onu nasıl hallediyosun diye sorcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…