- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.681
kız melekkk gene nere kayboldunnn :)))))) bu soruda bişe var bence :)))))))
aaa ne varmış akrepte yahu bende akrep burcuyummm :)))))
yok canım bişi olduğundan değilde
akrep burcu sinir olduğum biri vardı önceden ondan beri kıl kapmıştım
bide kinci fln olurlarmış ya ne bileyim yoksaaa bi zorum yok tabi :)
ayyy hamile kaldımda hemen doğduda çocuk akrep olduda işgüzarlık işte bnmkisi
doktor kendi haline bırakın dedi hunim nerdee ulen
:)))))) ben hiç kin tutamamm biliyomusunnn şurda kavga etsek saç baş iki dakika sonra bişe olmamış gibi konuşurummm ama benimkisi 26 ekimm bak mesela akrep burcuna kıskançta derler benim eşimde akrep kesinlikle kıskanma huyu yok accık kıskan karış derim hiççççç
:)))))) ben hiç kin tutamamm biliyomusunnn şurda kavga etsek saç baş iki dakika sonra bişe olmamış gibi konuşurummm ama benimkisi 26 ekimm bak mesela akrep burcuna kıskançta derler benim eşimde akrep kesinlikle kıskanma huyu yok accık kıskan karış derim hiççççç
kaşınıyomusun kıııı kimi çok kıskanç der kimi hiç yok der eeeeeee işte dünya hali ama gerçekten bazılarındada hiç yok kötü bi durum yaaaaaa insan istyr demi
ne güzel bi huy ama iyiki öylesin kinci olmak zor :))))
herkeste farklı oluyor aslında yükselen burç daha etkiliymiş karakter özelliklerinde
demekki sizde de öyle koyu akrep değilsiniz yaniii ayy iki akrep bi arada iyiki uymuyo özellikler :)
bizde eşimle 2 oğlakızzz inat inat yaşayıp gidiyoruz.
ay biz çok farklıyız keşke benim huyum ondan onunki bende olsa ben kıskanç o deil,ben dakik o asla deil, ben takık o vurdum duymaz,ben ilgili ol gelişi güzel hehehehehe
ooyyy oyyyy ne gelen var ne gidenbekle bekle çatlayacam. adetimin 5 yada 6. günü ama hala idrarda tık yok. çok sinir bozucu.kasıklarım belim bazen kopacak gibi sonra tık yok. napacam ben böleee
kızlar nasılsınız,
ne var ne yok ben evdeyim pek de yatmıyorum yemek falan yaptım yatamıyorum yaa
sağlık ocağına gittim kayıt oldum , bu arda dün kızımı gördüm açmış bacakları edepsiz gösterdi her biyerini
halen kız olduğuna inanamıyorum :) haftasına göre gelişimi çok güzel 151 gr olmuş koca mideli bir kız yerim onu
ben , kanamam oluyor gibi ağrı da hafif var magnezyum verdi doktor ağrı eşiğin fazla olabilir görünürde hiçnbişey yok dedi
4 lü için kan verdim inşallah güzel çıkar işte böyle kızlar
kızlar nasılsınız,
sağlık ocağına gittim kayıt oldum , bu arda dün kızımı gördüm açmış bacakları edepsiz gösterdi her biyerini
halen kız olduğuna inanamıyorum :) haftasına göre gelişimi çok güzel 151 gr olmuş koca mideli bir kız yerim onu
ben , kanamam oluyor gibi ağrı da hafif var magnezyum verdi doktor ağrı eşiğin fazla olabilir görünürde hiçnbişey yok dedi
inş. iyi haberler gelecek cnm stres yapma beklemede zaten allahın izniyle gelmeyecekler bebeğin gelcek kanda baktırmazmısın?
kızlar nasılsınız,
kızlar nasılsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?