- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.701
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsintatlım hamilelik belirtilerini yazar mısın? azcık kafam karışık da belki yardımcı olur. benim adet kayıplarda ustelik hiç bu kadar gecikmezdi. ufaktan sancılar var ama sonra geçiyo. bunlar belirtimi anlamıyorum kiiii:44::44::44::44:
kızlar nasılsınız,
ne var ne yok ben evdeyim pek de yatmıyorum yemek falan yaptım yatamıyorum yaa
sağlık ocağına gittim kayıt oldum , bu arda dün kızımı gördüm açmış bacakları edepsiz gösterdi her biyerini
halen kız olduğuna inanamıyorum :) haftasına göre gelişimi çok güzel 151 gr olmuş koca mideli bir kız yerim onu
ben , kanamam oluyor gibi ağrı da hafif var magnezyum verdi doktor ağrı eşiğin fazla olabilir görünürde hiçnbişey yok dedi
4 lü için kan verdim inşallah güzel çıkar işte böyle kızlar
inşalllahh burda güzel haberleri yazarım bigün. ben 1,5 yıldır bekliyorum. yine olmayacak diyorum. adet gecikmesi dışında biraz belirtim olsa soluğu doktorda alırım, birkaç ufak şey var ama adet gecikti diyemi yoksa hamilemiyim bilemiyorum. böyle olunca doktorlara artık para kaptırmak istemiyorum.
slm kızlar ben bugün yine test yaptım ama negatif tek çizgi bebeğe baktığım için hastaneye gidemiyorum ama zaten gitmekte istemiyorum umutsuzum hasta oldum galiba çok afedersiniz wc den çıkamıyorum midem bulanıyo kusmayım diye tutuyorum kendimi bir taraftanda bebeğe bakmak inanın çok zor geçiyo günüm 1 saat önce kustum ölcem sandım midemde çok fazla ekşime var soğuk aldım yine of ne yapcam hala regl olmadım cnm sıkıldı bunada hep ilaçlamı olcamiştahsızım açım ama cnm bişey yemek istemiyo..derya bu arada bende akrebim ama melek gibi kin fln bilmem küsemem kimseye düşmanım olsa bi sırıtsa yumuşarım ama inan çok kıskancım gerçi bu aralar koy verdim de akreplerin ortası yoktur canm bişey ya vardır ya yok belirsizlik olamaz bu kötü ama yinede iyidir inş olur bebişinde burcu kusur kalsın ayol
canım regli belirtileriyle gebelik tıpa tıp aynı oluyo bazen anlaşılmayabiliyo ama sen yinede özellkle belirti arama derm ben çünkü stres yapıyo rahat ol zordr bilirm ama stres daha zor inş allahım tez zamanda nasip eder bebişini
slm kızlar ben bugün yine test yaptım ama negatif tek çizgi bebeğe baktığım için hastaneye gidemiyorum ama zaten gitmekte istemiyorum umutsuzum hasta oldum galiba çok afedersiniz wc den çıkamıyorum midem bulanıyo kusmayım diye tutuyorum kendimi bir taraftanda bebeğe bakmak inanın çok zor geçiyo günüm 1 saat önce kustum ölcem sandım midemde çok fazla ekşime var soğuk aldım yine of ne yapcam hala regl olmadım cnm sıkıldı bunada hep ilaçlamı olcamiştahsızım açım ama cnm bişey yemek istemiyo..derya bu arada bende akrebim ama melek gibi kin fln bilmem küsemem kimseye düşmanım olsa bi sırıtsa yumuşarım ama inan çok kıskancım gerçi bu aralar koy verdim de akreplerin ortası yoktur canm bişey ya vardır ya yok belirsizlik olamaz bu kötü ama yinede iyidir inş olur bebişinde burcu kusur kalsın ayol
ya üşütmediysen ya hamileysennn burcuuu inş.. öyledirrr rabbim biliyosun muradımızzzıı sen bizlere nasip et güzelll allahımmm
noldu canım yaa iş stresi mi ben de berbat birgün geçirdim işyerinde herkes herşey üstüme geldi, ne çok dedikodu var yaa , herkesin gözünü para bürümüş ayrıca.. en sonunda dedim derdim başımdan aşkın uzak dursun herkes dedim konuşmuycam kimseyle, birbirleriyle uğraşsınlar
canlarım slm anca yazıyorum seker sonuucumu aldık dr uma gosterdım herseyın normal bı sorun yok dedı cok sukur ıcım rahatladııı
deryyaaa benımde burcum akrep hemde huyumu suyumu cok sevıyorum bırıne cok kıuzsamda acayıp merhametlıyımdır yanıııı
optum kızlar
günaydınnnnn her sabah topiği ben açıyorumm olmuyo ama banada yazık bende insanımm :))))))))))
ulan nerden dedim ne çok akrep çıktı topicten olaya bak
tamam kızlar inandım akrep burcu bir melek siz hepiniz akrepseniz eğer
artıkkk gelsin meleğim akrep olsun yerim onu bennnnnnnnn..
anahtar sende yavrum ne edelim açıvercen gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?