Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım regli belirtileriyle gebelik tıpa tıp aynı oluyo bazen anlaşılmayabiliyo ama sen yinede özellkle belirti arama derm ben çünkü stres yapıyo rahat ol zordr bilirm ama stres daha zor inş allahım tez zamanda nasip eder bebişini

uzat bacaklarına yat azcık maşallah kızıma inşalah temiz çıkar sonuçlarında

slm kızlar ben bugün yine test yaptım ama negatif tek çizgi bebeğe baktığım için hastaneye gidemiyorum ama zaten gitmekte istemiyorum umutsuzum hasta oldum galiba çok afedersiniz wc den çıkamıyorum midem bulanıyo kusmayım diye tutuyorum kendimi bir taraftanda bebeğe bakmak inanın çok zor geçiyo günüm 1 saat önce kustum ölcem sandım midemde çok fazla ekşime var soğuk aldım yine of ne yapcam hala regl olmadım cnm sıkıldı bunada hep ilaçlamı olcam iştahsızım açım ama cnm bişey yemek istemiyo..derya bu arada bende akrebim ama melek gibi kin fln bilmem küsemem kimseye düşmanım olsa bi sırıtsa yumuşarım ama inan çok kıskancım gerçi bu aralar koy verdim de akreplerin ortası yoktur canm bişey ya vardır ya yok belirsizlik olamaz bu kötü ama yinede iyidir inş olur bebişinde burcu kusur kalsın ayol

kuzuuu valla farketmiyo bende 2 yıldır bekliyorumm ama zamanı gelince kimine 3 ayda kimine 3 yılda nasipp inş. vardırrr

ya üşütmediysen ya hamileysennn burcuuu inş.. öyledirrr rabbim biliyosun muradımızzzıı sen bizlere nasip et güzelll allahımmm

sağol canım... ben galiba böyle bekleyemeyecem akşam eşim gelsin belki kana baktırırım. offf yaa hemmen öğrenmek istiyorum.

canım hoşgeldinnnn
tabi canım o işin şakası olsun da burcu kusur kalsın bebelerimizin :)
testlerede pek güven olmuyo ama inş geç döllenme flndır cnm yaa
kırmızı gelmedikçe ümidimiz bitmesin, kaç gün geçti bi dr a git olmazsa cnm
kan testi yapsınlar yoksada gecikmeden ilaç verir doktorun belki
inş hayırlısı olsun.

ya üşütmediysen ya hamileysennn burcuuu inş.. öyledirrr rabbim biliyosun muradımızzzıı sen bizlere nasip et güzelll allahımmm

valla bende çok çok isterim öle olmasını melekciğim ama 2 kere aralıklarla test yaptım ama fos çıktı ben pkolu olduğum için şeker direnci ilaç kullanıyodum bitmişti 1 hafta önce tekrar aldım bu sefer düzenli kullanıyorum glukofen di ilk kullandığım şimdi aldığım glifor firma farkı olduğu için isim değişik kullanmaya başladığımdan beri wc ye gidiyorum hiç büyük tuvalet için günde 2 3 4 kez gittiğimi hatırlamıyorum şimdi çıkamıyorum ordan ama bugün çok midem bulanıyo kesin üşüttüm üşüttüğüm zaman böle oluyorum ben rabbim gönlümüzden geçeni biliyo inş en kısa zamanda olur

oooffff bugün çok sıkıcı burası
çalışasımda yok inadına kimse yok sanki

serpil kızının iyi olmasına sevindim 4 lü test te inşallah güzel çıkar lütfen yat evde anneni kayınvalideni çağır baksınlar sana ya da eşin idare etsin yemeği bulaşığı tüm gün yat önüne yemek getirsinler, senin kadar naz yapmayanı da olamaz yanii hem naz da değil bu tıbb,i gereklilik lütfen söz dinle biraz

ayyy vallaa bgn çatlamadıysam bi daha çatlamammmmmmm
ne sıkıcı bi gün yaaaaaaa

noldu canım yaa iş stresi mi ben de berbat birgün geçirdim işyerinde herkes herşey üstüme geldi, ne çok dedikodu var yaa , herkesin gözünü para bürümüş ayrıca.. en sonunda dedim derdim başımdan aşkın uzak dursun herkes dedim konuşmuycam kimseyle, birbirleriyle uğraşsınlar

ayy canım sorma işlerr .ombok yoğunnn
hele yarın varyaa görüşemeyebiliriz :))
çok bunaldım ztn stresim var aklım almıyo bişeyy herkeyi 3 kerede anlıyorum
boşver canım yaa dedikodu kazanı eksik olmaz işyerlerinde ztn nerde çokluk orda ... demişler.
en iyisi ilgilenmemek dediğin gibi.

canlarım ben çıkıyorum
sizi seviyorum kendinize iyi bakın yarına kadarrrrr
muckkkkkk

canlarım slm anca yazıyorum seker sonuucumu aldık dr uma gosterdım herseyın normal bı sorun yok dedı cok sukur ıcım rahatladııı

deryyaaa benımde burcum akrep hemde huyumu suyumu cok sevıyorum bırıne cok kıuzsamda acayıp merhametlıyımdır yanıııı

optum kızlar

ulan nerden dedim ne çok akrep çıktı topicten olaya bak
tamam kızlar inandım akrep burcu bir melek siz hepiniz akrepseniz eğer
artıkkk gelsin meleğim akrep olsun yerim onu bennnnnnnnn..

günaydınnnnn her sabah topiği ben açıyorumm olmuyo ama banada yazık bende insanımm :))))))))))

anahtar sende yavrum ne edelim açıvercen gari

hahahaaa valla ne çok çıktık kim akrebim yazsa gülüyorum zaten derya bin pişman oldu diyeee

seve seve açarım topiğii yeterki sabahları keyifli olayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…