Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hadi geçmş olsun tatlım çok sevndm

günaydın özgecim haticecim naber bakalım, haticem çok güzel ciciler

bugün çok yoğun bigün (((

bikaç bişey aldım sadece alacak dünya kadar şey var internete baksana güzel şeyler oluyor fiyatlarıda uygun hem

bakıyorum arada ama ben bi yerden gidip alıcam inş elime birden geçmesi daha mutlu edyr beni canım ama iyi etmşsn arada 3 5 parça alırsın dedgme bakma benm sadece erkenden alma dedim

slm inşallah isteğen herkesin bebeği olsun ben de yeni evliyim artık bebeğimin olmasını istiyorum bu 3.denemem

canlarım canlarım nasılsınııızzzzzz biz geldik paşa oğlumla.
çok huzursuzum huysuzum bugünlerde yaa. sabah erkenden açıyom gözlerimi uyuyamıym bütün gün huzursuz oluyom sonrada.
tosunum kocaman oldu sığamıyo kuzum içeri çok üzülüym yaa sanki oraya hapsetmişim gibi geliyo nasıl bi psikoloji bu anlam veremiyorum:)
tüm dönmelerini bile hissediyom artık gerl oğlum gellll diyom dinlemiyo beni:)

haticem yaa başlamışsın alışverişe güle güle kullansın oğluşumuz ciclerini:)

burcuuuu güzel haberlerinimi alcaz acep? cnm eğer bebiş varsa o kullandığın ilacı kullanmaman gerekiyor biliyosun demi. bnce git doktoraaa ihmal etme. ayrıca burcu düzenli bi takibe başlasana kuzum yaa nde pkoluydum biliyosun demi hemde en ilerisinden. ihmall etmeee...

serpilll maşallahh kızımıza. testlerde güzel çıkcak hiç merak etme içini ferah tut. bol bol yat dinlenmene bak sen.

deryaaa kolay gelsin yavrummm....

özgeee bol bol ye canın ne istiyosa zaman geçtikce yiyemiyosun bişi

melekkk topic sana emanet sen aç sen kapat:)

cemree bnce git bi kan testi yaptır artık. inş bebeğin sennledir.

ayyyyyyyy canım yaaaaaaaaa sbır inş bu günlerde geçicek ayrıca öyle deme en hayırlı zamanı beklyr ogluşun bence saglılkla gelsn ne vakit geliyrsa allah yardımcın olsun canım ya zordr son zamanlar inş bi anönce rahatlarsın ya hiç sorma bol bol yiyirm galiba hemde baya bol AMA banamı ogluma yarıyor anlamadım daha çok bana galiba bide bazen hiç oglumun hareketini alamıyorum normalmi esmacım

hoşgeldin cnmm bu huzursuzluk bu rahatsızlık normal heralde demi allah yardımcın olsun cnm yaaa ayy ne güzell çok az bir süre sonra yavrunun kokusunu duycannn maşallah süphanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…