- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.721
günaydın kızlar sabah sabah alışveriş yaptım biri beni durdursun
selma çok sevindim canım maşallah bebeklerimizeEki Görüntüle 362104 Eki Görüntüle 362105 Eki Görüntüle 362106
günaydın kızlar sabah sabah alışveriş yaptım biri beni durdursun
selma çok sevindim canım maşallah bebeklerimizeEki Görüntüle 362104 Eki Görüntüle 362105 Eki Görüntüle 362106
hadi geçmş olsun tatlım çok sevndmcanlarım slm anca yazıyorum seker sonuucumu aldık dr uma gosterdım herseyın normal bı sorun yok dedı cok sukur ıcım rahatladııı
deryyaaa benımde burcum akrep hemde huyumu suyumu cok sevıyorum bırıne cok kıuzsamda acayıp merhametlıyımdır yanıııı
optum kızlar
oyy çizgiliye bayıldımm iyi günlerde giysin inş... Paşamızzz
günaydınnnnn her sabah topiği ben açıyorumm olmuyo ama banada yazık bende insanımm :))))))))))
ben demedmmi sen alışverişe başlasan napıcan diyeeeeeeeee kıııııııııııı acele etme ben bile başlamadım şimdiden doldurcan haticecm
günaydın özgecim haticecim naber bakalım, haticem çok güzel ciciler
bugün çok yoğun bigün(((
günaydın afiyet olsun canım.napayım çok şirinler yavaş yavaş alıcam böyle markafoniden aldım
günaydın özgecim haticecim naber bakalım, haticem çok güzel ciciler
bugün çok yoğun bigün(((
çokta doldurma canım yer bulamazsın ama insan cidden dayanamıyo bende zor tutyrm inş bu hafta sonu alıcam bişiler
bikaç bişey aldım sadece alacak dünya kadar şey varinternete baksana güzel şeyler oluyor fiyatlarıda uygun hem
canlarım canlarım nasılsınııızzzzzz biz geldik paşa oğlumla.
çok huzursuzum huysuzum bugünlerde yaa. sabah erkenden açıyom gözlerimi uyuyamıym bütün gün huzursuz oluyom sonrada.
tosunum kocaman oldu sığamıyo kuzum içeri çok üzülüym yaa sanki oraya hapsetmişim gibi geliyonasıl bi psikoloji bu anlam veremiyorum:)
tüm dönmelerini bile hissediyom artık gerl oğlum gellll diyom dinlemiyo beni:)
haticem yaa başlamışsın alışverişe güle güle kullansın oğluşumuz ciclerini:)
burcuuuu güzel haberlerinimi alcaz acep? cnm eğer bebiş varsa o kullandığın ilacı kullanmaman gerekiyor biliyosun demi. bnce git doktoraaa ihmal etme. ayrıca burcu düzenli bi takibe başlasana kuzum yaa nde pkoluydum biliyosun demi hemde en ilerisinden. ihmall etmeee...
serpilll maşallahh kızımıza. testlerde güzel çıkcak hiç merak etme içini ferah tut. bol bol yat dinlenmene bak sen.
deryaaa kolay gelsin yavrummm....
özgeee bol bol ye canın ne istiyosa zaman geçtikce yiyemiyosun bişi
melekkk topic sana emanet sen aç sen kapat:)
cemree bnce git bi kan testi yaptır artık. inş bebeğin sennledir.
canlarım canlarım nasılsınııızzzzzz biz geldik paşa oğlumla.
çok huzursuzum huysuzum bugünlerde yaa. sabah erkenden açıyom gözlerimi uyuyamıym bütün gün huzursuz oluyom sonrada.
tosunum kocaman oldu sığamıyo kuzum içeri çok üzülüym yaa sanki oraya hapsetmişim gibi geliyonasıl bi psikoloji bu anlam veremiyorum:)
tüm dönmelerini bile hissediyom artık gerl oğlum gellll diyom dinlemiyo beni:)
haticem yaa başlamışsın alışverişe güle güle kullansın oğluşumuz ciclerini:)
burcuuuu güzel haberlerinimi alcaz acep? cnm eğer bebiş varsa o kullandığın ilacı kullanmaman gerekiyor biliyosun demi. bnce git doktoraaa ihmal etme. ayrıca burcu düzenli bi takibe başlasana kuzum yaa nde pkoluydum biliyosun demi hemde en ilerisinden. ihmall etmeee...
serpilll maşallahh kızımıza. testlerde güzel çıkcak hiç merak etme içini ferah tut. bol bol yat dinlenmene bak sen.
deryaaa kolay gelsin yavrummm....
özgeee bol bol ye canın ne istiyosa zaman geçtikce yiyemiyosun bişi
melekkk topic sana emanet sen aç sen kapat:)
cemree bnce git bi kan testi yaptır artık. inş bebeğin sennledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?