- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.741
ayyyyyyyy canım yaaaaaaaaa sbır inş bu günlerde geçicek ayrıca öyle deme en hayırlı zamanı beklyr ogluşun bence saglılkla gelsn ne vakit geliyrsa allah yardımcın olsun canım ya zordr son zamanlar inş bi anönce rahatlarsın ya hiç sorma bol bol yiyirm galiba hemde baya bol AMA banamı ogluma yarıyor anlamadım daha çok bana galiba bide bazen hiç oglumun hareketini alamıyorum normalmi esmacım
bebeğin hareketleri 20li haftalarda çok tutarsız oluyo cnm. 25den sonra düznli hareket etmeye başlıyo 30larda çok sıkı tekmeler yiyosun 34den sonrada döndüğünü bile hissediyosun. şimdi otrdum bn göbeğimi izliyom okadr ilginç ki dönüyo göbeğim dalgalanıyor. çok keyifli. bide aşağı baskı yapmasa daha rahat izlicem ama canımda acıyo arada:)
esmaa eğer o an aklına gelirsek bizlere dua edermisin bizde bebek sahibi olalım evvel allahın izniyle tabi
cnm aklımdasınız heepp. her bebeğimi hissettiğimde rabbim isteyen herkese nasip et diyorum adınızı geçiriyom içimden. dualarım sizlerle rabbm hepinize bu güzelliği en kısa sürede yşataacak inş...
esma bizim burda yeni dogan bebegin gözüne limon damlatırlar göz beyazları parlak olurmuş,bebege ilk soda verirler gazını kolayca çıkarırmış bebek,birde kuru soganı anne gögüsüne sürerler yara olmazmışşş :))))))))
bebeğin hareketleri 20li haftalarda çok tutarsız oluyo cnm. 25den sonra düznli hareket etmeye başlıyo 30larda çok sıkı tekmeler yiyosun 34den sonrada döndüğünü bile hissediyosun. şimdi otrdum bn göbeğimi izliyom okadr ilginç ki dönüyo göbeğim dalgalanıyor. çok keyifli. bide aşağı baskı yapmasa daha rahat izlicem ama canımda acıyo arada:)
canlarım canlarım nasılsınııızzzzzz biz geldik paşa oğlumla.
çok huzursuzum huysuzum bugünlerde yaa. sabah erkenden açıyom gözlerimi uyuyamıym bütün gün huzursuz oluyom sonrada.
tosunum kocaman oldu sığamıyo kuzum içeri çok üzülüym yaa sanki oraya hapsetmişim gibi geliyonasıl bi psikoloji bu anlam veremiyorum:)
tüm dönmelerini bile hissediyom artık gerl oğlum gellll diyom dinlemiyo beni:)
haticem yaa başlamışsın alışverişe güle güle kullansın oğluşumuz ciclerini:)
burcuuuu güzel haberlerinimi alcaz acep? cnm eğer bebiş varsa o kullandığın ilacı kullanmaman gerekiyor biliyosun demi. bnce git doktoraaa ihmal etme. ayrıca burcu düzenli bi takibe başlasana kuzum yaa nde pkoluydum biliyosun demi hemde en ilerisinden. ihmall etmeee...
serpilll maşallahh kızımıza. testlerde güzel çıkcak hiç merak etme içini ferah tut. bol bol yat dinlenmene bak sen.
deryaaa kolay gelsin yavrummm....
özgeee bol bol ye canın ne istiyosa zaman geçtikce yiyemiyosun bişi
melekkk topic sana emanet sen aç sen kapat:)
cemree bnce git bi kan testi yaptır artık. inş bebeğin sennledir.
kııııııııı nelerde bilirmiş maşallah allahım bi an önce bunları uygulamayı nasip etsn tatlım
canlarım canlarım nasılsınııızzzzzz biz geldik paşa oğlumla.
çok huzursuzum huysuzum bugünlerde yaa. sabah erkenden açıyom gözlerimi uyuyamıym bütün gün huzursuz oluyom sonrada.
tosunum kocaman oldu sığamıyo kuzum içeri çok üzülüym yaa sanki oraya hapsetmişim gibi geliyonasıl bi psikoloji bu anlam veremiyorum:)
tüm dönmelerini bile hissediyom artık gerl oğlum gellll diyom dinlemiyo beni:)
haticem yaa başlamışsın alışverişe güle güle kullansın oğluşumuz ciclerini:)
burcuuuu güzel haberlerinimi alcaz acep? cnm eğer bebiş varsa o kullandığın ilacı kullanmaman gerekiyor biliyosun demi. bnce git doktoraaa ihmal etme. ayrıca burcu düzenli bi takibe başlasana kuzum yaa nde pkoluydum biliyosun demi hemde en ilerisinden. ihmall etmeee...
serpilll maşallahh kızımıza. testlerde güzel çıkcak hiç merak etme içini ferah tut. bol bol yat dinlenmene bak sen.
deryaaa kolay gelsin yavrummm....
özgeee bol bol ye canın ne istiyosa zaman geçtikce yiyemiyosun bişi
melekkk topic sana emanet sen aç sen kapat:)
cemree bnce git bi kan testi yaptır artık. inş bebeğin sennledir.
esmacım yakalıyamadım kaçmışsın hemen... ben dün akşam dayanamadım kan tahlili yaptırdım ama maalesef sonuç negatif... eşim, sen şimdi rahatladık sanıyosun ama asıl sorun şimdi başlıyo niye adet olamıyorsun!!! uğraşşş dur, dedi çok haklı asıl şimdi başladı tantanamız. bi düzenli adettim vardı o da gittiii
esma bizim burda yeni dogan bebegin gözüne limon damlatırlar göz beyazları parlak olurmuş,bebege ilk soda verirler gazını kolayca çıkarırmış bebek,birde kuru soganı anne gögüsüne sürerler yara olmazmışşş :))))))))
yawrum sen hala burlardamısın az daha sabır esma sonra doya doya koklucam oğlunu.
napayım kız çok tatlılar duramıyom :)))
esmacım yakalıyamadım kaçmışsın hemen... ben dün akşam dayanamadım kan tahlili yaptırdım ama maalesef sonuç negatif... eşim, sen şimdi rahatladık sanıyosun ama asıl sorun şimdi başlıyo niye adet olamıyorsun!!! uğraşşş dur, dedi çok haklı asıl şimdi başladı tantanamız. bi düzenli adettim vardı o da gittiii
hakkında hayırlısı canım ya sıkma canını,
adetin için de doktora gidersin vakit kaybetmeden,
umarım bi sorun yoktur mevsimsel bile olabilir gecikmeler..
limonmuuu ayy insan dayanamaz kııı. sodayı duymamıştım cnmda nar suyu içirincede olmazmış öle duymuştum bnde. kuru soğanı denemk lazım çok zormuş göğüs yarası
burdayım hatcem yaa doğuramadım :) bekledikce nazlanıyo paşam. artık beyimizin keyfi bilir diip duruyom sorana
hakkında hayırlısı olsun cnm. bnce vakit kaybetme git bi doktora bnce. geçikme düzensizlik sorun yaratmasın bide.
artık hayırlısı böyleymiş, ama elimde değil umutlanmıştım. ya annem kemoterapi alıyo 6 aydır onunla ilgileniyorum. yarın yine yolculuk var annem tekrar terapi alacak yanına gidecem bana çok ihtiyacı var ilaçları ağır. sanırım geçikmemin sebebi bu, çok üzülmüştüm annem için bide ayda iki sefer yolculuk oluyor. git geller sanırım bünyemi zorladı. artık orda doktora giderim tabii fırsat bulursambiliyorum annem iyileşince benimde meleğim gelecek
limonmuuu ayy insan dayanamaz kııı. sodayı duymamıştım cnmda nar suyu içirincede olmazmış öle duymuştum bnde. kuru soğanı denemk lazım çok zormuş göğüs yarası
burdayım hatcem yaa doğuramadım :) bekledikce nazlanıyo paşam. artık beyimizin keyfi bilir diip duruyom sorana
hakkında hayırlısı olsun cnm. bnce vakit kaybetme git bi doktora bnce. geçikme düzensizlik sorun yaratmasın bide.
canım çok iyi anlıyorum umutlanıpta çok zor oluyo
annen için çok üzüldüm, allah acil şifalar versin canım
inş rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmasına yardım etsin,
sanada güç kuvvet versin.
inş meleğin en kısa zmnda gelirde sana ve annene umut olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?