Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hatice seni gaza getreym markafoniye girdm kııııııııııııı asıl şeyi kaçırmışsın bebiş ayakkabılarına bak bayılırsın çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bebeğin hareketleri 20li haftalarda çok tutarsız oluyo cnm. 25den sonra düznli hareket etmeye başlıyo 30larda çok sıkı tekmeler yiyosun 34den sonrada döndüğünü bile hissediyosun. şimdi otrdum bn göbeğimi izliyom okadr ilginç ki dönüyo göbeğim dalgalanıyor. çok keyifli. bide aşağı baskı yapmasa daha rahat izlicem ama canımda acıyo arada:)

esmaa eğer o an aklına gelirsek bizlere dua edermisin bizde bebek sahibi olalım evvel allahın izniyle tabi

esmaa eğer o an aklına gelirsek bizlere dua edermisin bizde bebek sahibi olalım evvel allahın izniyle tabi

cnm aklımdasınız heepp. her bebeğimi hissettiğimde rabbim isteyen herkese nasip et diyorum adınızı geçiriyom içimden. dualarım sizlerle rabbm hepinize bu güzelliği en kısa sürede yşataacak inş...

esma bizim burda yeni dogan bebegin gözüne limon damlatırlar göz beyazları parlak olurmuş,bebege ilk soda verirler gazını kolayca çıkarırmış bebek,birde kuru soganı anne gögüsüne sürerler yara olmazmışşş :))))))))

kııııııııı nelerde bilirmiş maşallah allahım bi an önce bunları uygulamayı nasip etsn tatlım

aynen öyle canım maşallah ogluşuna oda güzellgn acı tarafı olacak tabi annesi

yawrum sen hala burlardamısın az daha sabır esma sonra doya doya koklucam oğlunu.
napayım kız çok tatlılar duramıyom :)))

esmacım yakalıyamadım kaçmışsın hemen... ben dün akşam dayanamadım kan tahlili yaptırdım ama maalesef sonuç negatif... eşim, sen şimdi rahatladık sanıyosun ama asıl sorun şimdi başlıyo niye adet olamıyorsun!!! uğraşşş dur, dedi çok haklı asıl şimdi başladı tantanamız. bi düzenli adettim vardı o da gittiii

hakkında hayırlısı canım ya sıkma canını,
adetin için de doktora gidersin vakit kaybetmeden,
umarım bi sorun yoktur mevsimsel bile olabilir gecikmeler..

limonmuuu ayy insan dayanamaz kııı. sodayı duymamıştım cnmda nar suyu içirincede olmazmış öle duymuştum bnde. kuru soğanı denemk lazım çok zormuş göğüs yarası

yawrum sen hala burlardamısın az daha sabır esma sonra doya doya koklucam oğlunu.
napayım kız çok tatlılar duramıyom :)))

burdayım hatcem yaa doğuramadım :) bekledikce nazlanıyo paşam. artık beyimizin keyfi bilir diip duruyom sorana

hakkında hayırlısı olsun cnm. bnce vakit kaybetme git bi doktora bnce. geçikme düzensizlik sorun yaratmasın bide.

hakkında hayırlısı canım ya sıkma canını,
adetin için de doktora gidersin vakit kaybetmeden,
umarım bi sorun yoktur mevsimsel bile olabilir gecikmeler..

artık hayırlısı böyleymiş, ama elimde değil umutlanmıştım. ya annem kemoterapi alıyo 6 aydır onunla ilgileniyorum. yarın yine yolculuk var annem tekrar terapi alacak yanına gidecem bana çok ihtiyacı var ilaçları ağır. sanırım geçikmemin sebebi bu, çok üzülmüştüm annem için bide ayda iki sefer yolculuk oluyor. git geller sanırım bünyemi zorladı. artık orda doktora giderim tabii fırsat bulursam biliyorum annem iyileşince benimde meleğim gelecek

esamacım sebebini biliyorum aslında ama biran insan hamile olduğunu düşünmek istiyoooo yukarda anlattığım gibi annem iyileşince, ben de kendimi toparlarım. artık sıkı bir şekilde tedaviye başlarım gittiği yere kadarrrr

canım çok iyi anlıyorum umutlanıpta çok zor oluyo
annen için çok üzüldüm, allah acil şifalar versin canım
inş rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmasına yardım etsin,
sanada güç kuvvet versin.
inş meleğin en kısa zmnda gelirde sana ve annene umut olur...

canım bazı topiklerde bu üründen bahsetmişler bi göz at istersen

http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=2314:49:

inşallah canım çok sağol...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu
yemeği ofiste yedim bugünnnnnnn fazlada kaçırdım yaaa
hava yaz gibi bugün güneşli o kdr güzelki
insanın çıkıp gezesi varrrrrrr

canım sıkılıyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…