Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sendemi yedigini inkar edenlerdensin anacım bu kadar yiyosun biyerindede belli olsa bariii burda hava kasvetliii :S

sendemi yedigini inkar edenlerdensin anacım bu kadar yiyosun biyerindede belli olsa bariii burda hava kasvetliii :S

ayyy melek sormaa davul gibi şiştim allahtan göbeği saklaynca kimse bişe anlamıyo

ya tamam çenemi tutamıycam ben galiba hamileyim salak gibi bunu hissediyorum biliyorum vücudumu tanıyorum çünkü
ama aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum, zaman geçmiyor çok gerginim
yüzümde 349859385034 tane sivilce çıktı mayın tarlası gibi dolaşıyorum offff
:18:

cnmm inş... rabbim gönlüne göre versin inş. sağlıklı minicik meleğin senledirrr gögüsler aynımıı?

cnmm inş... rabbim gönlüne göre versin inş. sağlıklı minicik meleğin senledirrr gögüsler aynımıı?

evt aynı resmen canımı yakıyor günlerdir...
of bilmiyorum aklım çok karışık, allah sabır versin
şu günler çok zor geçiyor..

neyse az daha sabret bakalım inş.. pozitif sonuç alcazz ama çokta stres yapmadaa tam kaç gün kaldı

yumurtlamama göre 12 martta olmam lazım.
bugünü saymazsak 4 gün var, geçen ay yarın öğrenmiştim ben 3 gün kala
yapsam yine varsa çıkar belki ama beklemek istiyorum...

normal yediklerinin dışında canın farklı bişey istedimi

pek belirgin bişey olmadı zaten .ok boğaz olduğum için herşeyi istiyorum
geçen ayki gibi göğüslerim sızlıyo kasığım iğneleniyor, gazım var ve deli gibi vücudum kaşınıyo.
sanki kopya, psikolojikmi yapıyorum hepsini ya.........

bende aynı şeyi yaşadım ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim inşallah derya ama çok beklemiceksin bunu biliyorum

evet evet allah hayırlısından sağlıklısından vermiştir inş.. ama ben bekleyemezdimmm :)))))))

Eki Görüntüle 362282 bu resmin altına doğum günün kutlu olsun babacığım biricik oğlun ali yazdım

ali ismini sevmsi için daha napmalıyım

aa çok hoş ali çok güzel isim ama belki kocanın hoşlanmadığı ali diye bir vardır ondan sevmiyodurr oğluna koyunca dünyadaki en güzel isim olur meraketme :)

aa çok hoş ali çok güzel isim ama belki kocanın hoşlanmadığı ali diye bir vardır ondan sevmiyodurr oğluna koyunca dünyadaki en güzel isim olur meraketme :)

basitmiş bilmem ne bissürü şey üretiyor ben çok istiyorum ama hala eşim % 30 luk kısımda dr bidaha gidelim ondan sonra diyor :))))))))))))

bende aynı şeyi yaşadım ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim inşallah derya ama çok beklemiceksin bunu biliyorum

evet evet allah hayırlısından sağlıklısından vermiştir inş.. ama ben bekleyemezdimmm :)))))))

bilmiyorum kızlar çok karnım ağrımaya başladı şmdide
stresten başka yerimi bozacağım ya çok gerildim bugün
işlerde çok yoğun nereye yetişeceğimi bilemedim...

Eki Görüntüle 362282 bu resmin altına doğum günün kutlu olsun babacığım biricik oğlun ali yazdım

ali ismini sevmsi için daha napmalıyım

süper olmuş canım bence

ayy hiç sorma benimde maaşlar duryoo maaş almayı seviyorum hesaplamayı aslaaaaaaaa

kızlar şu ovulasyon testini bi anlatın size zahmet ben yeni araştırmaya başladım bilgim çok az.şimdi 7 mart adet başlagıcı bat-07 nisan yani 30 gün arası.ayın 20 si testi yapacağım tarihmi bi liste vardı orda okumuştum

canım testin içinde kaç günde adet oluyosan ona göre kaçıncı gün başlaman gerekiyosa çizelge var yazıyo
ordan bakarak yapmaya başlayabilirsin bende tam bilmiyorum.

ayyyyyyy amaaaann ooff darlandım

şuna bak topicimiz 2. sayfalarda geziyor
nerdesiniz kızlar yaa tamda size ihtiyacım varken kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…