Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben burdayım şekerim kendini frenlemeyemi çalışıyorsun test yapmamak için yoksa

ayyyy o ayrı konu zaten
haftasonuna kadar dursam kendimi tebrik edicem, belki pazar günü yaparım :18:
ama yok yaaa beklemek zorundayım söz verdim bi sürü kişiye :)
sonra üzülüyorum melekcim, ama aksine günler de geçmiyor sanki...

öyleee cnm beklemek zor belirsizlik dahada zor mesela bu ay bende bişe olmayacak yumurtlamayaı kaçırdım kocayla konuşmuyorum regl sonrası kaşıntı bitmişti yeniden başladı yumurtlama dönemindebaşlıyo resmen acıyo geçen ayki reglime halen akıl sır erdiremiyorumm offff

ay bu kocalardan nefret ediyorum bu günlerimi buluyorlar yaaa
bnmkide neler etti biliyosun aslında ben o günler kaçtığından bu aydan hiç umutlu değildim
ama şu belirtiler kafa karıştırdı işte belkide psikolojik hakkımda hayırlısı artık
bence sende öyle düşünme ne olacağı belli olmaz belki hamile oluruz
belki bi mucize olur...
kaşıntı çok kötü yaa doktora gittinmi bunun için.
kocan ne yaptı yaa küsme sende bnm gibi gurur yapma bak çok ağlarsn snra.
ben o yumurtlama günü o kdr ağladım ki kaçtı gitti diye gözlerim yuvalarından çktı...

kaşıntı neysede bide çatlıyo gibi soguktanmıdır neyse tuvalete çıkmaktan ödüm kopuyo resmen

benim koca delirtti beni ya zaten akşam 22:00 geliyo eve gelir gelmez hemen pc başına geçiyo ya nasılsın günün nasıldı bi derdin varmı ya su ya bu 2 gündür konuşmuyorumm üstüne üstlük oturma oadasında uyya kalıyooo gıccıkkk oluyorummmm sabah kahvaltıya kaldırışımı bi görsen kapıya tak tak vuruyorum kesinlikle konuşma yok

nedir o pc merakı yaa interneti kes canım sen rahat et bari
ztn geç geliyo seninle vakit geçirmesi gerekirken, sonuna kadar haklısın
ama sessiz kalma bence kendine edersin
bi sinir krizi geçir bak bağır çağır anlat derdini o zmn dank etsin kafasına.
başka türlü anlamaz bunlar benden söylemesi.

yok deryacım benim koca anlamaz o tarz seylerden o tarz seyler yapsam sadece güler geçer bende kendimi pencereden atarım ozaman :)))

yok deryacım benim koca anlamaz o tarz seylerden o tarz seyler yapsam sadece güler geçer bende kendimi pencereden atarım ozaman :)))

kızz niye anlamasın
gerçek bi sinir krizi bak azcık rol de yapıver canım sende
ay karıma bişiler oluyo diye dank eder kafasına belki ...
allah korusun sende madem yapısı böyle takmayacaksın dicem ama o da ne mümkün :26:

dünde yazdım ya ben tatık o vurdum duymaz diyeee sabit fikirlidir accık

kocam brz geç gelcek bgn heralde
akşam nete girin de lak lak yapalım kızlar ya :)

çok sinir bozucu bişey buuuuuuu
gerçi erkeklerin çoğu öyle bize göre...

lak lak yapıyorruzzz vakit geçsin diyeee
sen nerelerdesin görünmüyosun şekerim
akşam olsun artık bitsin bugün

evettt oldukça sinir bozucu didişe didişe geçiniyoruzz işteee :)

haticee hoşgeldin aliii sende hoşgeldinn yeğennnn :)))))))

slm melek aman erkeklerin hepsi aynı huyları kurusun
çok sinirlerimm bozuldu bitsin bugün.
kızlar geçen perşembe günü canım bi yemek istedi akşam eve gidince bizim ordaki marketleri gezdim o sebzeyi bulamadım eşimde yoktuya evde neyse kaynanamada söyledim canım istedi ama bulamadım diye aradan kaç gün geçti oda bulamadı dünde bizim oranın pazarıydı dün alırda yapar diye düşünmüştüm oysaki tam çıkıcam işten akşam eşim aradı erken gelmiş bişey lazımmı diye annen yapmışmı dedim yok dedi neyse almış eve gidene kadar sinirime ağladım. kaç senedir bu kapıdayım neler yaşadım bi çorba istememeşimdir ilk defa bişey istedim hemde hamileyim onuda yapmadı ölsem unutmıycam annenin yaptığını diye bağrındım akşam

canım yaa üzülmeee elinemi yapışırdı acaba yapsaydı restaurantlarda yapılan bişeymiydi keşke eşinde yokmuş oturup yeseydin bi yerde o kadında kendini bişe sanmaz dıı ıyyyyy deli olurum bu tarz seylere istersin yapmazlar elalemin yanındada kızım sunu istermisin kızım bunu istermisin gıcık seylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…