- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.801
canım yaa üzülmeee elinemi yapışırdı acaba yapsaydı restaurantlarda yapılan bişeymiydi keşke eşinde yokmuş oturup yeseydin bi yerde o kadında kendini bişe sanmaz dıı ıyyyyy deli olurum bu tarz seylere istersin yapmazlar elalemin yanındada kızım sunu istermisin kızım bunu istermisin gıcık seylerrr
kızdığım çok saçma bişey biri dese hele hele bi yemek yüzünden hadi len diye gülerdim.huyum suyum okdar çok değiştiki 4 ayda saçma sapan hiç olmadık şeye parlıyorum hemen.2 defa söyledim söylediğim halde yapmamasına kızdım.evet bide canın ne isterse söyle yaparım derdi.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ahh annem diye ağladım annem olsaydı o akşam olurdu.allaha şükür iyiyim herşeyimi yapmayada çalışıyorum elimden geldikçe eşimde çok yardımcı oluyor.ağrıma gitti sadece
sıkma canını at arkaya ön tarafa getirecegin zamanlarda gelir sen simdi biricik oğlunla kocanla mutlu mutlu yaşa
hormonlarda alt üst pire oluyo deve nasıl bişeyse yani kendinine hakim olamama gibi bişeymi bizim ofisteki hamileye iyi niyetle bişe söylüyom hemen alınıyoo nasıl bi ruh haliyese artık ben tüm cozuturum heralde regl döneminde bile manyaklaşıyom hamile olsamm ohooooo:44:
slm melekaman erkeklerin hepsi aynı huyları kurusun
çok sinirlerimm bozuldu bitsin bugün.
kızlar geçen perşembe günü canım bi yemek istedi akşam eve gidince bizim ordaki marketleri gezdim o sebzeyi bulamadım eşimde yoktuya evde neyse kaynanamada söyledim canım istedi ama bulamadım diye aradan kaç gün geçti oda bulamadı dünde bizim oranın pazarıydı dün alırda yapar diye düşünmüştüm oysaki tam çıkıcam işten akşam eşim aradı erken gelmiş bişey lazımmı diye annen yapmışmı dedim yok dedi neyse almış eve gidene kadar sinirime ağladım. kaç senedir bu kapıdayım neler yaşadım bi çorba istememeşimdir ilk defa bişey istedim hemde hamileyim onuda yapmadı ölsem unutmıycam annenin yaptığını diye bağrındım akşam
naber kızlarr yoruldum yinee, hatice yine mi ciciler aldın Allah sonumuzu hayretsin ama yavaş yavaş alınca bitmiyor zaten yavaş devam et sen, çok ihtiyaç var zaten hepsini bi kerede alma.. kaynananı da boşver hepsi aynıı, bizimki de anahtarı var gelip evde kafasına göre düzen kuruyor iyiniyetli diye ses çıkarmıyorum, sessizce kendi düzenime döndürüyorum herşeyi geneldeo da sıkıldı zaten bi süredir uğramıyor, kendini hasta moduna soktu şimdi bizden ilgi bekliyor bişeyi de yok hep aynı şeyler..
melek2828 yeni evlimiydin canım benim eşim de ilk zamanlar gece geç saatlere kadar internet başında olurdu ben de çok sorun çıkarırdım kendi kendine sıkıldı bıraktı akşamları borsa kapanana kadar bakıyor biraz şimdi, sonra da ikimiz meyve yiyip film dizi vs seyrediyoruz vakit geçiyor, düzelir inşallah o da hatasını anlar zaten zamanla...
derya belirtilerin inşallah düşündüğümüz durumdur canımtest için bekle yine de ateş ölçüyormusun bu arada
naber kızlarr yoruldum yinee, hatice yine mi ciciler aldın Allah sonumuzu hayretsin ama yavaş yavaş alınca bitmiyor zaten yavaş devam et sen, çok ihtiyaç var zaten hepsini bi kerede alma.. kaynananı da boşver hepsi aynıı, bizimki de anahtarı var gelip evde kafasına göre düzen kuruyor iyiniyetli diye ses çıkarmıyorum, sessizce kendi düzenime döndürüyorum herşeyi geneldeo da sıkıldı zaten bi süredir uğramıyor, kendini hasta moduna soktu şimdi bizden ilgi bekliyor bişeyi de yok hep aynı şeyler..
melek2828 yeni evlimiydin canım benim eşim de ilk zamanlar gece geç saatlere kadar internet başında olurdu ben de çok sorun çıkarırdım kendi kendine sıkıldı bıraktı akşamları borsa kapanana kadar bakıyor biraz şimdi, sonra da ikimiz meyve yiyip film dizi vs seyrediyoruz vakit geçiyor, düzelir inşallah o da hatasını anlar zaten zamanla...
derya belirtilerin inşallah düşündüğümüz durumdur canımtest için bekle yine de ateş ölçüyormusun bu arada
uyuz kadın ya sanki elalemin torunu hadi sana acımıyo bebeye acısın bari
bi tas yemekten ne olacak
boşver haticem ya ben yapar yollarım sana ne istiyon söyle bakayım
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama oldum..ve aşıladan 9 gün sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 4 çıktı doktorum hamilelik oluşmuş dedi..bende 5 ve üzeri olmuyormuydu dedim oda özel lavoratuvarda 1.2 nin altındaki değerler negatif üstündekiler pozitif oluyo dedi..adetime henuz 4 5 gun var..sizce hamilemiyim kızlar..inşallah öyledirde..bu konuda bilgisi olan bana yazarsa çok memnun olurum
Kizlar kizim oluyoooorrr
ayy baharcım gece gece bi şaşırdım ki sormaaa
nasılda yanılttı sizi ufaklık yaa
umarım alışmamışsınızdır oğlum diye sevmeye :)
allah gönlüne göre verdi canım
bnm damat gitti gelin geldi
Baya sasirdim cnm esim zaten degisir.diyodu durmadan annem uzuldu biraz ama ailede cogu kiz olsun diyordu.kiz duyuncalar coook sevindiler bende.sevindim ay nasil.suslerim onu ben simdi isim bulmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?