Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

heyyyttt 1 de uyandıgım ıcın anca gunaydın oldu bana sabah aglamaktan uyuyamadım

evet hormanlarmı bılmem ama kocam yakında ısyan edecek yanı aka b.ka aglıyorum yanı

sımdıde kaynanaya sardım gıcık oluyorum ayy hatcem benımde anam soyle kaccak yerım olsada 1 ay kalsam gelmesem kocada umrum deıl vallaha dun fuar vardı ıstbulda delı gıbı gırıp olmus donmus mıymıy kıyamıyorumda ama kusum

emeklı maasımı bak mıllet yanlıos anlıyor kızım işsizlik demek ıstedıde hadı gozun aydın
ayy bulusalım kız fena olmaz yanı deryaa hafta ıcı ogleden sonra ızın al bulusalım yada cmtsı yıne fark etmez

hatcem ılk emeklı maası ıle bıze yemek ısmarlıcakmıs

şükür iyiyim napayım acısını çıkartıyorum :)))))))))
biz iyiyiz büyüyoruz artık baya vuruyor benimki artık
gel canım sende hep beraber gezelim

20 haftalık oldunuz annesı buyudunuz tabııı ohh benım pasama afferım dov ananı kuzum sen

yazık babasıda ozlemıstır cocucguuu

evet hadiyin buluşalım emekli maaşı kulağa hoş geliyor :))))))))

evet hadiyin buluşalım emekli maaşı kulağa hoş geliyor :))))))))

ayyy emeklı gunlerınıde goruruz ıns

kız ne dıcem ama ben aksam cıkamam malum benım koca basımda hanı bırazcık ızın vermez ama derya ızın alırsa bana her daım uyar yarın harıc ayıptır demesı yarın kızımı gormeye gıtcemde 5 hafta oldu cok ozledım

20 haftalık oldunuz annesı buyudunuz tabııı ohh benım pasama afferım dov ananı kuzum sen

yazık babasıda ozlemıstır cocucguuu

yazıkmı ne yazığı kızım konuşmuyorum ben onunla isim kavgası yaptık tutturmuş arif koycam diye bulursan koyarsın dedim ne hali varsa görsün gitmiycem burda kalcam :)))))))

dıryyyaaaaaa kızzz carsamba ogleden sonra patlatsana ıznı hastayım desene allah etmesınde sakacıktan kız

şükür iyiyim napayım acısını çıkartıyorum :)))))))))
biz iyiyiz büyüyoruz artık baya vuruyor benimki artık
gel canım sende hep beraber gezelim

valla ne iyi olurrrrduuu

ohh yarasın anacımm gez dolaşşş yeter çalış çalış bende bi hamile kalayım 5 dakika durmucamm işte :)))))

selam kızlar nasılsınızzzzzz neler yapıosunuzzzzzzz

yakında resim varmı çekilen merak ediorum son hallerinizi
bu arada esma netti çıkarttımı çocuğu :))))

yazıkmı ne yazığı kızım konuşmuyorum ben onunla isim kavgası yaptık tutturmuş arif koycam diye bulursan koyarsın dedim ne hali varsa görsün gitmiycem burda kalcam :)))))))

anam kız dur ofkelenme napsın oda baba ısmı kaybetmıs adam babasını ama o kaynana musvettesı gırıyosa kanına orda durr hoppp derım
ıkı ısım koyun kız ozaman sen

hatice bak meydanı boş buldu kaynana yokluğunda girdi adamın aklına görüyonmu
boş bırakma kızz kocanı :)))
yaa kızlar bu hafta izin almam neredeyse imkansız öyle iş varki gebersemde işe gel der müdür
yada öğlen yemeğinde olur 1 saatçik ama ne yapayım :)

kız sen bıze ayırdıgın 1 saatmı ayy cok comertsın cnm saol yanı o 1 saatte olmasa ne ederdık bız

tmm ozaman uyarsa hepımıze cumartesı olsun madem

kız sen bıze ayırdıgın 1 saatmı ayy cok comertsın cnm saol yanı o 1 saatte olmasa ne ederdık bız

tmm ozaman uyarsa hepımıze cumartesı olsun madem

Yaav selmam ne edeyim
akşamda sen kaçamıyon bnmde gündüz zor izin bu hafta
cumarteside günüm var benim yaaaaaaa tüm gün gene duramam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…