- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.761
esmacık daha doğurmadı sanırım face arkadaşı bir saat önce yazmış arıyorum gelmek üzere demiş, ne inatçı çıktı bizim paşa
bir avazda inşallah kurtarsın rabbim
nasıl yani anlamadım kim gelmek üzereymiş
tosuncukmu esmamı
ee haticeyi doğurmaya gidiyom diye aaramş ama
tosuncuk canım, sanırım haticeye doğuma gidiyorum diye mesaj atmış ben face açtığımda saat 9,30 a geliyor 2 saat önce yazmışlardı aden paşamız geliyor diye daha
doğmamıştı yani bence yine daha doğmadı kızcağız sancılar içindedir:18:
serrpiiiiilllllllllllllll çok cnm sıkılıyo yaaaaaaaaaaaa
deryaaa yaa benimde sıkılıyor gece uyuyamadım arabasan yüzünden gözü çıkmaya nerden buldun beni,
bu arada doktor sonuçların tertemiz dedi, inşallah kuzucuğum bağırsakları da iyidir
yaaaaaaa karabasan mı ben çok korkarım öyle şeylerden :18:
allah korusun bi daha gelmesin yaaa gebe kadına olurmu hiç sinirr şey
dikkat et oku üflee bol bol yatmadan.
ohhhhh maşallah kızımıza, bağırsaklarıda bence çoktaaan düzeldi,
göreceksin bak
ne zmn ultrason?
heee karabasan manyak şey yaaa elimi kolumu bağladı resmen bağırıyorum kocam duymuyor tuhaf bişeydi
sürekli okuyup yatıyorum ama ne oldu anlamadım gecem bi tuhaf geçti zaten kocam da beni aldatıyordu rüyamda:)
inşallah düzelmiştir yaa cumartesi gtimek istiyorum tekrardan ama kocam bişey demedi gitmeyim de kafa karıştırmasak mı diye
düşünüyorum ama gitmeyi de çok istiyorum ne biliyim eğer gitmezsek 20sinde bizim doktor hanıma randevu var
ayyy çok fena bi daha gelmesin inşşşşşş sakın kışşş kışşşşşş kovalım
ctesi gideceğin yer başka yer mi, farklı yerlerde kafa karıştırma hakkaten artık
bekle istersen, böyle ikiili gidince çorba oluyor iyice.
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95:
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95:
ya kızlar ya bu yanma olayı yine geldi çok afedersiniz ama idrar ve su çok fena yakıyo son 3 aydır yumurtlama günlerinde böyle oluyo ne bu yaa tuvalette çok canım acıyooooooo (çok acık oldu özürdilerim)
idrar zoru olmuşsundur üşüttüysen fln
banada olur özellkle adet zmnı yada bitimince
çok pis yanıyo( içten içten yanıyo bide böyle bişey çekiliyo sanki rahimden
berbat bişey...
arkadaslar 7haftalik hamileyim kan degerlerime bakildi..kanda az bir enfeksiyon cikmis.cok endiseleniyorum..benim gibi hamile olup bu durumu yasayan varmi
arkadaslar 7haftalik hamileyim kan degerlerime bakildi..kanda az bir enfeksiyon cikmis.cok endiseleniyorum..benim gibi hamile olup bu durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?