Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlaarrr buyrun size tuğra aden

esmam yuksek musadenle faceden calıp paylastım tatlım cunkı herkez merakta yarın herkez gorucek pasamızı

canım bazı kişiler seninde dediqin gibi çok zorlanırsın diyorlar...bazılarıda çok daha iyi bakarsın sonradan olan bebekler daha bilinçli büyütülüyorlar diyorlar..bilemiyorum...ama çok istiyorum...herşeye deqer...
inşallah canım yüreqime su serptin çok teşekkür ederim...çok heyecanlıyım...yeni bir bebek yeni bir heyecan..Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin..
kızlar benim emekli maaşım bağlanmış :))))))))))))))))))))))))))))))))
canım Rabbim ömür boyu bereketini içine katarak harcamayı nasip etsin...
Eki Görüntüle 381244

esmam yuksek musadenle faceden calıp paylastım tatlım cunkı herkez merakta yarın herkez gorucek pasamızı

kırk bir kere maşallahh subhanallahhh
Rabbim analı babalı büyütsün..inşallah annemizde iyidir...
Allahım bizlerede bugünleri göstersin....

Eki Görüntüle 381244

ayyy maşallah ne tatlı bir bebek bu allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı bizleirn başına ay yeni doğan bebekleri görünce heycan yapıyorum yaa

Günaydın kızlar

Eki Görüntüle 381244

oy oy oyyyyyyy maşşaallaah suphanallahhhh
yerim ben bu paşayı yaaaaaaaaaaaaa çok tatlııııııııııııııııııııı
allahhhh analı babalı büyütsün inşallaaaaaaaaaahh tosunumuzu..
esmam da iyidir inş ..

günaydın kızlarrrr....

paşamız nasıl ama dün face de gördüm ay parçası gibi yaaa maşallah supanallah oğluma rabbim nazarlardan saklasın
pamuk gibi kıyamam ben ona esma yı çok merak ediyorum çektiği acılara değdi erkeki
kollarında rabbim bize de nasip etsin inşallah, esmam nasıl acaba çok merak ediyorum

bende meraktayım nosu yok aksi gibi olsa arıcam heee
hatice gelsede arasak yaaa inş iyidir normalmi doğurdu acaba kolay oldumu
çok merak ettim

esma şuan mutluluktan uçuyodur doyamıyodur yavrusuna allahımmmmm darısı bizlereeeeeeeeeeee

amin canım inşallah....

bende meraktayım nosu yok aksi gibi olsa arıcam heee
hatice gelsede arasak yaaa inş iyidir normalmi doğurdu acaba kolay oldumu
çok merak ettim

bende meraktan çatlıyorum esmadan doğum hikayesini öğrenmemiz gerek evine bi geçsin de
ihmal etmez bizi müsait olduğunda girer bakar:) cennet kokuyordur şimdi tosuncuk yaaa
offff ağustos gelsin artık , bende cadı kızımı rüyamda gördüm erken doğum yapmışım
nasıl sırıtıyor bana bi görseniz bu kızbenimle hep dalga geçiyor:)

amma korkak annem var diye sırıtıyodurr sana kızın :)))))))))))

evet evet evine gidince kesin gelir bize yazar :)
yirim onu ben yaaa
tam cadı senin kızzz vallaaa sana neler edecek bakk görr dalga geçiyor şmdiden
sağlıkla gelsin kuzucukların hepsi inş çekeriz tüm dertlerini nazlarını dimi
kız anası olmak kolay değil serpil hanımmmmmmmmmm

amin inaşşalh canım, ne yapacağım bunula teyzesi bilmem artık evde çığlık çığlığa
gezinir dururuz işim zor ide süslü olursa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…