- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.781
canım bazı kişiler seninde dediqin gibi çok zorlanırsın diyorlar...bazılarıda çok daha iyi bakarsın sonradan olan bebekler daha bilinçli büyütülüyorlar diyorlar..bilemiyorum...ama çok istiyorum...herşeye deqer...aminn canım cümlesine inş.... korkma yaa bünyeden bünyeye farkediyoodur o inş. bişeycik olmamıştır. ama çok fazla ara vermişsin o bi gerçekk rahatlıga alışmışken herseye sıfırdan başlamak zor olcaktırr :9
inşallah canım yüreqime su serptin çok teşekkür ederim...çok heyecanlıyım...yeni bir bebek yeni bir heyecan..Rabbim hepimize saqlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin..canım o olumsuzluklar binde bir oluyor benim ablam 5 yıl sonra sprirali çıkartır çıkartmaz hemen o ay hamile kaldı
ve yiğenim şimdi 14 yaşında
bu tüğr şeyleri hiç kafaya takma olumlu bir şekilde bebişe odaklan vede sakın ama sakın stres yaparak eşinle birlikte olma
tadını çıkartarak ol ve ilişki sırasında asla ya olmazsa inş hemen olur falan gibi şeyleri aklından geçirip strese girme
çünkü o zamanda engelliyormuş vücut kendini kasıyormuş ona göre tamamen oluruna bırak hiç daralma
hemen hamile kal inşallah olumsuzda hiç bişey aklına getirme...
canım Rabbim ömür boyu bereketini içine katarak harcamayı nasip etsin...kızlar benim emekli maaşım bağlanmış :))))))))))))))))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 381244
kızlaarrr buyrun size tuğra aden
esmam yuksek musadenle faceden calıp paylastım tatlım cunkı herkez merakta yarın herkez gorucek pasamızı
Eki Görüntüle 381244
esmam yuksek musadenle faceden calıp paylastım tatlım cunkı herkez merakta yarın herkez gorucek pasamızı
bendende herker günaydınnnnnnn
bugün sprıali çıkarttırıcam kızlarr hayırlısı olur inşallahh
Eki Görüntüle 381244
herkese günaydınnnnnnnn
bendende herker günaydınnnnnnn
bugün sprıali çıkarttırıcam kızlarr hayırlısı olur inşallahh
günaydıın xanım nasılsın
günaydın canım bugun büyük gün desene tez zamanda hamile kalırsın umarım sende
iyiyim şükür sen nasılsınn?
Eki Görüntüle 381244
idare canım kızım mideme baskı yapıyor biraz rahatsızım o nedenle
günaydın kızlarrrr....
paşamız nasıl ama dün face de gördüm ay parçası gibi yaaa maşallah supanallah oğluma rabbim nazarlardan saklasın
pamuk gibi kıyamam ben onaesma yı çok merak ediyorum çektiği acılara değdi erkeki
kollarında rabbim bize de nasip etsin inşallah, esmam nasıl acaba çok merak ediyorum
esma şuan mutluluktan uçuyodur doyamıyodur yavrusuna allahımmmmm darısı bizlereeeeeeeeeeee
bende meraktayım nosu yok aksi gibi olsa arıcam heee
hatice gelsede arasak yaaa inş iyidir normalmi doğurdu acaba kolay oldumu
çok merak ettim
amin canım inşallah....
bende meraktan çatlıyorum esmadan doğum hikayesini öğrenmemiz gerek evine bi geçsin de
ihmal etmez bizi müsait olduğunda girer bakar:) cennet kokuyordur şimdi tosuncuk yaaa
offff ağustos gelsin artık , bende cadı kızımı rüyamda gördüm erken doğum yapmışım
nasıl sırıtıyor bana bi görseniz bu kızbenimle hep dalga geçiyor:)
amin canım inşallah....
bende meraktan çatlıyorum esmadan doğum hikayesini öğrenmemiz gerek evine bi geçsin de
ihmal etmez bizi müsait olduğunda girer bakar:) cennet kokuyordur şimdi tosuncuk yaaa
offff ağustos gelsin artık , bende cadı kızımı rüyamda gördüm erken doğum yapmışım
nasıl sırıtıyor bana bi görseniz bu kızbenimle hep dalga geçiyor:)
amma korkak annem var diye sırıtıyodurr sana kızın :)))))))))))
evet evet evine gidince kesin gelir bize yazar :)
yirim onu ben yaaa
tam cadı senin kızzz vallaaa sana neler edecek bakk görr dalga geçiyor şmdiden
sağlıkla gelsin kuzucukların hepsi inş çekeriz tüm dertlerini nazlarını dimi
kız anası olmak kolay değil serpil hanımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?