Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin inaşşalh canım, ne yapacağım bunula teyzesi bilmem artık evde çığlık çığlığa
gezinir dururuz işim zor ide süslü olursa yandık

hahahaha bian hayal ettimde bu aglıyomuş serpil tabi sen accayip panik senin panik oldugunu gördükçe daha çok aglıyomuşş hahahaha senin el kol birbirine girer artık hahahaha

amin inaşşalh canım, ne yapacağım bunula teyzesi bilmem artık evde çığlık çığlığa
gezinir dururuz işim zor ide süslü olursa yandık

teyzesiinin kzuusuuu ben ona junior boy huni de alırım
anasından daha gözel olur

teyzesiinin kzuusuuu ben ona junior boy huni de alırım
anasından daha gözel olur

huniler coğalmaya baslamış iyice :) ay serpilciğim birazdaha buyusun karnında sen o zaman senle nasıl dalga gecıcek gör benimki feci yaa dun den beri midemin üzerinde box yapıyor.

huniler coğalmaya baslamış iyice :) ay serpilciğim birazdaha buyusun karnında sen o zaman senle nasıl dalga gecıcek gör benimki feci yaa dun den beri midemin üzerinde box yapıyor.

benim kıza da bi huni takacağız baharcım derya tiyzesi ile:)
benim kız pek fena 20 haftalık olduk halen aheste aheste
dolanıyor içeride bana da bi boks yapsa artık babamız halen beklemede
bu kız ne zaman vuracak diyor

kızlarya bu hafta kızımı gormeye gıtmeyı planlıyodum ama doktorumun kızı turkıyede rahatsızlanmıs ve malesef kötu hastalık çıkmıs. doktorum tabii doğal olarak kızının yanına gıttı kızı ameliyat olacakmıs bende oyle kala kaldım. ne yapsam ki baska doktora da kacmak ayıp olur sanki pufff kendi başıma gıdıp şeker yukleme tahlılımı yaptırsam mı ki dondugunde gosterırım eger yuksekse baska doktora danısırım. kızımıda 2 hafta sonra gorurum ne dersınız oyle mı yapayım ?

kaç gram şeker yüklemesi yaptıracağını biliyorsan yaptır canım sen sonuca göre başka doktora gidersin dayanabilirsen de 2 hafta minik kızını görmezsin artık:)

kaç gram şeker yüklemesi yaptıracağını biliyorsan yaptır canım sen sonuca göre başka doktora gidersin dayanabilirsen de 2 hafta minik kızını görmezsin artık:)

ay dayanılırmı serpiciğim helekı gecen ay sıksık gordum hastalıgım nedenıyle alısmısım sıksık gormeye :) ya 50 grm lık yaptırıcam annem zaten hastanede tahlıl bolumunde calısıyor o bılıyor nekadarlık yaptıracagımızı valla sırf ıcım rahat olsun dıye doktor tahlıl yap demeden yaptırıcam.

aman dayanmazsan gidersin artık minik kuzuyu görürsün bende çok mrak ediyorum yaaa:) annen hastanedeyse git yaptır canım bekleme o zaman vakti gelmiş zaten

baharcım 28.haftaya kadar yaptırabiliyorsun şeker yüklemesini doktorun ozaman gelirse bekle istersen

haklısın canım ama su sıra ınan emın olamıyorum doktorumdan degısmek zorunda bıle kalabılırım doktorumu yanı kızı zor zaman gecırıyor yanında kalabılır gıbıme de gelıyor bır yandan ama aslında 2 hafta daha beklemek eger ulaşamazsam o zaman baska doktora gecıp yaptırmak en mantıklısı galıba

gunaydın teyzelerı dıcem ama gunaydın dıcek teyzesı kalmamıs bende bugun kızı gorcem ve onu cok ozledım 5 hafta oldu bu sefer gıtmedıgım resmen burnumda tuıtuyor kılosunu boyunu cookk merak edıyorum bıde ben kac kılo aldım onu merak edıyorum evde tartılıyorum aynıyım uyuz baskul drunkınde cok cıkartıyor

nerdesiniz kızlar ya canım sıkıldı hadı gelınde konusalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…