- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.801
amin inaşşalh canım, ne yapacağım bunula teyzesi bilmem artık evde çığlık çığlığa
gezinir dururuz işim zor ide süslü olursa yandık
hahahaha bian hayal ettimde bu aglıyomuş serpil tabi sen accayip panik senin panik oldugunu gördükçe daha çok aglıyomuşş hahahaha senin el kol birbirine girer artık hahahaha
amin inaşşalh canım, ne yapacağım bunula teyzesi bilmem artık evde çığlık çığlığa
gezinir dururuz işim zor ide süslü olursa yandık
teyzesiinin kzuusuuu ben ona junior boy huni de alırım
anasından daha gözel olur
teyzesiinin kzuusuuu ben ona junior boy huni de alırım
anasından daha gözel olur
huniler coğalmaya baslamış iyice :) ay serpilciğim birazdaha buyusun karnında sen o zaman senle nasıl dalga gecıcek gör benimki feci yaa dun den beri midemin üzerinde box yapıyor.
kızlarya bu hafta kızımı gormeye gıtmeyı planlıyodum ama doktorumun kızı turkıyede rahatsızlanmıs ve malesef kötu hastalık çıkmıs. doktorum tabii doğal olarak kızının yanına gıttı kızı ameliyat olacakmıs bende oyle kala kaldım. ne yapsam ki baska doktora da kacmak ayıp olur sanki pufff kendi başıma gıdıp şeker yukleme tahlılımı yaptırsam mı ki dondugunde gosterırım eger yuksekse baska doktora danısırım. kızımıda 2 hafta sonra gorurum ne dersınız oyle mı yapayım ?
kaç gram şeker yüklemesi yaptıracağını biliyorsan yaptır canım sen sonuca göre başka doktora gidersin dayanabilirsen de 2 hafta minik kızını görmezsin artık:)
ay dayanılırmı serpiciğim helekı gecen ay sıksık gordum hastalıgım nedenıyle alısmısım sıksık gormeye :) ya 50 grm lık yaptırıcam annem zaten hastanede tahlıl bolumunde calısıyor o bılıyor nekadarlık yaptıracagımızı valla sırf ıcım rahat olsun dıye doktor tahlıl yap demeden yaptırıcam.
baharcım 28.haftaya kadar yaptırabiliyorsun şeker yüklemesini doktorun ozaman gelirse bekle istersen
oooooooffffffffffffff sıkıntılar bastı beni geneeeeeee
Eki Görüntüle 381244
kızlaarrr buyrun size tuğra aden
esmam yuksek musadenle faceden calıp paylastım tatlım cunkı herkez merakta yarın herkez gorucek pasamızı
nerdesiniz kızlar ya canım sıkıldı hadı gelınde konusalım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?