Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aaa geçmiş olsun canım yaa hiç kontrole gitmemişmiydinn hormaonlarda bişey çıkmazsa ne uygulucak doktor ilaçla eritebilirmi acaba

aşkolsunn aç kalınırmı kuzucukk ihmal etme yavrunu atıştırmalıkta olsa bişeyler taşı yanındaa

iyiyiz canımya hersey aynıı hiç bir degişiklilk yokkk iyi bak kendinee

maşallahh canımmm sağlıkla gelsinnn kısçemizzzzzzzzz

esma oğlun analı babalı sağlıkla buyusun ay hıkayenı okuyunca okadar duygulandım ki ablam da senin gibi yapmıstı doğumu ne kadar cok korkmustuk bırsey olcak dıye o nedenle aılenın ne hıssetıgını cok ıyı anlıyorum. valla bır an once temmuz gelsede bende kızıma kavussam

ayy selmaaa yemin ederim gözlerimmm dolu dolu okudumm allahım acısını göstermesin rabbim ailene daima huzur versinnn tarifsiz mutluluklar yaşamışsın dilerim hep böyle olursunuz allah evladınızı sizlere bagışlasın inş... sizi seviyoruzzzzzzz oğlunda çok yakışıklııı

günaydın canımmm nasılsın?

günaydın canımmm nasılsın?

günaydın canım iyiyi sen nasılsın ? sabah kıyafet krizi yasadım ve zar zor işe geldim müdr gıydıgım pantolonu gorse kesın olay cıkar :) kot a benzeyen cıns pantolon gıymek yasak ama hamılelık bulamadım ustume gore ablamdan kaln ve bana olan tek pantolonu gıydım oda kuması bakıldıgında kota benzıyor :) sen nasılsın

Son düzenleme:

ayy canım yaaa yaza güzel güzel ciciler alırsın kendinee müdürde accık gözyumsun dicemde kendisi epey kıl bi kişilikti dimi

iyiyim canım sistitim geçmedi daha onla ugrasıyorumm anlamıyorum artık vucudumu ben bıktım sürekli sorun çıkarmasından

canım ya bol bol su iç mutlaka sistik te cok onemli nekadar cok su ıcersen o kadar erken atar vucudun tabıı doktorun verdıgı ılaclarıda ıc bende olmustum ay nekadar acı verıyodu wc ye gıtmek. üşütürkenden benimde tekrarlıyor üşütmemeye calıs. ya su mayısın ortası bır gelsın ızne cıkcam o zaman oh varya ne kadar rahatlıycam anlatamam. ama işyerınde resmi giyinmek zorundayız malum cumhurbaskanlıgında calısıyorum ama hamılyım ya bıraz goz yumsunlar ıstıyorum zaten odadan cıktıgım yok arsıv bolumundeyım.

tuvalete çıkmak istemedigimden suda içmek istemiyorumm çok canım acıyo yaaaaaaa neyse çabucak geçer inş.

aa ne kalmış surda izne çıkmana ama şekerim göbegede büyüme azcık dişini sık denmezki :)))))))))

canım yaa inanamzsın bir anda nasıl buyudu kalcam ve gobegım amlatamam daha da buyuycek :) yanı boyle yazdıgıma da bakma bana gor4e asırı buyudu yoksa hamılelıklerın en kucugu bıle bana okadar buyuk ki anlatamam

canım yaa inanamzsın bir anda nasıl buyudu kalcam ve gobegım amlatamam daha da buyuycek :) yanı boyle yazdıgıma da bakma bana gor4e asırı buyudu yoksa hamılelıklerın en kucugu bıle bana okadar buyuk ki anlatamam

ilk 3 ay bişe olmuyo galiba 4 aydan sonra fışkırıyomu ozaman ay evet benimde bi akrabam vardı hamile normal kıyafetleri olmuyo neyse buna pantolon alcaz kız dediki hanginiz hamilesiniz ay nasıl bozuldu neyse hamile pantolonunu giydi en küçügü buna bol gelio allah yanına bi kadın çıktıki kocaman karnı var bizimki bi onun karnına bakıyo bi kendi karnına çok gülmüştümmm

evet canım 4 aylıktan sonra cıkmaya baslıyo genelde suan 6 ayın ıcındeyım ben baya cıktı ama baska bır bayan var ıs yerınde 4 aylık benım kadar gobegı var kadın kotu kotu bakıyor bana aslında dusunmelı ben 42 kılo ıle hamıle kaldım ve sjuan 8 kilo almıs durumdayım az da sayılmaz zayıflıgımın avantajı bu diğer yandan kıyafet bulmakta zorlanıyorum o zorlanmıyor dusun normal elbıse alsam bır hafta sonra kuculuyor hamılelıkler buyuk gelıyor oyle ortada kaldım ama bugun gıdıp alıcam bırseyler hamılelık terzıye de daraltırırım bırazcık baska carem yok cunku

melek2828 ben sana söz vermıstım degılmı göbısımın resmını koycam dıye esım kızıyo koyma doyor ondan kacak koyacagım o nedenle henuz koyamadım

valla sahsen ben isterdim öyle çok kilo almamak ne güzel iştee neyse bak bakalım inş kenidne uygun bişeyler bulursun cnmm

valla sahsen ben isterdim öyle çok kilo almamak ne güzel iştee neyse bak bakalım inş kenidne uygun bişeyler bulursun cnmm

canım baktıgında az kılo almadım asıl bundan sonra kılo alacakmısım dıyor doktorum. ben sadece asırı zayıftım hamıle kalmadan once tamamen o nedenle oyle kı bende sırf normal kılomda kalmak ıcındoğumdan sonra vermemeye calısıcam fazla zayıf olmakta ınan hıc guzel deil

yok canım huzursuz olmam merak etme :)

merakla bekliyorum ozamannn :)

valla ben iri kemikliyim hayatımın hiç bir döneminde zayıf olamadım ama çokta yoktur kilom ne zayıfım ne şişman orta hallli ama boyum1.65 ve hamile kalırsam top gibi olurum diye korkuyorum hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…