Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Güzeller güzeli Esma'cığım ve boncukkk paşammmmm
hikayeni okuyunca herkes gibi bende duygulandım,
annelik öyle bişeyki çekilen tüm acılara katlanıyor insan vız geliyor hepsi
normal doğum olmadı istediğin gibi ama allaha şükür oğlun sağlıkla geldi yanıbaşında artık, ne mutlu sana.
rabbim sizi bir ömür ayırmasın, mutlu yuvanızı daim etsin inş...

ay hıc korkma canım aldıgın gibi de verirsin kiloları halamın kızı hamılelıgınde ınanılmaz kılo almıstı su obezlerı gecmıstı yuruyemıyodu bıle kılodan 30 a yakın kılo almıstı kı oncesındede hastalıgı ıcın kortızon kullanıyodu dıye de kıloluydu suna gorsen ınanamazsın 57 kıloda 1,65 boyunda gayet ıyı yanı azim olsun yeret verılır kılolar bır hastalık olmadıgı surece

deryaa nasılsın guzelım

amannn tek bebegim olsunda kilolarada razıyım benn tekki rabbim nasip etsin

deryacım hoşgeldin canım geç kaldın bugunn hala devammı yogunluga

deryaa nasılsın guzelım

iyilik diyim öyle olsun tatlım yaa sen nasılsın? kızın nasıl?
dün kabus bir gece geçirdim bel bacak ağrımdan ağlaya sızlaya
acile götürcekti eşim zor vazgeçirdim
ilaçta alamıyorum nolur nolmaz diye çok çaresz kaldım..

deryacım hoşgeldin canım geç kaldın bugunn hala devammı yogunluga

hoşbuldum cnm, evtt berbat bikaç gün geçiriyorum
bi proje var cumaya kdr yetişmesi gerekiyo
brz ütopik bir durum ama işte onla uğraşıyoruz snki olcakmş gibi
o yzden nefes alamıyorum..
dün yorgunlktan gece mortladım işte... halada kötüyüm canım.
sen nasılsın?

Son düzenleme:

canım ben ve kızım iyiyiz. senin ağrıların oldu demek allah yardımcın olsun canım ya hıc alabılecegın ılac yokmu ? agrı kesıcı falan ? yanı hamılelık suphesı yuzunden engelıyor senı bılıyorum ama en azından panadol ıcsen belkı rahatlatır agrını az da olsa.

sorma canım çok sinirlerim bozuldu böyle çekip duruyorum
ağrı kesicim var ama alamıyorum ya yoktur bişey ama emin olamıyorum işte,
Dorsilon diye bişey verdi dr bana korunmadığımı söylemiştim de bunu verdi ama nette baktığımda gebelikte bilinmiyor güçlü bi haptır yazıyor kafam karıştı :S
panadol nasıl bişey onu bilmiyorum minoset alayım diyorum ama hiç etkisi olmaz biliyorum
sert bi ağrı kesici lazım bnm bu durumuma

canım dorsilona bir bak hangı kategorıye gırıyor eger x kategorısındeyse ıceme !!

canım yaa doktor hamılelık suphesı oldugunu bılerek vermıs sana bence dayanılmaz oldugunda ıc bırtane. benım de gecen ay ıctıgım ılacta aynısını yazıyodu hatta tum ılaclarda hamıleler kulanmasın yazıyor nerdeyse

canım dorsilona bir bak hangı kategorıye gırıyor eger x kategorısındeyse ıceme !!

kategorisini bulamadım cnm yaa..
dediğin gibi doktora gittgmde ben yumurtlama dönemndeyim korunmuyorum dedm
şüphem olabilir dedim
o da o zmn sana her ilacı veremem dedi jelle bunu verdi.
bnde tekrar didiklemedim bu bişey yaparmı edermi diye.
ne bileyim içi rahat etmiyor insanın.
aslında evet tüm ilaçlarn içinde o yazıyor bilinçsiz insanlar alıp kullanmasın diye dr önermedikçe.

canım yaa geçmiş olsunn biz bebek istiyoruz bu rahatsızlıklarda üstümüze üstümüze geliyo valla bende iyi olmaya çalışıyorum canımın yanmasından ilişkiye bile girmeye korkuyorumm okadar yani pöfffffff

Sorma cnm yaaa vallahi artık ne yapacağımı şaşırdım ben
neyi isteyeceğimi de...canım yanıyor bişey yapamıyorum ağlamaktan başka.
sanada çok geçmiş olsun senin durumunda çok zor.
insanın neresi acıyorsa canı orda demişler ya... şu bel ağrısıda öyle zorki.
allahım şifa versn bize tez zmnda, bebiş olacaksa da önce biz sağlıklı olalım inş...

slm kızlar ....nasılsınız bakalım...
31 mart soğan kürüne başladım ( 2 aydır regl olamadım )
2 nisan ateş ölçmeye başladım
4 nisanda düzenli dikkatli beslenmeye başladım zayıflamaya karar verdim veeeeee en önemlisi bugün itibariyle sigarayı bırakıyorum ....

2 nisan sabah 8:00 ....36.0
3 '' '' '' ....36.2
4 '' '' 7:40....35.7 ama daha yataktan kalkmamıştım uyumuş kalmışım saat 8:00 de unutmuşum tekrar ölçtüm yataktan kalkmadan 36.0 nasıl sizce

yorum yapamıyorum ben canım daha henuz basındasın cunku

amin canımmm evet en önemlisi sağlıklı olmazmıızzzz

valla digerlerini bilemicemde sigarayı bırakmana sevindimm inş. başarırsın ben ancak 5 adete düşerebildimm

olsun kızlar zamanla yorum yaparsınız galiba ...
melekciğim bende hergün bıraktım diyorum 3 -4 bazen 1 ay bile içmediğim oluyo sonra üzücü bi haber alıyorum tekrar başlıyorum ama 2 gündür nefes almakta zorluk çekiyorum ondan bırakmak istiyorum rabbim nasip eder inş hepimize... evet sizden neler var bakalım deryacığım valla çok zor bi durumdasın ama rabbim şafi ismiyle tecelli etsin melekciğim sanada inş esma ne yaptı haber aldınız mı bizede versin face adresini ya böle olmuyo bazılarında face adresi verilmiş banada verin bende ekleyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…