Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar nasılsınız, benim biraz tansiyon sıkıntım var başım kazan gibi

esmammmmmmmmmm gözlerim doldu okurken canım benim yaaa ne sıkıntılar çekmişsin bitanem
çok şükür ki yavrun kucaklarında rabbim bize de nasip etsin inşallah, o kadar yakışıklı bir oğlun var ki
talibim yani haberin olsun:) maşallah ona rabbim nazarlandan saklasın, hayırlısı ile atlattın yaaa artık mis
gibi koklayıp durursun paşamızı benim içinde koklaya koklaya öp özletme kendini bitanem....

deryammmm , melekkkk, burcuuu, baharrr nasılsınız kuzular...

kızım ve ben ıyıyız canım ne oldu sana tansıyonun mu yukseldı ay dıkkat et kendıne canım sıklasırsa doktorunu ara mutlaka cok onemlı cunku

kızım ve ben ıyıyız canım ne oldu sana tansıyonun mu yukseldı ay dıkkat et kendıne canım sıklasırsa doktorunu ara mutlaka cok onemlı cunku

bu haftadan sonra tansiyon takibine başlayacağım zaten canım , malesef yükselmiş , ikili testim yapılırkende doktor yüksek bulmuştu tansiyonumu inşallah bi sıkıntı olmaz
sabah kustum bayağı zorladıı belki ondan yükseldi ama mecburi takibim var zaten

evet canım benımde kustugumda tansıyonum yukselıyodu ondan olabılır ama sen yınede tuzlu yemekten kacın su sıra

esmacığım inan ağlayarak okudum rabbim bebişinizi size bağışlasın ...eşinede hayran kaldım darısı bizim başımıza inş...

evet canım benımde kustugumda tansıyonum yukselıyodu ondan olabılır ama sen yınede tuzlu yemekten kacın su sıra

dikkat ediyorum canım evdeyken ama işyerinde edemiyorum gerçi çok tuzlu yemiyoruz ama daha dikkatliyim ensem nasıl kasılıyor bi bilsen limon içtim etkilemedi sanırım

çok şükür canım benm ya sende tugra adende iyisiniz önemli olan bu boşun denmemiş annelerin yeri başka diye bu zorluklardan dolayı bu arada allah eşinden razı olsun allah bi ömür mutlu etsn sizi zaten eşin destegi çok önemli bende kürtaj oldugumda eşimin yanımda olması yetmşti ailem yoktu ama tüm ailem oydu allahım ondan razı olsun tugra çok tatlı maşallah süphanallah esmacım çok geçmş olsun iyice dinlenn tosunumuzada iyi bak

serpil hanginiz böle sıkıntılarını yazınca inan sanki ben çekiyomuşum gibi oluyom çok üzülüyom elden bişey gelmiyo malesef ama dualarım sizinle...

s.a kızlar nasılsınız serpilim aman dikkat canım gebelikte tansiyon normaldr ama dikkat etmelsn dikkatli beslen canım kuzuma iyi bak burcucum senden nbr görüşemedk baharcım kızımız iyiymş maşallah ona deryam ve melegim siz nasılsınız

serpil hanginiz böle sıkıntılarını yazınca inan sanki ben çekiyomuşum gibi oluyom çok üzülüyom elden bişey gelmiyo malesef ama dualarım sizinle...

canımsın benim burcum, rabbim dermansız deet vermesin bunlarda gecici zaten biliyorum , benimde dualarım hep seninle , sizinle

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum canm malum babaannemin vefatı yıktı beni ama toparlanmaya çalışıyorum dualarınızla....sen nasılsın

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum canm malum babaannemin vefatı yıktı beni ama toparlanmaya çalışıyorum dualarınızla....sen nasılsın

allah sabırlar versn canım benm inş toparlanırsın zordr bilirim ama zaman ilaçtr inş ne olsun canım ya ya elhamdülillah ogluşumla geçinip gidiyrz

a.s canım, dikkat ediyorum canım da sanırım kusmaktan oldu yaaa

gerçekten güzelmiyim yaw ... ben kendimi pek beğenmem ama sevindim yani

bence çok güzelsin canım benim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…