- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.901
sağol tatlım.....allah tan bitti gibi kusmalar burcum yaaa arada oluyor neydi o günler hergün kus kus böhjhhhh
sorma ya ama neyseki geçti gibi arada olması bile şimdi daha çok zorluyodur
slm . kıslar ....ay ben 2 kızımda da 9 nay kustum yaa artık cıkarcak bişe yoktu sapsarı su cıkıyodu iyi bilirim çok zor yaa 3, niyetlendik kıslar büyüdü valal o günler aklıma geliyo korkuyom
slm . kıslar ....ay ben 2 kızımda da 9 nay kustum yaa artık cıkarcak bişe yoktu sapsarı su cıkıyodu iyi bilirim çok zor yaa 3, niyetlendik kıslar büyüdü valal o günler aklıma geliyo korkuyom
kızlar günaydın nasılsınız
haftasonuna kadar bursadayım ben çok iyiyim keyfim yerinde hiç gidesim yok burdan
haftasonuna kadar bursadayım ben çok iyiyim keyfim yerinde hiç gidesim yok burdan
allah bagışlasın canım kızlarını zordr kusmak bendede kuru bulantı vardı allahtan çıkarmadım zayıflardım tamamen hadi hayırlsıı canım allah hayırlı evlatlar versn en başta
hatıce ben ve kızım ıyıyız oh ne guzel gezıyosun gez guzelım gez tadını cıkar valla bende bır doğum zınıne cıkayım gezcem valla hata hotele gıdıp dınleneceyım oh ne yemek derdı ne temızlık yazda gunes denız offf varya doguma kadar tadını cıkarıcam sonra baya uykusuz kalıcaz :)
iyidir haticem senin keyifler yerinde maşallah allah bozmasın ama koca boşayacak seni bu gidişle özlemiştir herifin seni
:)))))))))) ne hali varsa görsün
kızım nasıl tansiyonun yüksek geliba dikkat et yükselmemesi gerekiyor canım
hahahaha yine kriz var sizde desene :):):):)
bu hafta takibe başlayacağım haticem yüksek tansiyon riskim vardı benim normalde düşüktür
10-6 dır 12 ye çıkmış büyüğüm o bile sarstı düşün beni, ikili test zamanı 14 e yakındı , dikkat ediyorum
yarından itibaren rutin kontrole başlayacağım inşallah bir sıkıntı çıkmaz
isim konusu yüzünden küsüm :))))
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım yediklerine çok dikkat et tuzdan kaçın mümkünse
tmm cnm artık öle yapayım ...
bu arada albümüme bakın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?