Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm . kıslar ....ay ben 2 kızımda da 9 nay kustum yaa artık cıkarcak bişe yoktu sapsarı su cıkıyodu iyi bilirim çok zor yaa 3, niyetlendik kıslar büyüdü valal o günler aklıma geliyo korkuyom

slm . kıslar ....ay ben 2 kızımda da 9 nay kustum yaa artık cıkarcak bişe yoktu sapsarı su cıkıyodu iyi bilirim çok zor yaa 3, niyetlendik kıslar büyüdü valal o günler aklıma geliyo korkuyom

canım 9 ay mı cektın cok zor ya valla ıyı cesaret 3. ye o zaman ben ılk 3 ay falan cektım dayanamıyodum hata doğuramıycam ben dayanamıycam dıye agladıgımı bılıyorum gercekten senı tebrık edıyorum.

allah bagışlasın canım kızlarını zordr kusmak bendede kuru bulantı vardı allahtan çıkarmadım zayıflardım tamamen hadi hayırlsıı canım allah hayırlı evlatlar versn en başta

kızlar günaydın nasılsınız
haftasonuna kadar bursadayım ben çok iyiyim keyfim yerinde hiç gidesim yok burdan

hatıce ben ve kızım ıyıyız oh ne guzel gezıyosun gez guzelım gez tadını cıkar valla bende bır doğum zınıne cıkayım gezcem valla hata hotele gıdıp dınleneceyım oh ne yemek derdı ne temızlık yazda gunes denız offf varya doguma kadar tadını cıkarıcam sonra baya uykusuz kalıcaz :)

oğlumda iyi tepinip duruyor içerde beni hiç üzmüyor maşallah. hep istediğim şeyler yapılıyor bol bol enine gidiyorum :))))))))
otel gibi sabah kalkıyorum sofra hazır bugün tam 15 gün oldu geleli.

allah bagışlasın canım kızlarını zordr kusmak bendede kuru bulantı vardı allahtan çıkarmadım zayıflardım tamamen hadi hayırlsıı canım allah hayırlı evlatlar versn en başta

ay sorma bende çok zayıfladım iyi dedim bari kilo almadım son ayda bi şiştim 60 la gebe kaldım 100 la doğurdum şuan 57 kiloyum :)))

maşallah kızıma inşallah canım az kaldı izine biraz daha sabır ohh sonra bol bol dinlenirsin

:)))))))))) ne hali varsa görsün
kızım nasıl tansiyonun yüksek geliba dikkat et yükselmemesi gerekiyor canım

hahahaha yine kriz var sizde desene :):):):)

bu hafta takibe başlayacağım haticem yüksek tansiyon riskim vardı benim normalde düşüktür
10-6 dır 12 ye çıkmış büyüğüm o bile sarstı düşün beni, ikili test zamanı 14 e yakındı , dikkat ediyorum
yarından itibaren rutin kontrole başlayacağım inşallah bir sıkıntı çıkmaz

isim konusu yüzünden küsüm :))))
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım yediklerine çok dikkat et tuzdan kaçın mümkünse

isim konusu yüzünden küsüm :))))
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım yediklerine çok dikkat et tuzdan kaçın mümkünse

hayyy allahım ne olacak siizn haliniz ortada buluşun yaaa oğluşta özlemiştir babasını :)
evde dikkat ediyorum tuza da ofiste olmuyor haticem allah a emanetiz artık...
bu arada kızım dün gece bize tekme attı babamız da hissetti bu sabahta günaydın dedi çok mutluyuz

kızlar naber takılamıyorum hiç...
hatice serpil burcu hoşgeldiniz sizde
serplcim aman tansiyona dikkat insanı sarsar o çok fena
burcucum ateşini adet oldktan snra ölçsen daha iyi yeni döngüde yorumlarız
yumurtlamanı anlarız hem. inş soğan kürü iyi gelir sökülmene.
haticem iyi gezdin valla ohh bnm yerimede eğlen
çok sıkıcı günler geçiriyorum şu haftayı bi atlatsam...

tmm cnm artık öle yapayım ...
bu arada albümüme bakın bakalım :)

süperrr
yaa o 2.resimdeki de tuğra aden mi yakın çekim olan
o resmi görmemiştimmm yaaa
ahhh mavişim benim yaa maşşallaah gözlere bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…