Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım peki kistin ne durumda nasıl bir tedai uygulandı..halen kistin varmı ve buna raqmen hiç hamile kaldınmı?
kızlaaaaaaaarr ben yine aranıza katılıyorum bu sefer kesin karar verdik ağustos ayında çalışmalara başlıyoruz

kıss aqustosa kadar nasıl sabredeceksin...ha dedimi zaten hemen olmuyor...hemen başlayın bence

kıss aqustosa kadar nasıl sabredeceksin...ha dedimi zaten hemen olmuyor...hemen başlayın bence

dün gece konuştuk eşimle o ağustos diyince tamam dedim belkide daha erken başlarız bize belli olmaz baksana bi karar veriyoruz bi vazgeçiyoruz en son aralık ayında denemiştik sonra vazgeçmiştik

güzel hatunlar ben geldimm:) canlarım gbişiler yazamadım size ama okudum tüm geçmişi malum bebişimi görmeye gelen gidenler oluyo bide tosunumun bana çok ihtiyacı var kıyıpta bırakamıyom onu. teyzoşları anlar halimizden diye yazmadım:)
şimdi emiştik uyuyo yavrum. emzirmek için zorla uyandırıyorum çok uykucu yaaa :) bambaşka bişeymiş ya insnaın içine sokası geliyo. ağlayınca ağlamamk için zor tutuyorum kendimi. yüzüne bakmaya doyamıyorum. allahım isteyen herkse yaşatsın. hepinize dua ettm o masada dünyaya gelmene oğlum sizin meleklerinizide çağırdı gelcekler inş yakın zamanda.
9 ay boyunca hiç şişmedim. yüzüğümü doğuma giderken çıkardım evde bıraktım ama şimdi takamıyorum. davul gbi şiştim. ayaklarım hele felaket. eşim farkketti bugün ve dolaşma yasağı koydu bana yatacakmışım falan bana diyo yaa yat die 1 gün bile yatmadım doğumdan 1 saat saonra ayaklandım hala ayktayım en fazla 4 saat uyuyorum ama banamısın dmiyo. uykusuzluk güzelmiş heheeee oğlumu daha fazla görmek için uyumuyorum.
rosee gelmiş hoşgelmiş. iyi olmanıza çok sevndm canm benm özlenmişsin valla :)
öpüyorum hepinizi kızmayın bize teyzoşlar ana oğul hasret gideriyoruz çok bekledik birbirimizi:9

hayırlı olsun ne zaman doğum yaptın

günaydın arkadaşlarrr herkese iyi tatiller diliyorum

canım Allah analı babalı büyütsün bebeqini...çok tebrik ederim...yazını okurken gözlerim doldu doldu aktı..ne güzel anlatmışsın....Rabbim güzel yazılar yazsın inşallahh

ohhh keyfinize dicek yok yani analı oğullu ne güzelde geçiniosunuz :))
bende oğlumu emzirmek için sık sık zar zor uyandırıodum doktor uyanmzsa topuğunu biraz sıkın diodu sende o yöntemi kullana bilirsin bu arada bebeklik sarılığı ne durumda biliomusun bilmiorum ama oda çocukta çok uyku yapar bizimki 2-3 ay sürmüştü bi gece mor ışıkta tutulmuştu oğluşum 2-3 ay kadar sap sarıydı aman onu dikkat et ihmal etme birde perdeyi güneşliği aç boyundan aşağısınının güneş almasını sağla D vitamini için doktor bize öyle tavsiye etmişti güneş çok yakmıcak ama:) inşallah sağlıkla büyürr annesii dahaaa çok işiniz var ana oğul:)

Selam millet, az önce ofise geldim talihsiz ben
neyseki bir saate işimi halledip çıkıcam..güne gitçem çok heyecanlym

Esmaaa'm yerim kızzz sizi bennnnnnnnnn
ana oğul ne güzelll anlaşıyosunuzz öyleeeeee
tosunum bnm maviş oğlum hiç üzmez annesini
inşşş bizede böyle sağlıkla güzel evlat nasip eder rabbim

kizlar selammm bi bakayim bakalim ne var ne yok dedim ozluyorum sizi ayri kalamiyorum
esmaa yazdiklarini okuyunca gozlerim doluyo yaa ne guzel seyler yazmissin nasil imreniyorum oglusunla iliskine anlatamam Allah isteyen hepimize tattrsin ins. seninki gibi taptatli duygulardan...
opuyorum seni canim oglusunu da kokluyorum tazeciktr yavrum daha onu opmeye kiyamammmm
deryos gune gitcekmissin kiz bende gitcem simdi ayyy keske ayni gune gidiyo olsaydik kiz dmii pastalar borekler bizi bekler ohhh
hadi ben kactim kuslarim hepinize iyi haftasonlariiii

slm kızlar farkındayım burda değilsiniz ama dayanamadım esma facede paylaşmış resimlerini albüme ekledim bakacağınızdan şüphem yok çok tatlı çok :)

deryyaamm sende karıstın desene artık gunlere ayy cok hos

rosee masallah kız nezaman alıstında gun yapmaya basladın afferım kız sana..aaaaa buarada benı begenmene cok sevındık demekkı kızımda guzel olcAAAKKK ayy utandım neyse ama ınanılmaz eglendık ogun beklerız kız 21 de ahh keske gelsen de gorussek

ESSMMAAAMMM cnm dunurum ayy yazdıklarını bayıla bayıla okuyorum ve hemen bende hayal edıyorum cok guzel demııı
oglun ve sana masallah bebgım damadımda yakısıklılıktan yıkılıyor hanıııı aaa kızımda tekmeledı bak begendı demek

ayy topicte herkes pek neşeli keyifli maşallahhhh Allah nazardan saklasın hepimizi esma oğluşun çok tatlı ya yerim onu bennn

alışverişten geldim kızlarr bir rahatladım ki sormayın çok az eksiğimiz kaldı,eminönü havuzluhana gittik otokoltuğu, bebek çantası, banyo küveti kovası vs ve malzemeleri, havlu, ateşölçer tırnak makası, bikaç parça kıyafet vs vs ıvır zıvır derken toplam 650 tl verdik ama değdi, yanımızda bi görevli vardı çok yardımcı oldu toptan bütün işimizi hallettik hepsini aynı yerden market arabasına doldurduk, arada çay da ikram ettiler dinlendik, iyi ki şimdi gitmişim, 1 ay daha beklesem belim bacaklarımın ağrısından dolşamazdım o kadar çok heralde, üst katlardan da bebek şekerlerimizi sipariş ettik, sepetini kapı süsünü de aldık geldik, odamız da haftaya gelecek inşallahh, biraz havalandırıp sonra yıkama ütüleme yerleştirme işlerine geçeriz

lohusa kıyafetlerimle, bebek odası halı perdesi nevresimleri yastığı yorganı falan kaldı , minik kuşumuz gelse aldıklarımızı giyse

iyi günlerde kullansın bebişin inş....valla heveslendim şimdi...evet aden tuğra hepimize neşe kattı
bebek şekerleri kapı süsü ne kadara aldınız cnm

kapı süsü 20 tl, şeker sepeti bebek arabası şeklinde tekerlekli süslü püslü 50 tl, şekerler de bebek arabası şeklinde pembiş pembiş, dekoratif bişey, aslında şeker değil içlerinde lavanta olanları istedik, şekeri çikolatayı normal alıp sunup, bu süsleri de hatıra olarak vermeyi düşünüyoruz orada alışveriş yapanlar hepsi öyle yapıyordu, 70 tanesi 170 tl etti canım, 20 tanesini hastane odasına, 50 tanesini de eve gelenlere ve mevlide saklıycaz yeter diye düşünüyorum, ayy darısı başına bebeğin bir an önce gelsin de daha güzellerini sen al inşallah tatlım

gözün aydin darisi basimiza insallah :) bu arada allah anali babali büyütsün bebisini rabbim sizi bir ömür ayirmasin ...

biz anlıyouz seni tatlım dogum telaşı normaldr bol bol dinlenn canım benm tugrayıda yerm ben maşallah kuzuma sen izin verme hep uyusada kaldırıp emzir çünkü halsiz kalıp uyumaya devam eder

saglıkla kullan canım benm iyi ettn bitirdn ilerde zorlanıyo bende aldım ama beşikle küvet ve benm eşyalarım kaldı bide gecelik filan nasıl alıcaz şimdi kilo aldık ya bedende şaşırıyrm ben ya hilalcim sen napıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…