- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.101
evet melekcım hatta sanırım 6 ayın sonlarındasın suanda
bıde ne dıcem ozge ben soranlara haftasını soyluyorum evet ay deyınce karısıyor sende kendını hep hafta olarak dusun kac aylıksın deılde 27 haftalıgım gıbı dusun
senle aramızda 1 ay var benmde tarih temmuz 7 canım o zaman bende 7 ayımdan gün aldım
ayyy masallah kocaman olmus minik kizin ne guzel cicileri de hazirlaniyo ohh misssroosseeee kızımda bende cok ıyıyız cok sukur kızım en son 2 kılo olmustu dr teyzesı cok begenıyor gıdısatını ve ben kızımı cok sevıyorum onun dun cıcılerını yıkadım aksamada babamızla beraber utuluyceezzz
bende öyle diyrm yani kaç aylık diyr anlamıyorlar
aaa sende 1 ekımmısın cızelgen bıraz gerıdenmı senın
Selamlar...Ben de bir yıllık evliyim.Geçen eylülde iğneyle bi düşük yapmak zorunda kaldım.Bi daha da gebe kalamadım.Aylardır uğraşıyoruz.Çok yıprandım.Eşim çok destek oluyor ; ama ben her adet oluşumda ağlıyorum.Böyle ne kadar gider onuda bilmiyorum...
bide selmacım benm yemek borum ara ara fena yanıyo sendede oldumu
kız senın erkkekın desene sacları baslamıs cıkmaya benım yanmam yok sımdılık anamlarda dalga gecıyor senın kız kel dogcak dıe
o yanmadı dr soyle rennı dıe ılac verıyolar gebelere cnm yada saglık ocagına gıt yazdır
hadi ya ama ben onun mide yanmasında oldugunu biliyrm benm bogazda var yanma
cnm benım bugun dogum yapan arkadasım mıgdede deılde boyle gırtlaga gelen bı yanma oldugunu soyledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?