Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız her kocanında erkek takıntısı yoktur oyle deme benım kocam kız dıe delırdı allahta onunda gonlune gore verdı sımdı kızı olcak dıe agzı kulaklarında

ayyy masallah kocaman olmus minik kizin ne guzel cicileri de hazirlaniyo ohh misss

canım benim üzülme sen böle diyosun ama biz ne yapalım o zaman ...rabbim zamanını ayarlamıştır merak etme en güzel ve en özel zamanda meleğin tabi bizimde meleklerimiz olcak...neden iğneyle düşük yaptın anlat biraz bize kendini...

bide selmacım benm yemek borum ara ara fena yanıyo sendede oldumu

kız senın erkkekın desene sacları baslamıs cıkmaya benım yanmam yok sımdılık anamlarda dalga gecıyor senın kız kel dogcak dıe
o yanmadı dr soyle rennı dıe ılac verıyolar gebelere cnm yada saglık ocagına gıt yazdır

rooseee benım profıle gır ve albume bı bak bakalım begencenmı bızlerı

hadi ya ama ben onun mide yanmasında oldugunu biliyrm benm bogazda var yanma

bende cıkıyorum kızlar aa kımse yokmus ne kızlar dıe kendımı yırtıyorsam

rosee albume bak yorumlarını yaz ben okurum yıne gırer sımdılık

bende tam albume bakiyodum tansel cimm
ayy cok tatlisiniz ya cok kiskandim sizi....
hamilelik cok yakismis sana ayrica tulumuna da bayildim sen dogurunca bana yollayabilirsin kiz bebek bekleyen anneler bole solgun felan olur derler
senin masallahin var walla isil isilsin canim benim allah nazardan saklasinsenin kiz annesine cekerse cok canlar yakar bncee
hatice yi de mavis gozlerinden tanidim iyice buyumus karni ya ona da cok yakismis hamislik ama varya saka gbisiniz kizlar walla bnde bole olur muyum ki dha dun gbi hamileyim dememiz...
gobeklerinizden gozlerimi alamadim sabirsizlaniyorum yaa benim de karnim ciksin yaaa
iki tane hamis arasinda bide citir gorunce bu da olsa olsa derya kuzusu dur dedim cok tatlisin masallah canim harika bi anne olur senden ya bole manken gibi bi tek karnin cikar ne guzel bayilirim ole hamislere.. resimlerde senin gozlerinden annelik enerjisini aldim deryacim en yakin zamanda gelicek kuzun bak soluyorum
hepiniz harika gorunuyosunuz o kahveden de canim cekmedi degil yani
bu arada ayin 21inde esimin isyeri bursa gezisi duzenliyo henuz belli degil katilip katilmayacagmz ama olursa gelirsem haber vercem size ona gore tamam mii
serpilllll sende resim ekle ya melek sendeeee cok merak ediyorum gobislerinizi bnde face de yok hep gariban kaliyorum bak olmuyo boleee

bende cikiyorum kuslarim Allaha emanet olun firsat buldukca giricem insallah hepnizi opuyorum hepnizi seviyorummm baybayyyy simdilikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…