- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.081
geçmş olsun tatlım ya bu drlr para tuzagı cidden allahım şifanı versn canım benm ya kıyamamRoseeeeeeeee kuzum hoşgelmişsinnnnizzzzzzzzzz
teyzeleri yesin onu kocaman olmuş maşallaahhhhhh
iyi olmanıza o kdr sevindim ki hep aklımızdaydın gelmeynce merak ettik.
bana gelince dra gittim, kan testi fln istemedi uyuz karı
kalçamın emarını istedi bu sefer dedim bnm bu bacağmda bişey var
yürüyemiyorum bence çıkık gibi bişey bu dedm yani
bi bakalım dedi. kalça emarını görnce napacamıza karar vercez.
ya başta niye ona bakmadı o zmn deli ediyolar beni yaa sırf para tuzağı !
bi iğne yapıcam sana dedi bu gebede olsan etkilemicek bişey telaşa gerek yok o yüzden dedi.
akupunktur gibi bişey iğneli bi tedaviymiş.
5 te gidicem işte. çıkarım brzdan yine o iğrenç emar makinesine gireceğime inanamıyorum
üstüne üstlük yarında mesai yapacağımıza karar verildi,
bugün kendimi müsait bi yerden atarım artık
hoşgeldin tatlım ya nbrsn seni sordum geçenlerde bende kayboldun canım benm ufaklık nasıl büyümüşsnz ya maşallah
benden tavsiye sık gitme tatlım öyle her testi yaptırma yaptırınca bişi olmasada sonuca insan takılıp duruyr ayda bir uzun degl ideal bazen dahada ara koy bazende erken git sadece usg ye gir canım en güzeli kafan rahat
canim benim hosbuldukkk..sorma yeni ev yeni internet anca donebildim aranizaaa...yoksa kaybolmak gibi bir niyetim yok yanii:))
buyuduk teyzesi evet saka gbi hala inanamiyorum bazen bunlari yasayan ben miyim sahiden diye
doktora ayda bir yeterli diyosun yani himmm aslinda evet ya ben ole kafami kurcalasinlar istemiyorum gecenlerde bitanesi suyu fazla dedi solugu eski doktorumda aldim adam bakti ne alaka dedi suyu fazla deyimi su an senin icin kullanlilamaz bile o tabir 35haftadan sonra gecerli olur hersey yolunda dedi de anca rahatladim hic sevmiyorum sole doktorlari yaa insanin icine kurt dusuruyolar anca baska da bi numaralari yok
aynen öyle canım insanı sıkıntıya koyuyrlr dr iyi seç canım bide dedgm gibi sık gitme zaten allaha emanet kuzularımız inan sık gitmeyince kafa daha rahat gittgnde farklı bişi duydunmu tak onu artık kafaya dur senmisin duyan en akıllıcası ayda bir gitmek yada bazen gerekir erkende gidersn çok şükür kalp atışarını dumuşsun allaha şükür artık korkma allahım korur onlarıcanim benim hosbuldukkk..sorma yeni ev yeni internet anca donebildim aranizaaa...yoksa kaybolmak gibi bir niyetim yok yanii:))
buyuduk teyzesi evet saka gbi hala inanamiyorum bazen bunlari yasayan ben miyim sahiden diye
doktora ayda bir yeterli diyosun yani himmm aslinda evet ya ben ole kafami kurcalasinlar istemiyorum gecenlerde bitanesi suyu fazla dedi solugu eski doktorumda aldim adam bakti ne alaka dedi suyu fazla deyimi su an senin icin kullanlilamaz bile o tabir 35haftadan sonra gecerli olur hersey yolunda dedi de anca rahatladim hic sevmiyorum sole doktorlari yaa insanin icine kurt dusuruyolar anca baska da bi numaralari yok
roseeeeeeeeeeeee
cnm ıyı olman harıka bır haber nasıılsın tatlım bebegımız nasıl evet artık buyumussunuz ayyy masallah sıze cnm benım bız senı cok ozledık sende ozledın dımı bızıııı
nbr selmacım ya kızım nasıl kız az kaldı sanada ya zaman aktı gitti inş sag salim sende atlatırsın
sorma melekcım nasıl zaman gecıyor saka gıbı ınan hala soktayım gecen dr kontrolumde drun odasına gırdım bılgısayarına baktı ve ılk cumlesı 30 haftayı devırdıkmı ne cabuk dedı
gercekten oyle yumurta kapıya dayandı aama kısmetse kızıma kavusmak ıcın dort gozle beklıyorum bu baska bır ask mısyaa
selma kı şu ay meselesi hep aklımı karıştırıyr sen şimdi 8 ayın içindemisin esmada 40 haftayı doldurdu dogum yaptı 40 hafta 10 ay oluyo kafam hep karışıyo bunda yaaaaaaaaaaa
allah bi avazda kurtarsın canım benm inş yaaaaaa kimbilir ne güzel kızın olcak annesine benzerse çok güzel olcak eminim
roseeeeeeeeeeeee
cnm ıyı olman harıka bır haber nasıılsın tatlım bebegımız nasıl evet artık buyumussunuz ayyy masallah sıze cnm benım bız senı cok ozledık sende ozledın dımı bızıııı
rose kız avatarını gorunce ıkız beklıyorsun sandım heee duzelt kız o avatarı yanıltma bızı
evet cnm 1 nısanda 7 ayımı doldurup 8 ayımdan gul almaya basladım
evet bu durum karısık ama cocugun gelısımıde onemlı mesala soyle dıyım ben suanda 32 haftamı ıslıyorum ama bebegım gelısımı yuzunden 34 haftayı ıslıyor ama gerı olan bebk olsa 30 haftayı ıslerdı mesela oyuzden cok 9 ay 10 gun muhabbetıne takılma cunkı her bebek farklı
mesela benım adet tarıhıme gore hazıran 7 de dogum yapmam lazım
ama bebk onde oldugu ıcın 29 mayıs gozukuyor son gunum
yanı bunun gıbı karısık bısı ıns anlata bıldım
Selamlar...Ben de bir yıllık evliyim.Geçen eylülde iğneyle bi düşük yapmak zorunda kaldım.Bi daha da gebe kalamadım.Aylardır uğraşıyoruz.Çok yıprandım.Eşim çok destek oluyor ; ama ben her adet oluşumda ağlıyorum.Böyle ne kadar gider onuda bilmiyorum...
Selamlar...Ben de bir yıllık evliyim.Geçen eylülde iğneyle bi düşük yapmak zorunda kaldım.Bi daha da gebe kalamadım.Aylardır uğraşıyoruz.Çok yıprandım.Eşim çok destek oluyor ; ama ben her adet oluşumda ağlıyorum.Böyle ne kadar gider onuda bilmiyorum...
ayyy ne guzel bır ıltıfat bu boyle cok hosuma gıttı hanı musadenle sımarıyorum kızımda bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?