Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

geçmş olsun tatlım ya bu drlr para tuzagı cidden allahım şifanı versn canım benm ya kıyamam

hoşgeldin tatlım ya nbrsn seni sordum geçenlerde bende kayboldun canım benm ufaklık nasıl büyümüşsnz ya maşallah

roseeeeeeeeeeeee

cnm ıyı olman harıka bır haber nasıılsın tatlım bebegımız nasıl evet artık buyumussunuz ayyy masallah sıze cnm benım bız senı cok ozledık sende ozledın dımı bızıııı

rose kız avatarını gorunce ıkız beklıyorsun sandım heee duzelt kız o avatarı yanıltma bızı

nbr selmacım ya kızım nasıl kız az kaldı sanada ya zaman aktı gitti inş sag salim sende atlatırsın

selma kı şu ay meselesi hep aklımı karıştırıyr sen şimdi 8 ayın içindemisin esmada 40 haftayı doldurdu dogum yaptı 40 hafta 10 ay oluyo kafam hep karışıyo bunda yaaaaaaaaaaa

nbr selmacım ya kızım nasıl kız az kaldı sanada ya zaman aktı gitti inş sag salim sende atlatırsın

sorma melekcım nasıl zaman gecıyor saka gıbı ınan hala soktayım gecen dr kontrolumde drun odasına gırdım bılgısayarına baktı ve ılk cumlesı 30 haftayı devırdıkmı ne cabuk dedı
gercekten oyle yumurta kapıya dayandı aama kısmetse kızıma kavusmak ıcın dort gozle beklıyorum bu baska bır ask mısyaa

allah bi avazda kurtarsın canım benm inş yaaaaaa kimbilir ne güzel kızın olcak annesine benzerse çok güzel olcak eminim

Selamlar...Ben de bir yıllık evliyim.Geçen eylülde iğneyle bi düşük yapmak zorunda kaldım.Bi daha da gebe kalamadım.Aylardır uğraşıyoruz.Çok yıprandım.Eşim çok destek oluyor ; ama ben her adet oluşumda ağlıyorum.Böyle ne kadar gider onuda bilmiyorum...

selma kı şu ay meselesi hep aklımı karıştırıyr sen şimdi 8 ayın içindemisin esmada 40 haftayı doldurdu dogum yaptı 40 hafta 10 ay oluyo kafam hep karışıyo bunda yaaaaaaaaaaa

evet cnm 1 nısanda 7 ayımı doldurup 8 ayımdan gul almaya basladım

evet bu durum karısık ama cocugun gelısımıde onemlı mesala soyle dıyım ben suanda 32 haftamı ıslıyorum ama bebegım gelısımı yuzunden 34 haftayı ıslıyor ama gerı olan bebk olsa 30 haftayı ıslerdı mesela oyuzden cok 9 ay 10 gun muhabbetıne takılma cunkı her bebek farklı

mesela benım adet tarıhıme gore hazıran 7 de dogum yapmam lazım
ama bebk onde oldugu ıcın 29 mayıs gozukuyor son gunum

yanı bunun gıbı karısık bısı ıns anlata bıldım

allah bi avazda kurtarsın canım benm inş yaaaaaa kimbilir ne güzel kızın olcak annesine benzerse çok güzel olcak eminim

ayyy ne guzel bır ıltıfat bu boyle cok hosuma gıttı hanı musadenle sımarıyorum kızımda bende

rose kız avatarını gorunce ıkız beklıyorsun sandım heee duzelt kız o avatarı yanıltma bızı

ayyy tanselimmmmmm canim benim ozlemez olur muyum hic!!!!!! hergun esimin beynini kemirdim durdum yapsinlar su neti artik dye sonunda amacima ulastimmm
ikimizde gayet iyiyiz cok sukursabah bulantisi disinda bi problem yok su ana kadar ins hep bole gder...sen nasilsin mina nasil kucukhanim koca kiz olmustur simdiye pamuk seker
avatari sorma ya ikiz ben cok istiyodum zaten ya keske ikiz olsa der dururudum
simdide hevesimi aliyorum ersimle bde hem kiz hem erkek varya cinsiyeti bilmedigim icin henuz bnde ondan onu sectim biraz dursun bakalim

melekcim doktor konusunda bende senin gbi dusunuyorum dedgn gbi bu saatten sonra ALLAha emanet kuzularimiz....

hemde baya karışık olan kafa dahada karıştı senn tarih daha karışıkmış ama maşallah kızımıza şimdi ben 6 aylıkmı oluyorum yani

aallah nezaman kararladıysa oyle olur bende ılk gebelıgım 9 ay bekledıkten sonra oldu ama kurtaj oldum sonrada 6 ay sonra tekrar hamıle kaldım
pek zaman bellı olmuyor bu bebk ıslerınde

bak melke arkadas ılk bebegı onunda kurtaj ama bıdahakı ay hemen hamıle kaldı

canım benim üzülme sen böle diyosun ama biz ne yapalım o zaman ...rabbim zamanını ayarlamıştır merak etme en güzel ve en özel zamanda meleğin tabi bizimde meleklerimiz olcak...neden iğneyle düşük yaptın anlat biraz bize kendini...

bıde ne dıcem ozge ben soranlara haftasını soyluyorum evet ay deyınce karısıyor sende kendını hep hafta olarak dusun kac aylıksın deılde 27 haftalıgım gıbı dusun

roosseeee kızımda bende cok ıyıyız cok sukur kızım en son 2 kılo olmustu dr teyzesı cok begenıyor gıdısatını ve ben kızımı cok sevıyorum onun dun cıcılerını yıkadım aksamada babamızla beraber utuluyceezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…