- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.441
kızlar bebeğin bakımı için hangi ürünleri aldınız hangi markayı sebametin ürünlerini aldım ben
hoşbulduk haticecim çok sağol. ALlah sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuştursun inşallah vakti gelince. bende bitane kız yapim diyorum ama bakalım ne olacakteşekkür ederim sende hoş geldin topiğe inşallah en kısa zamanda sende ulaşırsın meleğine erkek bekliyorum canım ben
aminn canım elbet birimizin birbirine ettiği bu güzel dualar kabul olup olacak inşallah, anladığım kadarıyla burası uğurlu bir topik, gelen hamiş kalıyor, şansıma buraya ilişmişim yaa çok sevindim vallayasemın aramıza hosgeldın ıns melegın en kısa zmnda gelır canım
bı bellı olsun da hayrlısıyla pıpı lı mı olcaz bakalım memişli mi
oh ne güzel hem keyfin yerinde hem kocayı süründrüyosun ben annemle aynı sehirdeyim sehir dışında olsam kocam seve seve gönderir hiçte aramaz heralde öyle düşkün deildir arkadaşlarıyla gezmeye çok daha fazla fırsat bulacagı için gel falanda demez boşammı acabaaaa
rosee naber tatlım ayy ana evı gıbısı yok vallahı ohh tadını cıkar bende 1 haftadır yalovada anamlarla beraberdım kocyı bırakıp anam bugun aradı hemen ozledım senı dıe ayy bende ozledıım sanırım
ama kocamıda ozlemısım galıba o benı daha cok ozlemıs koca gece kızını benı optu sevdı durdu
hatıceeemmmm benım kızımın odasını almıssınız hanı bız daha almadıkta tasınmaya yakın alıcaz ama modelımız oooo emınım senın pasanada cok yakısıcak ıyı gunlerdeee kullansın
co ayıptır sorması kaca aldınız demıstımya esımın arkadası alın ben belısten gelısını alıcam dedı ama pek gelısı fark etmedı
selam kızlar ben geldim,
bu aralar keyifsizim ne biliyim geriyor beni bişeyler...
selma başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...görümcemle aynısın onun kasılmaları başladı erken doğum riski var vaktinde gelirler inş canım...
haticem geçmiş olsun tansiyona dikkat...bu odayı bende düşünüyorum 1800 fiyat dediler bize sen kaça ayıptır sorması....
deryam nasılsın canım yatak geldi mi ne alemdesin...
rose, melek, burcu, bahar nasılsınız canlarım
hoşbulduk haticecim çok sağol. ALlah sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuştursun inşallah vakti gelince. bende bitane kız yapim diyorum ama bakalım ne olacak
aminn canım elbet birimizin birbirine ettiği bu güzel dualar kabul olup olacak inşallah, anladığım kadarıyla burası uğurlu bir topik, gelen hamiş kalıyor, şansıma buraya ilişmişim yaa çok sevindim valla
ayy gülmekten öldürdün beni yaa yerim ben seni, o ne güzel bir cümle olmuş ayy bayıldım
Allah iyiliğini versin emi, boşasammı diyor adamceğizi yaa
ayy sizde benim gibi kocasız olanlardansınız demek, oo burda tam benlikbir grup varmışta ben nerdeymişim acababenimkide adanada mersinde, traş olmuş bana resmini gönderiyor nasıl olmuşum diye, dedim hiç olmamış beğenme kendini sakın dedim (yalan, halbuki çok güzel olmuşta oralarda öyle kendini yakışıklı hissedipte kızlara filan bakmasın diye öyle dedim )
hepımız aynı odayı nıyetlenmısız ayy ne guzelll
nettekı fıyatı 1900 arkadas goya begenın yeter alıs fıyatına alcam dedı 1700 mus yuhh dedım ne alıs ne alıs
:)))))))))) allah iyiliğini versin adamın özgüvenini altüst etcen :)))))))))
hoşgeldin canım nasılsın? biz aynı yine regl geldi canım tek talihsizliğin bu aptal doktora gitmendi hersey düzelecek
çok demiş canım biz bunu demirkapı diye bi yer var peşin 1550 tl ye sorduk taksit 1850 tl dedi, bi tane beğendim 2500 tl ama çok güzel dur resmini ekliyim
canım sen istanbul demirkapıyı mı dedin, eğer öyleyse benim burnumun ucu sayılır orası işyerim bayrampaşada, demin önünden geçtim oranın. Eğer istanbuldaysan yenibosnada eskidji diye bir yer var, orayada gitmeni tavsiye ederim, acayip uygun mobilyalar
tatlım ayrıca melisa çayını kesin iç bana dua edersin, stresin kalmayacağına kalıbımı basarım bak, bilemiyorum derdini ama çok iyi gelir canım inan.
çok demiş canım biz bunu demirkapı diye bi yer var peşin 1550 tl ye sorduk taksit 1850 tl dedi, bi tane beğendim 2500 tl ama çok güzel dur resmini ekliyim
Eki Görüntüle 391780
he yaa ne biçim bir kadın milletiyiz biz yaabu arada canım senin ismin melekmi? ayy benim bebeğim olursa hemde kız olursa melek koymaya karar verdik eşimle, çok güzel bir isim. erkek olursa ne koyacaz diyo, o da kelek olur diyorum
serpııll cıktınmı kız ayy yengen demek artık sancılanmaya basladı banada gunde 2 3 kere bır sancı gırıyor sankı bıcak saplıyuor bırı kasıgıma ama drum 5 ı gecmedıgı surece artık sancıların normal dedı
ayy ıns bıraz daha durur bebegınızde ıyıce gelısır bende agarlastım sankı ıyce bı gerıyor karnımı sankı fırlayı vercek gıbı gelıyor ayy hepımız hayırlısıyla bı kurtulsak ıns :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?