Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hatıceeemmmm benım kızımın odasını almıssınız hanı bız daha almadıkta tasınmaya yakın alıcaz ama modelımız oooo emınım senın pasanada cok yakısıcak ıyı gunlerdeee kullansın

co ayıptır sorması kaca aldınız demıstımya esımın arkadası alın ben belısten gelısını alıcam dedı ama pek gelısı fark etmedı

rosee naber tatlım ayy ana evı gıbısı yok vallahı ohh tadını cıkar bende 1 haftadır yalovada anamlarla beraberdım kocyı bırakıp anam bugun aradı hemen ozledım senı dıe ayy bende ozledıım sanırım

ama kocamıda ozlemısım galıba o benı daha cok ozlemıs koca gece kızını benı optu sevdı durdu

deryyaammm esıme bıle telde dedım carsamba gunumuydu ne ayy kızlar merak eder sımdı dedım derya ya arar ya msj atar dedım oda bu sevgı ahh dedııı ama deryanın derdı basından askınmıs ne bılelım :26::26::26:

selam kızlar ben geldim,
bu aralar keyifsizim ne biliyim geriyor beni bişeyler...

selma başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...görümcemle aynısın onun kasılmaları başladı erken doğum riski var vaktinde gelirler inş canım...

haticem geçmiş olsun tansiyona dikkat...bu odayı bende düşünüyorum 1800 fiyat dediler bize sen kaça ayıptır sorması....

deryam nasılsın canım yatak geldi mi ne alemdesin...

rose, melek, burcu, bahar nasılsınız canlarım

hepımız aynı odayı nıyetlenmısız ayy ne guzelll

nettekı fıyatı 1900 arkadas goya begenın yeter alıs fıyatına alcam dedı 1700 mus yuhh dedım ne alıs ne alıs

teşekkür ederim sende hoş geldin topiğe inşallah en kısa zamanda sende ulaşırsın meleğine erkek bekliyorum canım ben
hoşbulduk haticecim çok sağol. ALlah sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuştursun inşallah vakti gelince. bende bitane kız yapim diyorum ama bakalım ne olacak
yasemın aramıza hosgeldın ıns melegın en kısa zmnda gelır canım
aminn canım elbet birimizin birbirine ettiği bu güzel dualar kabul olup olacak inşallah, anladığım kadarıyla burası uğurlu bir topik, gelen hamiş kalıyor, şansıma buraya ilişmişim yaa çok sevindim valla

bı bellı olsun da hayrlısıyla pıpı lı mı olcaz bakalım memişli mi
ayy gülmekten öldürdün beni yaa yerim ben seni, o ne güzel bir cümle olmuş ayy bayıldım
Allah iyiliğini versin emi, boşasammı diyor adamceğizi yaa

ayy sizde benim gibi kocasız olanlardansınız demek, oo burda tam benlikbir grup varmışta ben nerdeymişim acaba benimkide adanada mersinde, traş olmuş bana resmini gönderiyor nasıl olmuşum diye, dedim hiç olmamış beğenme kendini sakın dedim (yalan, halbuki çok güzel olmuşta oralarda öyle kendini yakışıklı hissedipte kızlara filan bakmasın diye öyle dedim )

hadiyaa çok gezdim bursadada baktım mudanya yolundaki bütün mobilyacıları gezdim ben yine içime bu sindi.nakit 2 ye aldım canım nevresim takımı bu değil o yüzden haziran ayında gelicek çilek hiç hoşuma gitmedi mobilyası her yerde belis çıktı karşıma kısmet buymuş

hoşgeldin canım nasılsın? biz aynı yine regl geldi canım tek talihsizliğin bu aptal doktora gitmendi hersey düzelecek

:)))))))))) allah iyiliğini versin adamın özgüvenini altüst etcen :)))))))))

hepımız aynı odayı nıyetlenmısız ayy ne guzelll

nettekı fıyatı 1900 arkadas goya begenın yeter alıs fıyatına alcam dedı 1700 mus yuhh dedım ne alıs ne alıs

çok demiş canım biz bunu demirkapı diye bi yer var peşin 1550 tl ye sorduk taksit 1850 tl dedi, bi tane beğendim 2500 tl ama çok güzel dur resmini ekliyim

:)))))))))) allah iyiliğini versin adamın özgüvenini altüst etcen :)))))))))

he yaa ne biçim bir kadın milletiyiz biz yaa bu arada canım senin ismin melekmi? ayy benim bebeğim olursa hemde kız olursa melek koymaya karar verdik eşimle, çok güzel bir isim. erkek olursa ne koyacaz diyo, o da kelek olur diyorum

hoşgeldin canım nasılsın? biz aynı yine regl geldi canım tek talihsizliğin bu aptal doktora gitmendi hersey düzelecek

havadan mıdır bilmem gerginim feci şekilde neyse boşverin bei, hayırlısı bitanem sürekli dualarımdasınız vakti saati belli hayırlısı ile gelecekler inşallah

serpııll cıktınmı kız ayy yengen demek artık sancılanmaya basladı banada gunde 2 3 kere bır sancı gırıyor sankı bıcak saplıyuor bırı kasıgıma ama drum 5 ı gecmedıgı surece artık sancıların normal dedı

ayy ıns bıraz daha durur bebegınızde ıyıce gelısır bende agarlastım sankı ıyce bı gerıyor karnımı sankı fırlayı vercek gıbı gelıyor ayy hepımız hayırlısıyla bı kurtulsak ıns :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

yok melek deil nazan gerçek ismim bende çok seviyorum melek ismini

nerden çıktım mı kız anlamadım:) evet yaa onun bide tehlikeli karnı sertleşiyor kasılıyor inşallah vaktinde gelirler siz sonuna geldiniz hayırlısı ile bende artık gelsin istiyorum lekeler geldikçe ağrı sızı oldukça hiç stresim bitmiyor allahtan kızımı hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…