- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.461
yok melek deil nazan gerçek ismim bende çok seviyorum melek ismini
aaaa guzelmıs kız gercekten begendım hee
kızzz aaa ben ılk defa duydum senın adını bende melek sandımdı aaaa nazan hee ayy degsık geldı bırden duyunca melek e alısmısız sanırım bız cok pıs
nerden çıktım mı kız anlamadım:) evet yaa onun bide tehlikeli karnı sertleşiyor kasılıyor inşallah vaktinde gelirler siz sonuna geldiniz hayırlısı ile bende artık gelsin istiyorum lekeler geldikçe ağrı sızı oldukça hiç stresim bitmiyor allahtan kızımı hissediyorum artık
hepimiz aynı mobilyayımı beğendik yaww
serpil resimdekide çok hoş eşim hep denizci modelleri beğendi ama bi yerdeki satıcı adam belki dedi çocuk bunu beğenmiycek sonra onlar çıkmıyorda vazgeçti sade yerlerine çok hoş yapıştırmalar var onlardan alcaz kulplarıda değişçek
kızzz aaa ben ılk defa duydum senın adını bende melek sandımdı aaaa nazan hee ayy degsık geldı bırden duyunca melek e alısmısız sanırım bız cok pıs
hi hih bak sayemde öğrendin, iyikide gelmişim dimibende yasemin unutmayın beni anacım
nazancım memnun oldum tatlım, topiğe girmeme sebep olan arkadaşım benim
yaaa ben bu kasılmaları hep duyorum ama ben anlamıyorum sanırım yanı bebek ıtıyor dıe yoruyorum ama kasılmamı oluyor cokmu tehlıkelı ayy bazen bende fırlıcak sanıyorum karnım gerılıyor o kalsılmamı sımdı ama ıtıyo gıbıde :44::44::44:
hepimiz aynı mobilyayımı beğendik yaww
serpil resimdekide çok hoş eşim hep denizci modelleri beğendi ama bi yerdeki satıcı adam belki dedi çocuk bunu beğenmiycek sonra onlar çıkmıyorda vazgeçti sade yerlerine çok hoş yapıştırmalar var onlardan alcaz kulplarıda değişçek
yaaa ben bu kasılmaları hep duyorum ama ben anlamıyorum sanırım yanı bebek ıtıyor dıe yoruyorum ama kasılmamı oluyor cokmu tehlıkelı ayy bazen bende fırlıcak sanıyorum karnım gerılıyor o kalsılmamı sımdı ama ıtıyo gıbıde :44::44::44:
evet hatice aynı mobilya:):) bizde sade olsun kulplarıyla süsleriz dedik , odasını eflatun gibi bi renk yapacağız hafif koyu mobilyalarda beyaz olunca güzl olur diye düşündük bakalım eşimin abisi mobilyacı ben yapabilirim belki dedi ama karyola yapamıyor bide tek karyola fiyatı bakacağız, peki raf falan verdiler mi duvar için canım masası da var mı resimde olan
raf almadım 2 duvarda cam var benim tek duvarıda larciver kırmızı karışmı duvar kağıdı yapıcam
selmacım sen nasıl taşınacaksın bu halde allah yardımcın olsunn valla ama elini çabuk tut valla doguracankalcan bu evde
çok demiş canım biz bunu demirkapı diye bi yer var peşin 1550 tl ye sorduk taksit 1850 tl dedi, bi tane beğendim 2500 tl ama çok güzel dur resmini ekliyim
Eki Görüntüle 391780
ben bıraz kacayım uzanayım kızlar muck
dogurcam kız zaten bu evde cok buyuk konustum tek tek yutuyorumm
tuttugumuz ev hazıran da bosalcak yanı eger yetıstırırsem mevludu yaparım dıyorum ama kısmet kısacası daha bu evdeyım
dogurcam kız zaten bu evde cok buyuk konustum tek tek yutuyorumm
tuttugumuz ev hazıran da bosalcak yanı eger yetıstırırsem mevludu yaparım dıyorum ama kısmet kısacası daha bu evdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?