Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızzz aaa ben ılk defa duydum senın adını bende melek sandımdı aaaa nazan hee ayy degsık geldı bırden duyunca melek e alısmısız sanırım bız cok pıs

hi hih bak sayemde öğrendin, iyikide gelmişim dimi bende yasemin unutmayın beni anacım
nazancım memnun oldum tatlım, topiğe girmeme sebep olan arkadaşım benim

hepimiz aynı mobilyayımı beğendik yaww
serpil resimdekide çok hoş eşim hep denizci modelleri beğendi ama bi yerdeki satıcı adam belki dedi çocuk bunu beğenmiycek sonra onlar çıkmıyorda vazgeçti sade yerlerine çok hoş yapıştırmalar var onlardan alcaz kulplarıda değişçek

yaaa ben bu kasılmaları hep duyorum ama ben anlamıyorum sanırım yanı bebek ıtıyor dıe yoruyorum ama kasılmamı oluyor cokmu tehlıkelı ayy bazen bende fırlıcak sanıyorum karnım gerılıyor o kalsılmamı sımdı ama ıtıyo gıbıde :44::44::44:

evet hatice aynı mobilya:):) bizde sade olsun kulplarıyla süsleriz dedik , odasını eflatun gibi bi renk yapacağız hafif koyu mobilyalarda beyaz olunca güzl olur diye düşündük bakalım eşimin abisi mobilyacı ben yapabilirim belki dedi ama karyola yapamıyor bide tek karyola fiyatı bakacağız, peki raf falan verdiler mi duvar için canım masası da var mı resimde olan

kızzz aaa ben ılk defa duydum senın adını bende melek sandımdı aaaa nazan hee ayy degsık geldı bırden duyunca melek e alısmısız sanırım bız cok pıs

:)))))))) anacım 5 yıldır çok nadir gerçek ismimi bilen herkes melek der bana ismimide pek sevmem zatenn :)))))

kaıslmada sertleşme oluyor canım karnın taş kesiliyor sanki gazdan farklı eğer böyle bir durum olursa saat olarak takip et , bebek itiyorsa farklı zaten ayırt edebilirsin bence canım telaş etme

:)))))))))))))) neyseki cinsiyetler farklıı :))))))))))

selmacım sen nasıl taşınacaksın bu halde allah yardımcın olsunn valla ama elini çabuk tut valla doguracankalcan bu evde

raf almadım 2 duvarda cam var benim tek duvarıda larciver kırmızı karışmı duvar kağıdı yapıcam

selmacım sen nasıl taşınacaksın bu halde allah yardımcın olsunn valla ama elini çabuk tut valla doguracankalcan bu evde

dogurcam kız zaten bu evde cok buyuk konustum tek tek yutuyorumm

tuttugumuz ev hazıran da bosalcak yanı eger yetıstırırsem mevludu yaparım dıyorum ama kısmet kısacası daha bu evdeyım

çok demiş canım biz bunu demirkapı diye bi yer var peşin 1550 tl ye sorduk taksit 1850 tl dedi, bi tane beğendim 2500 tl ama çok güzel dur resmini ekliyim

Eki Görüntüle 391780

ben geldim uleeeeeeeeeyn
kimse bi yere gitmesin
zati darlandım huniyi taktım geri ona göre
doğrarım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuahhaha

serpilim niye kötüsün bakim iyi ol kızımı üzme bakkk
bu odanın ara renkleri böylemi olcak dalgalar krem gibi onları sevmedim ben
beyaza yakışmamış toz pembe yap oraları yaaaaaa

onun dışında çok güzelmiş bayıldım hepsine

tuttugumuz ev hazıran da bosalcak yanı eger yetıstırırsem mevludu yaparım dıyorum ama kısmet kısacası daha bu evdeyım

neyse sağlık olsun allah gönlüne göre versin herseyi inş.. hadi yatda dinlen cimcimeyide seversin bizim yerimizee

nerde ev tuttun kız ay herşeyden geri kaldım sinir oluyorum
bana yakına geleydin o kdr dil döktümmm

bugün ne giysemi izliorm allahım bu kdr kıro olmamalı yaa bu insanlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…