- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.481
ben geldim uleeeeeeeeeyn
kimse bi yere gitmesin
zati darlandım huniyi taktım geri ona göre
doğrarım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuahhaha
serpilim niye kötüsün bakim iyi ol kızımı üzme bakkk
bu odanın ara renkleri böylemi olcak dalgalar krem gibi onları sevmedim ben
beyaza yakışmamış toz pembe yap oraları yaaaaaa
onun dışında çok güzelmiş bayıldım hepsine
bilmem ki canım dünden bir gerginliğim vardı bugün devam ediyor patronda gerim gerim gerdi beni istifayı basacağım...
canım mobilya krem rengi beyaz değil , eğer bu olursa biz beyaza pembe düşünüyoruz bakalım ama azcık tuzlu biraz daha araştıracağız,
sen nasılsın canım
ben geldim uleeeeeeeeeyn
kimse bi yere gitmesin
doğrarım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuahhaha
anladım kuzucum bas gitsin yaa şu patronda kabak tadı verdi artk
bnmkide telden yetiyo bana aramış bugün bu niye öyle bunu niye yapmadn bilmem ne
onu düşünüyodum sankiiiiiiiiiiiiiiiiii ayh bıktım hepsinden..
aaa bnm gözlerde mortladı demek ben beyaz üstüne krem gibi gördüm
anladım cnm beyaz pembe çok güzel olurr araştır bakalım daha model çok karar vermek zor ztn
sırf ondan doğurmuyom
ben geldim uleeeeeeeeeyn
kimse bi yere gitmesin
anladım kuzucum bas gitsin yaa şu patronda kabak tadı verdi artk
bnmkide telden yetiyo bana aramış bugün bu niye öyle bunu niye yapmadn bilmem ne
onu düşünüyodum sankiiiiiiiiiiiiiiiiii ayh bıktım hepsinden..
aaa bnm gözlerde mortladı demek ben beyaz üstüne krem gibi gördüm
anladım cnm beyaz pembe çok güzel olurr araştır bakalım daha model çok karar vermek zor ztn
sırf ondan doğurmuyom
ooooo kim bu çılgın yaanekadar renkli bir topik bayıldım. canım yeniyim ya ben bu ilk günler herkese seceresini sorucam o yüzden kusura bakma. böyle hızlı bir giriş yaptın merak ettim adını sanını nerden olduğunu
melekcim sende yaz, ben sana melek diyim diğer ismini söylemiyim ozaman zaten severim meleği
hehe çatlak kız seni :):)
haziranı bekliyorum biraz daha devam hayırlısı ile bırakacağım dayanıyorum bakalım , bir dahaki ay yiğenim doğacak işi de bırakır onunla ilgilenirim vakit geçer
bakalım zaman ne gösterecek bitanem , oda eflatun gibi olacak tuhaf olmaz dimi
ooooo kim bu çılgın yaanekadar renkli bir topik bayıldım. canım yeniyim ya ben bu ilk günler herkese seceresini sorucam o yüzden kusura bakma. böyle hızlı bir giriş yaptın merak ettim adını sanını nerden olduğunu
melekcim sende yaz, ben sana melek diyim diğer ismini söylemiyim ozaman zaten severim meleği
serpilcimm bugun eltimle konuştumda oda 25 haftasının içinde onada bagırsaklarında beyazlık var demişlerr baya sıkıntılı günler geçirmiş oda sıvı alalım demişler ama iki hafta önce bakmışlar beyazlık epey azalmış çok az kalmış sen naptın yeniden detaylıya girdinmi
eflatunnn hım ya bnm pek sevdiğim bi renk değildir lila gibi yani açık bişey dimi
ama nasıl tamamladığına bağlı beyazla lila güzel durabilir mesela
bu tasarım işide ayrı zor işte ondan doğurmuyom diye boşuna demiyom
hoşgeldin yasemindi sanırım m. oldum derya bnde.bisürü hemşomla ve hunimle birlikte bursada katılıyorum
yarışmacı arkdşlara başarıla diliyorum bnm yanmda pek şansları yok ama olsn
sen nerdensin
eflatunnn hım ya bnm pek sevdiğim bi renk değildir lila gibi yani açık bişey dimi
ama nasıl tamamladığına bağlı beyazla lila güzel durabilir mesela
bu tasarım işide ayrı zor işte ondan doğurmuyom diye boşuna demiyom
hoşgeldin yasemindi sanırım m. oldum derya bnde.bisürü hemşomla ve hunimle birlikte bursada katılıyorum
yarışmacı arkdşlara başarıla diliyorum bnm yanmda pek şansları yok ama olsn
sen nerdensin
ben girmedim canım herşeyi oluruna bıraktım zaten lekelenmelerim devam ediyor biliyorsun 4 gün sürdü bebek yine kan yutmuş olabilir yine parlaklık çıkabilir bide testlerde de risk vardı ya saldm çayıra modundayım sıkıldım artık çünkü girmeyi pek düşünmüyorum , çarşamba kontorl var bakalım yine bir süprizle karşılacak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?