Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877

buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880

alllaaaaaaaaahımmmmmm ben seni yerimmmmmmmmmm
koca ağızlıııııııııı şeyyyy pisssssss kaşlarıda çatmışşşşşşşş
rabbim korusun seni ya maşşşaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh tosunumuzaaaa

sen nasıl oldun cnm yaran ne durumda?

darısı başınıza inş. rabbim size nasip eder inş tatlım bu güzel duyguyu ben iyim çok şükür 1 hafta sonra iyileştim ben işte mam dinlenemiyorum benim kuzu dogru düzgün uyumuyor gazımız çok var hatta suanda yine gidiyorum gelicem tekrar

selam yasemin bende ist dayım :) renk fikrin için teşekkür ederim:)

selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877

buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880

allahım ben seni yerimmmmmm erkeğim benimmm kaşları da çatmışşşş maşallaahhhhhh sana oyyy kurban olurum kurbannnn

canım en iyisinii yaptın boşver
boşuna mide bulandırıyo bu ultrason işleri
bebeğin bence gayet iyi en başndan beri bunu biliyorum
sen bundan snra temizlik yapma yeter aman senden başka bişi istemiyom

yoruldum artık yaaa ultrasonda bi sıkıntı görülmediği sürece kimse beni üzemez gelişimi iyi olsun yeter inşallah sağlıkla kucağıma alırım yavrumu,
temizlik yok merak etme:)

ayy canım maşallah çok tipli bir bebek bu yaa direk erkek suratı var yani kaşlar filan tam kazak erkek hemde, ayy karakteristik bir yüz yaa çok tatlı, sağlıklı uzun ömürlü, güzel kaderli bir insan olur inşallah

lila gibide değil yaaa daha değişik boyayınca eklerim artıkın :)

o kdr çok renk seçeneyi varki duvar boyasnda
ama sen odayı yani takımı bulmadan nye boyaya karar verdnki
şmdi ya farklı bi takım begenirsen illaa duvara mı uydurman gerekcek

valla klavyemden aldın şmdi yazıyodum tam erkek suratlı bu diye.
maşşallah paşama teyzeleri yesin onun totosunuuuu

serpilim bncede en güzelini yapıyosun, böyle kafamız daha rahat allaha emanet.
çarş şmdi kontrolde için daha da rahatlıcak inş.güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

o kdr çok renk seçeneyi varki duvar boyasnda
ama sen odayı yani takımı bulmadan nye boyaya karar verdnki
şmdi ya farklı bi takım begenirsen illaa duvara mı uydurman gerekcek

yaaa odayı beyaz istiyorum zaten farklı bi renk düşünmedim belki ara renkleri olursa pembe olur ama kulplarla renk katayım diyorum
tülümüz pembe organze boydan boya arasında lila mor renkler var bakalım nasılolacak:)

inşallah canım, iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var o kapıdan her çıkışımda mutlaka bi olumsuzlukla çıkıyorum çünkü

pembe lila beyaz çok güzel olur, ben çok severim o renklerin bir arada kullanılmasını, sırf lila beyaz bir zamandan sonra insan sıkılınca arasına pembeleri bi katıyosun muhteşem oluyor şeker gibi. sadece pembe beyazda bayıyor, bide herkeste olan renk direk pembe, araya yeni bişeyler katmak lazım, o açıdan lilaya destek veriyorum ben

derya kız klavyenden aldım demek dikkat et tuşları bırakmışmıyım geride bari, bikaç tanesini cebime doldurmuş olmiyim sakın

anlaştık o zaman ben bi dekora edeyim kızımın odasını paylaşayım bakın görün onaylayın:

inş. canım aöin teşekkür ederiz güzel dileklerin için. darısı inş. hayırlısıyla sizlerin başına

agzını hayra aç güzelim inş. hersey yolunda olcak kızımız çok kıymetli olmak istiyo bilmiyo en kıymetlisi o :))))))))

bende gayseriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

agzını hayra aç güzelim inş. hersey yolunda olcak kızımız çok kıymetli olmak istiyo bilmiyo en kıymetlisi o :))))))))

ahh ne kıymetli zilli biliyor da yaramazlık yapıyor işte , hayırlısı ile bi doğsa duadan başka bişey yapamıyorum tek istediğim şu 4 ayı atlatayım ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım kendimi ona bağladım

ahh ne kıymetli zilli biliyor da yaramazlık yapıyor işte , hayırlısı ile bi doğsa duadan başka bişey yapamıyorum tek istediğim şu 4 ayı atlatayım ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım kendimi ona bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…