- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.501
selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877
buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880
alllaaaaaaaaahımmmmmm ben seni yerimmmmmmmmmm
koca ağızlıııııııııı şeyyyy pisssssss kaşlarıda çatmışşşşşşşş
rabbim korusun seni ya maşşşaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh tosunumuzaaaa
sen nasıl oldun cnm yaran ne durumda?
arkadaşlar burda gördüğünüz gibi grafik tasarımcı bir arkadaşınız oldu, azıcık renk konularında meslek edinmiş biri olarak , lila beyaz uyumu muhteşemdir, benim mutfağım o renkte harika duruyor
deryacım bende memnun oldum, evet yasemin ismim. ben istanbuldayım, bu grubun hepsi bursadanmı gerçekten bir turist ben mi oldum yoksa
selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877
canım en iyisinii yaptın boşver
boşuna mide bulandırıyo bu ultrason işleri
bebeğin bence gayet iyi en başndan beri bunu biliyorum
sen bundan snra temizlik yapma yeter aman senden başka bişi istemiyom
darısı başınıza inş. rabbim size nasip eder inş tatlım bu güzel duyguyu ben iyim çok şükür 1 hafta sonra iyileştim ben işte mam dinlenemiyorum benim kuzu dogru düzgün uyumuyor gazımız çok var hatta suanda yine gidiyorum gelicem tekrar
lila gibide değil yaaa daha değişik boyayınca eklerim artıkın :)
ayy canım maşallah çok tipli bir bebek bu yaadirek erkek suratı var yani kaşlar filan tam kazak erkek hemde, ayy karakteristik bir yüz yaa çok tatlı, sağlıklı uzun ömürlü, güzel kaderli bir insan olur inşallah
o kdr çok renk seçeneyi varki duvar boyasnda
ama sen odayı yani takımı bulmadan nye boyaya karar verdnki
şmdi ya farklı bi takım begenirsen illaa duvara mı uydurman gerekcek
valla klavyemden aldın şmdi yazıyodum tam erkek suratlı bu diye.
maşşallah paşama teyzeleri yesin onun totosunuuuu
serpilim bncede en güzelini yapıyosun, böyle kafamız daha rahat allaha emanet.
çarş şmdi kontrolde için daha da rahatlıcak inş.güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
yaaa odayı beyaz istiyorum zaten farklı bi renk düşünmedim belki ara renkleri olursa pembe olur ama kulplarla renk katayım diyorum
tülümüz pembe organze boydan boya arasında lila mor renkler var bakalım nasılolacak:)
pembe lila beyaz çok güzel olur, ben çok severim o renklerin bir arada kullanılmasını, sırf lila beyaz bir zamandan sonra insan sıkılınca arasına pembeleri bi katıyosun muhteşem oluyor şeker gibi. sadece pembe beyazda bayıyor, bide herkeste olan renk direk pembe, araya yeni bişeyler katmak lazım, o açıdan lilaya destek veriyorum ben
derya kız klavyenden aldım demekdikkat et tuşları bırakmışmıyım geride bari, bikaç tanesini cebime doldurmuş olmiyim sakın
ayy canım maşallah çok tipli bir bebek bu yaadirek erkek suratı var yani kaşlar filan tam kazak erkek hemde, ayy karakteristik bir yüz yaa çok tatlı, sağlıklı uzun ömürlü, güzel kaderli bir insan olur inşallah
ben girmedim canım herşeyi oluruna bıraktım zaten lekelenmelerim devam ediyor biliyorsun 4 gün sürdü bebek yine kan yutmuş olabilir yine parlaklık çıkabilir bide testlerde de risk vardı ya saldm çayıra modundayım sıkıldım artık çünkü girmeyi pek düşünmüyorum , çarşamba kontorl var bakalım yine bir süprizle karşılacak mıyım
Kızlaaaaarr
totomun üstüne oturabildiğim ender saatlerden birini yaşıyorum şuanda
az snra iflas edecek sinyal vermeye başladı uyuştu bile
bursada hava çok sıkıcı iiçim daraldı ya
arkadaşlar burda gördüğünüz gibi grafik tasarımcı bir arkadaşınız oldu, azıcık renk konularında meslek edinmiş biri olarak , lila beyaz uyumu muhteşemdir, benim mutfağım o renkte harika duruyor
deryacım bende memnun oldum, evet yasemin ismim. ben istanbuldayım, bu grubun hepsi bursadanmı gerçekten bir turist ben mi oldum yoksa
kızlar ben az çıkıyorm snra grüşürüzz muck
agzını hayra aç güzelim inş. hersey yolunda olcak kızımız çok kıymetli olmak istiyo bilmiyo en kıymetlisi o :))))))))
inşallah canım, iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var o kapıdan her çıkışımda mutlaka bi olumsuzlukla çıkıyorum çünkü
agzını hayra aç güzelim inş. hersey yolunda olcak kızımız çok kıymetli olmak istiyo bilmiyo en kıymetlisi o :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?