- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.521
bende gayseriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vayyy çok renkli bir topik ya ne güzel, türkiyenin heryerine dağılmışız. siz ordaki mübarek yerlere gidip dua edin, ben burdakilere gideyim, herkes birbirine çaprazlama dua etsin kızlar
ediyoruzz dualarımız hiç eksik olmuyo maşallahhh valla ugurluda geldin yasemin kaç gündür topikte kimseler yoktu bugun sansından neredeyse herkes burda :)))
arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn
ayy süper iyi bari, inşallah hepinizin uğur böceği olurum, kendiminde tabişu kırmızılarımız bi bitsin, soğan kürlerimize bi başlayalım hemen ilk aydan hayırlı haberler tıkır tıkır gelir bakarsın, ALlahın mucizesi değilmi olurmu olur yani
arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn
inş. hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin inş.
ayy canım merhaba, henüz tanışmadık ama bende merak ettim şimdi, acaba bebekmi oluşuyor hadi hayırlısı inşallah, kesin bizi haberdar et, nezaman netleşecek peki?
Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))
kız selma bende de oluyo kasılmalar hatta adet ağrısı gibi ağrılar bazen şiddetli oluyo doğuruyorum sanıyomyaaa ben bu kasılmaları hep duyorum ama ben anlamıyorum sanırım yanı bebek ıtıyor dıe yoruyorum ama kasılmamı oluyor cokmu tehlıkelı ayy bazen bende fırlıcak sanıyorum karnım gerılıyor o kalsılmamı sımdı ama ıtıyo gıbıde :44::44::44:
selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877
buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880
günaydın kuzularrrr
günaydın canım nasılsın ?
günaydın canım agrıdan ölüyorummm
gecmiş olsun canım regl dan dolayı diye tahmin ediyorum allah yardımcın olsun.
evet canım ya geçsin biran evvel sen nasılsın pıtırcıgın nasıl
ben iyiyim canım kızımda iyi dun sakın di bakalım bugun nasıl olacak ama bugunde sakin gibi geldi bana. bugun sabahtratıldım ya ben bir aydır kilo almamısım bebegıme zarar verirmi bu acaba diye de aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?