Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vayyy çok renkli bir topik ya ne güzel, türkiyenin heryerine dağılmışız. siz ordaki mübarek yerlere gidip dua edin, ben burdakilere gideyim, herkes birbirine çaprazlama dua etsin kızlar

ediyoruzz dualarımız hiç eksik olmuyo maşallahhh valla ugurluda geldin yasemin kaç gündür topikte kimseler yoktu bugun sansından neredeyse herkes burda :)))

ediyoruzz dualarımız hiç eksik olmuyo maşallahhh valla ugurluda geldin yasemin kaç gündür topikte kimseler yoktu bugun sansından neredeyse herkes burda :)))

ayy süper iyi bari, inşallah hepinizin uğur böceği olurum, kendiminde tabi şu kırmızılarımız bi bitsin, soğan kürlerimize bi başlayalım hemen ilk aydan hayırlı haberler tıkır tıkır gelir bakarsın, ALlahın mucizesi değilmi olurmu olur yani

arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn

ayy canım merhaba, henüz tanışmadık ama bende merak ettim şimdi, acaba bebekmi oluşuyor hadi hayırlısı inşallah, kesin bizi haberdar et, nezaman netleşecek peki?

inş. canım benim lekelerde dün başladı ama sökülemedi bir türlü yarın sabaha gümbür gümbür gelecekler galibaaaaaa

inş. hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin inş.

ayy canım merhaba, henüz tanışmadık ama bende merak ettim şimdi, acaba bebekmi oluşuyor hadi hayırlısı inşallah, kesin bizi haberdar et, nezaman netleşecek peki?

evet tanısamadık ben yasemın...bazıları yerlesıyor ondan oluyor bu agrılar. bızde de oldu dıyor ama korkuyorum degerım dusuk umarım hamıleyımdır.netlesecek zaman aslında çarşamba gunu yanı 18 ınde olmam gerekıyor eger olmaz ıse kesın tarıh 21 nısan.... dua edın lutfennn

Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))

canım çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inş.bende bunu görmüştüm bi sitede hoşuma gitmişti ama bursadaki mobilya mağazalarında göremedim. yakışır paşamıza

kız selma bende de oluyo kasılmalar hatta adet ağrısı gibi ağrılar bazen şiddetli oluyo doğuruyorum sanıyom
35 haftalık olduk 2 3 hafta daha durur inş. hala devam ediyo erken doğum riskim kafası kasıklarımda hiç rahat hareket edemiyorum

selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877

buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880

amannn allaaaahımmm nasıl bir yakışıklılıktır tütüttüüü allah nazarlardan korusun rabbim uzun ömürler versin

Selam arkadaşlar,

Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.

Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?

Lütfen yardım edin bana :))

Teşekkür ederim :)))

evet canım ya geçsin biran evvel sen nasılsın pıtırcıgın nasıl

ben iyiyim canım kızımda iyi dun sakın di bakalım bugun nasıl olacak ama bugunde sakin gibi geldi bana. bugun sabahtratıldım ya ben bir aydır kilo almamısım bebegıme zarar verirmi bu acaba diye de aklıma takıldı

aman iyi olun? canım yemek yemiyomusunki dogru düzgün iştahınmı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…