Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bünye yakıyo demekki sanmam zararı olacagını önemli olan ihtiyaç duydugun besinleri alman bence takma aklını bişeycik olmazz

evet yazı buldum okudum ya normalmıs yanı kılo almamam bebegın gelısmedıgı anlamına gelmiyormus

merhabalar kızlar bende ıstıyorum bır bebegım olmasını fakat eşim hazır hıssetmedıgını dusunuyor 10 aylıkda evlıyım cok ıstıyorum ama

merhaba canım inş. istediginizde çabucak kavuşursunuz bebeginize. ah o eşler yokmu benimkide bana az çektirmedi tam 1 yıl ikna etmeye ugrastımmm

Herkese günaydın canlarımm, hamile olanları sağlıklı büyütmeler, olmayanlara sağlıklı yumurtlamalar, oldum oluyorum diyenlere hayırlı haberler ver yarabbimmm aminnnnn

canım benim ismimde yasemin bak burda bide adaşım çıktı çok sevindim. ayy yarın kesin topiğe gelip haber ver oldum olmadım diye yakın takipteyim bak merak ediyorum çatlarım inanki, dualarım seninle
günaydın kuzularrrr
günaydın canımmm, burdaki ilk arkadaşım, ALlah şifa versin ağrıların dinsin inşallah, bende bu ay bi oldum bi oldum bitmek bilmedi ya bi bakim hangi gün başlamıştı bu nedir böyle kansız kalıcam, içim mi temizleniyor kız yoksa, bu ay hamişliğe mi hazırlanıyor bünyem

merhaba canım, ayy sizin durumla bizimki tam tersmiş, 2 yıllık evliyim hep eşim istedi ben istemedim, ne biçim şeysin hiç canın çekmiyormu derdi yani öyle bi çocuk isteğim yoktu, artık sosyal çevre filan derken düşünmeye başladım bende, bana kalsa daha hala yapmamda ama yaşta gidiyor, herşeyin bir vakti var diye düşünüp karar verdim. Bakalım hepimiz için ALlahtan hayırlısı inşallah.

benden o ıstemeden olsun ıstemıyorum cevremızde arkadaslarının oluyor da heves etmıyor nasıl adam ya :)

canım üzülme daha 10 ay olmus evlenelı evlılıgınızın tadını cıkarın bıraz ama cok ıstıyosan sarhos et adamı yap cocugu sen hamıle kalınca bak nasıl heycanlanıcak

benden o ıstemeden olsun ıstemıyorum cevremızde arkadaslarının oluyor da heves etmıyor nasıl adam ya :)

sorumlulugundan korkuyorlar bence normalde benimki bayılır çocuklara en son dedimki eger çocuk istemiyosan birdaha başkasının çocukları sevme dedim çünkü millet görüyo baksana nasıl seviyor eşin yapsanıza diyolar çok sinirleniyodum

günaydın canımm hadi inş... bu ay hamile kalırsın hemececik benimkide son bi kaç aydır çok azz anlamadım gitti bu ayda belli deil bakalım daha tam sökülmedi yine az olmasa barii

canım üzülme daha 10 ay olmus evlenelı evlılıgınızın tadını cıkarın bıraz ama cok ıstıyosan sarhos et adamı yap cocugu sen hamıle kalınca bak nasıl heycanlanıcak

bahar tek seferde olurmu dersin gerçi olan oluyodaaa biz bi tutturamadık :))))))))))))

bahar tek seferde olurmu dersin gerçi olan oluyodaaa biz bi tutturamadık :))))))))))))

canım benim ilk hamileliğimde olmustu ustelik korunuyodukta sozde o zaman oyle ovuls. tarıhı hesaplama falan hıc bılmıyodum daha nişanlıydık dıye hesaplamıyodum hehe ama olmustu malesef bebek yanlıs yerde olusmustu aldırmak zorunda kalmıstık. ben hep cocuk yapıp sonra evlenecegım derdim ama kısmet olmadı evlendıkten sonra geldı meleğim ki 4 ay bekletti

Son düzenleme:

hımmm nasip canım yaaa ama minik kızın geldi hersey geride kaldı dimi inş. bizede rabbim nasip ederde bende herseyi unuturum agladıgım geceleri geçen al yazmalımı istiyorum kızın teki kocasını çagırdı kocası diyoki hastamısın ne oldu diyo dedimki sakın hamileyim deme dedim kız baba oluyosun dedi ay nasıl aglamaklı oldum anlatamam dizilerde bile herkes hamile

boşuna üzülüp ağladığını anlayacaksın meleğin sana geldiğinde

ayy hakkaten benimde eşim şimdi birinin çocuğunu kucağına filan alsa, hemen diyolar bak ne güzel yakışıyor yapın artık filan, ayyy sanki biz yapmıyoruz yaparız yaparız acelesi yok diyorum elbet olur filan diyip geçiştiriyorum. ay bide yapıyoruz hala yok filan desem bu sefer her dakka soracaklar oldumu naptın falan diye, bende sevmiyorum öyle muhabbetleri akrabalarla, bide böyle imalı çok bilmişçe sorarlar ya, kendileri sanki çok becerikliymiş hemen yapmışlar, seni böyle beceriksiz gözüyle küçümseyerek sorarlar filan gıcıklar, bide akıl vermeye kalkarlar sanki ben soruyorum gibi. burda konuşuyoruz ama zaten konumuz bu yani burda herşey mübah

ayyy evet hatta birisi bana ne dedi biliyomusun oğlan dogurda göreyim dedi salak sanki benim için önemimi var rabbim sağlıklısından nasip etsinde kızım olsun babasıyla biz çok severiz kızlarııı ayyy süslü süslü kızım olsun tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…