- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.541
aman iyi olun? canım yemek yemiyomusunki dogru düzgün iştahınmı yok
yiyorum canım durmadan atıstırıyorum hatta.
bünye yakıyo demekki sanmam zararı olacagını önemli olan ihtiyaç duydugun besinleri alman bence takma aklını bişeycik olmazz
merhabalar kızlar bende ıstıyorum bır bebegım olmasını fakat eşim hazır hıssetmedıgını dusunuyor 10 aylıkda evlıyım cok ıstıyorum ama
merhaba canım inş. istediginizde çabucak kavuşursunuz bebeginize. ah o eşler yokmu benimkide bana az çektirmedi tam 1 yıl ikna etmeye ugrastımmm
canım benim ismimde yasemin bak burda bide adaşım çıktı çok sevindim. ayy yarın kesin topiğe gelip haber ver oldum olmadım diye yakın takipteyim bak merak ediyorum çatlarım inanki, dualarım seninleevet tanısamadık ben yasemın...bazıları yerlesıyor ondan oluyor bu agrılar. bızde de oldu dıyor ama korkuyorum degerım dusuk umarım hamıleyımdır.netlesecek zaman aslında çarşamba gunu yanı 18 ınde olmam gerekıyor eger olmaz ıse kesın tarıh 21 nısan.... dua edın lutfennn
günaydın canımmm, burdaki ilk arkadaşım, ALlah şifa versin ağrıların dinsin inşallah, bende bu ay bi oldum bi oldum bitmek bilmedi ya bi bakim hangi gün başlamıştı bu nedir böyle kansız kalıcam, içim mi temizleniyor kız yoksa, bu ay hamişliğe mi hazırlanıyor bünyemgünaydın kuzularrrr
merhabalar kızlar bende ıstıyorum bır bebegım olmasını fakat eşim hazır hıssetmedıgını dusunuyor 10 aylıkda evlıyım cok ıstıyorum amabenden o ıstemeden olsun ıstemıyorum cevremızde arkadaslarının oluyor da heves etmıyor nasıl adam ya :)
benden o ıstemeden olsun ıstemıyorum cevremızde arkadaslarının oluyor da heves etmıyor nasıl adam ya :)
benden o ıstemeden olsun ıstemıyorum cevremızde arkadaslarının oluyor da heves etmıyor nasıl adam ya :)
Herkese günaydın canlarımm, hamile olanları sağlıklı büyütmeler, olmayanlara sağlıklı yumurtlamalar, oldum oluyorum diyenlere hayırlı haberler ver yarabbimmm aminnnnn
canım benim ismimde yasemin bak burda bide adaşım çıktı çok sevindim. ayy yarın kesin topiğe gelip haber ver oldum olmadım diye yakın takipteyim bak merak ediyorum çatlarım inanki, dualarım seninle
günaydın canımmm, burdaki ilk arkadaşım, ALlah şifa versin ağrıların dinsin inşallah, bende bu ay bi oldum bi oldum bitmek bilmedi ya bi bakim hangi gün başlamıştı bu nedir böyle kansız kalıcam, içim mi temizleniyor kız yoksa, bu ay hamişliğe mi hazırlanıyor bünyem
merhaba canım, ayy sizin durumla bizimki tam tersmiş, 2 yıllık evliyim hep eşim istedi ben istemedim, ne biçim şeysin hiç canın çekmiyormu derdiyani öyle bi çocuk isteğim yoktu, artık sosyal çevre filan derken düşünmeye başladım bende, bana kalsa daha hala yapmamda ama yaşta gidiyor, herşeyin bir vakti var diye düşünüp karar verdim. Bakalım hepimiz için ALlahtan hayırlısı inşallah.
canım üzülme daha 10 ay olmus evlenelı evlılıgınızın tadını cıkarın bıraz ama cok ıstıyosan sarhos et adamı yap cocugu sen hamıle kalınca bak nasıl heycanlanıcak
bahar tek seferde olurmu dersin gerçi olan oluyodaaa biz bi tutturamadık :))))))))))))
canım benim ilk hamileliğimde olmustu ustelik korunuyodukta sozde o zaman oyle ovuls. tarıhı hesaplama falan hıc bılmıyodum daha nişanlıydık dıye hesaplamıyodum hehe ama olmustu malesef bebek yanlıs yerde olusmustu aldırmak zorunda kalmıstık. ben hep cocuk yapıp sonra evlenecegım derdim ama kısmet olmadı evlendıkten sonra geldı meleğim ki 4 ay bekletti
hımmm nasip canım yaaa ama minik kızın geldi hersey geride kaldı dimi inş. bizede rabbim nasip ederde bende herseyi unuturum agladıgım geceleri geçen al yazmalımı istiyorum kızın teki kocasını çagırdı kocası diyoki hastamısın ne oldu diyo dedimki sakın hamileyim deme dedim kız baba oluyosun dedi ay nasıl aglamaklı oldum anlatamam dizilerde bile herkes hamile
sorumlulugundan korkuyorlar bence normalde benimki bayılır çocuklara en son dedimki eger çocuk istemiyosan birdaha başkasının çocukları sevme dedim çünkü millet görüyo baksana nasıl seviyor eşin yapsanıza diyolar çok sinirleniyodum
boşuna üzülüp ağladığını anlayacaksın meleğin sana geldiğinde
melekcim sen folic asid kullanıyormusun, ayy ben aylardır kullanıyorum oldu olacak diye :)
ayy hakkaten benimde eşim şimdi birinin çocuğunu kucağına filan alsa, hemen diyolar bak ne güzel yakışıyor yapın artık filan, ayyy sanki biz yapmıyoruzyaparız yaparız acelesi yok diyorum elbet olur filan diyip geçiştiriyorum. ay bide yapıyoruz hala yok filan desem bu sefer her dakka soracaklar oldumu naptın falan diye, bende sevmiyorum öyle muhabbetleri akrabalarla, bide böyle imalı çok bilmişçe sorarlar ya, kendileri sanki çok becerikliymiş hemen yapmışlar, seni böyle beceriksiz gözüyle küçümseyerek sorarlar filan gıcıklar, bide akıl vermeye kalkarlar sanki ben soruyorum gibi. burda konuşuyoruz ama zaten konumuz bu yani burda herşey mübah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?