- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.561
tunayyydıınn mınnossslaaarrrr
ayıptır solemesı hala yatıyorumda
kesınlıkle ev hanımı olmalıymıısım
hepberaber ıstıfayı verıp altın gunu yapalım
lıtfennnnnn
ay hep su altın gunu olayını merak etmısımdır hıc nasıl birşey oldugunu bilmiyorum gitmedim cunku
ayy kuzum bıldıgın gun ıste pastalar borekler
toplasıp altın verıolar ev sahıbıne oyle dolasıyo sıra sıra
gobek atıp yanık kulotlu corap kokutuyolar bıde evı hahaha
slm kızlar nasılsınız bakalım :)
ayy kuzum bıldıgın gun ıste pastalar borekler
toplasıp altın verıolar ev sahıbıne oyle dolasıyo sıra sıra
gobek atıp yanık kulotlu corap kokutuyolar bıde evı hahaha
ay benim evime gelen ac kalır o zaman ben tembelim ya yapamam fazla bırsey :) buarada sen nasıl oldun ?
hu huuuu kimse yokmuu??
Guzellerim nasilsiniz. Giremedm uzun zaman oldu cok ozledim sizleri.gelen giden oluyo bide pasamla ilgileniyorum mmalum.simdide emistik ve gogsumde yatiyo kuzum mis gibi kokuyevim cennt kokuyo
Goguslerim berbat durumda hic bisi care olmadi aglayarak emziriyom ama boncuk bakislari dindiriyo acilarimi.iyice mavis olduk biz teyzoslar. Her yavruma baktigimda dua ediyom sizlere ins gelsin bebisleriniz.
Bu arada pc coktu:) nasil becerdim bilmiyom telden grmekte zor 2saattr gozlerim patladi.
Optum cnlarim hepinizi.hoskalin emi
GÜNAYDIN CİCİŞLEEEERR
Dün pek sessizdi buralar inşallah bugün herkes gelir cümbüş yaparız.
Şimdi bebeğini emzirenler için süper bir göğüs ucu yumuşatıcı tavsiye edeceğim sıkı durun
Ayva çekirdeklerini alıyorsunuz bir bardağa koyuyorsunuz, içinede su ekliyoruz, ertesi gün bir bakıyorsunuz o su jöle kıvamında olmuş, onu sürüyorsunuz çatlayan acıyan uçlara, ve en kısa zamanda düzeliyor ordaki çatlaklar ve yaralar. Benim bir akrabam var o uyguluyor, hatta doğum yapmaya yakın zamanda başlarsanız dahada güzel, hiç öyle bişey yaşamazsınız. Onun için bizlerde şimdiden ayva çekirdeklerini napıyoruzzzzz, ayıklayıp buzdolabına poşetine koyup buzluğa koyuyoruz ki bebeişimiz belki ayva mevsimi doğmaz hazırlıklı olalım
günaydın canım aaa evet onu biliyorum ama ben yüzüme sürerdim onu gögüs ucunu yumuşattıgını ilk defa duyyorum peki yasemincim hamilelerimiz canı ayva çekerse nolacak :))))))))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ayva cekırdegını bende baslayım bırıktırmeye sımdıden acayıp oldular valla soyuluyolar sankı
çok şükür iyiyim ben kendi adıma, bugün eşim gelecek 9 günden sonra göreceğim gül yüzünü
sevinçliyim heyecanlıyım, eve döneceğim içinde ayrı bir huzur var tabi oh çok şükür.
evet canım bak ben hamiş olana kadar eğer unutuverirsem sonrada siz bana hatırlatın olurmu :) gerçi annem benim unutacağımı bildiği için koymuş kendi buzluğuna ayy anne işte yaa
annelerimiz hep oyle canım :) eşin neden senden uzaktaydı ?
he heee ozaman çekirdeklerini ayrı bir poşete, ayvayıda ayrı bir poşete koyup atalım buzluğa canımcım
doğru diyosun valla o hiç aklıma gelmemişti bu hamişlerin canı herşeye çekmeye müsait oluyormuş, çekirdeğini görünce bide canı çekebilir, onu iyi düşündünsende ne var ne yok tatlım, ayy çok heyecanla bekliyorum şu reglimin bitmesini ve soğan kürüne başlamayı, bakalım bir mucize olacakmı? hiçte biteceği yok yaa şakır şukur yarabbi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?