- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.581
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ayva cekırdegını bende baslayım bırıktırmeye sımdıden acayıp oldular valla soyuluyolar sankı
Mersin'e makina kurmaya gitti iş için yani o yüzden, yoksa akıllara kötü bişey gelmesin dırdırımdan kaçtı filan gibi
Mersin'e makina kurmaya gitti iş için yani o yüzden, yoksa akıllara kötü bişey gelmesin dırdırımdan kaçtı filan gibi
günaydın canımm bizler iyiyiz sen nasılsın?
valla benimkide bugun çoştu olsun ya insan rahatlıyooo sinirlerimi bi gevsediki sorma
hoşgeldin dicem ama gitmissin bile çokta neden gelmiyosun bakımmm
slm cnm geliyorum da bu aralar misafirler gelip gidiyo giremiyorum fazla...ne var ne yok bakalım...
he he:)) valla aklıma gelmemişti o şekilde ama dırdırından usanıp işi bahen edp kaçmıs olmasın
yok tatlım son kullanma tarihi basan makinelerle ilgili işi. yoksa senin eşinin işimi ağaç işleme makinası ile mi ilgili?agaç işleme makinasımı yoksaa
slm cnm geliyorum da bu aralar misafirler gelip gidiyo giremiyorum fazla...ne var ne yok bakalım...
he hegelince aynen sorucam
yok tatlım son kullanma tarihi basan makinelerle ilgili işi. yoksa senin eşinin işimi ağaç işleme makinası ile mi ilgili?
hoşgeldin canımmmmm
benim işim agaçişleme makinalarıyla ilgili gerçi kocamın işide o onlar kapı yapıyo biz genç odası yatak odası yapıyoruz
canım nerde çalısıyodun sen özel sipariş alıyomusun benım bebişe yaptırdalım orda bir tane özel :)
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
nabersiniz bakalım benm canm sıkkın alıp başımı çoook uzaklara gitmek istiyorummmmm...
neden bilmiyorum hala regl olmadım onun sıkıntısıda var soğan da işe yaramazsa bilemiyorum ne yapcam ...
en son ocakta olmuşum şimdi baktım takvimimegeçen zaman zarfında çok test yaptım ama yok negatif sizce regl olmadan insan yumurtlarmı yada hamile kalabilirmi hiç umudum yok ama aralarda ya olduysa demekten alamıyorum kendimi ....
nabersiniz bakalım benm canm sıkkın alıp başımı çoook uzaklara gitmek istiyorummmmm...
neden bilmiyorum hala regl olmadım onun sıkıntısıda var soğan da işe yaramazsa bilemiyorum ne yapcam ...
en son ocakta olmuşum şimdi baktım takvimimegeçen zaman zarfında çok test yaptım ama yok negatif sizce regl olmadan insan yumurtlarmı yada hamile kalabilirmi hiç umudum yok ama aralarda ya olduysa demekten alamıyorum kendimi ....
ben kayserideyim ama özel sipariş almıyoruz malesef özel ve büyük bi firmanın fasoncusuyuz bebek odası yapmıyoruz
:)) valla neyse ilerde kısmet olur da ürettiğiniz markadan alırız canım :)
aaaa hiç sevmedim seni bugun burcu bu ne hal yaaa regl olamama sıkıntısı çok fenadır allah yardımcın olsun canım benim burda birsürü insan var regl olmayıp hamile kalan rabbim yeterki versin yaaa onun olduramayacagı bişe varmı tövbe haşaa
:)))))))) ilerde kendi üretimimiz olursa yollarım hepücünüzeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?