Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla benimkide bugun çoştu olsun ya insan rahatlıyooo sinirlerimi bi gevsediki sorma

aynen canım varya, ben bide düzensiz oluyorum ya çok gergin oluyorum normalde hep o yüzden, melisa çayı içiyorum efendi bir kız olim diye ama regl olunca çayı filan bıraktım, orjinal olarak sakinim bu sayede

slm cnm geliyorum da bu aralar misafirler gelip gidiyo giremiyorum fazla...ne var ne yok bakalım...

burcu burcu hoşgeldinnnnn
iyi canım ya ne olsun ay tas aynı hamam regl yogun bi sekilde devam ediyo sen napıyosun kürün bitti ne oldu ne durumdasın akıntın halen devam ediyomu kocanla nasılsınız ne misafiri geliyo hasta usta deilsiniz inş valla hep bir sorayım yoksa gidiyosun soru işaretleri bana kalıyo

:)) valla aklıma gelmemişti o şekilde ama dırdırından usanıp işi bahen edp kaçmıs olmasın
he he gelince aynen sorucam
agaç işleme makinasımı yoksaa
yok tatlım son kullanma tarihi basan makinelerle ilgili işi. yoksa senin eşinin işimi ağaç işleme makinası ile mi ilgili?
slm cnm geliyorum da bu aralar misafirler gelip gidiyo giremiyorum fazla...ne var ne yok bakalım...

hoşgeldin canımmmmm

he he gelince aynen sorucam

yok tatlım son kullanma tarihi basan makinelerle ilgili işi. yoksa senin eşinin işimi ağaç işleme makinası ile mi ilgili?

hoşgeldin canımmmmm

benim işim agaçişleme makinalarıyla ilgili gerçi kocamın işide o onlar kapı yapıyo biz genç odası yatak odası yapıyoruz

benim işim agaçişleme makinalarıyla ilgili gerçi kocamın işide o onlar kapı yapıyo biz genç odası yatak odası yapıyoruz

canım nerde çalısıyodun sen özel sipariş alıyomusun benım bebişe yaptırdalım orda bir tane özel :)

günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
nabersiniz bakalım benm canm sıkkın alıp başımı çoook uzaklara gitmek istiyorummmmm...
neden bilmiyorum hala regl olmadım onun sıkıntısıda var soğan da işe yaramazsa bilemiyorum ne yapcam ...
en son ocakta olmuşum şimdi baktım takvimime geçen zaman zarfında çok test yaptım ama yok negatif sizce regl olmadan insan yumurtlarmı yada hamile kalabilirmi hiç umudum yok ama aralarda ya olduysa demekten alamıyorum kendimi ....

aaaa hiç sevmedim seni bugun burcu bu ne hal yaaa regl olamama sıkıntısı çok fenadır allah yardımcın olsun canım benim burda birsürü insan var regl olmayıp hamile kalan rabbim yeterki versin yaaa onun olduramayacagı bişe varmı tövbe haşaa

canım artık sen bir doktora git y regl olmamak iyi birşey deil !!! bir cözüm bulsun sana

bende sevmedim bu halimi ne bilim şekerim ya şurda sayılı bi kaç kişiyiz diğerleri ne güzel sırayla hamiş kaldılar ....bize olalım ya tabi rabbim sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin...
diceksin ki sen böle değildin ne oldu diye kaynatamlar eşimle dalga geçmeye başladı morelim sıfır yani sebep bu benm yanımda bile utanmadan sölüyo senn ebedi olmaz diyo bişey denildiği zaman olmıyacağı için boşverin diyo sinirlerim laçkalaştı hani oğlunda bi problem olsa ağzını açmaz ama problem bende ya ağzına geleni sayıyo..ama olsa en çok bizimkini sevcek biliyorum çünkü içinde kötülük yok eşimi ve beni çok seviyo..bazen diyorum acaba benm rahatsızlığımı bilmiyoda mı sölüyo bunları artık ne duruyosunuz der gibi bilmiyorum ya böle işte salakça bi ruh halim var....rabbimin 'kün feyekün ' lafzına sığınıyoruz

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza kafama takılan bir kaç şey için bilgi almak istiyordum sizden.ben 2 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz ama ben hem borçlarımız olduğundan dolayı tedirgin oluyorum hemde bende panik atak var acaba hamilelikte zorluk çekermiyim.Okuduğum konuların çoğunda panik atak olanların hamileliği çok zor geçermiş.Bilgi verebilirmisiniz.Çok karışık kafam

burcu tatlım sendemi benim gibi düzensiz oluyorsun, bende 4-5 ay olmadığımı bilirim, ayy çok kötü bir psikoloji, o yüzden genel olarak gergin biriyimdir, ama işte sebebi bu düzensizlik. bide streste çok etkili bence. benim tüm kan hormon idrar tahlillerim normal gibi çıkıyor ama annemde düzensiz olduğu için genetikmiş. ama hiç korkma bebek sonuçta Allahın bir mucizesi, o ol diyince oluvericek, adetin 14. günü yumurtlama olayları filan fasa fiso yani tutacağı zaman tutuyor bence eğer seninde gerginliğin varsa melisa çayı iç günde bir kere.
ben bide bi sıra hayır tohumu çayı içiyordum varya inanmazsın 28 günde bir oluyordum süper bişey. neden bıraktıysam bende aaa iyi aklıma geldi he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…