Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:)))))))) ilerde kendi üretimimiz olursa yollarım hepücünüzeeeeeeeeeeeeeeee
ayy süper ozaman :)))

canım hoşgeldin, benim bilgim yokta belki arkadaşlar bilirler soralım bakalım, kızlaaaar buket arkadaşımızın sorusuna cevap verebilecek bilgili bir kişiyi arıyoruz dikat dikkat ...

evet şekerim bende düzensizim ilk regl olmaya başladıktan bi kaç sene 28 günde normal olarak oluyodum sonra hafızlık yaparken düştü 15 günde bir olmaya ama yine düzenli bi şekilde oluyodum evlendim ilk ayından itibaren şaşmaya başladı 3 dr değiştim söktürücü verdiler sonra bi dr benm pkolu olduğumu söledi 1 sene tedavi görüyorum zannediyodum ama sadece d.kontrl haplarından başka bişey olmamış 3 ay yumurtlama takibi oldum sonra değiştim dr hayıt kullandım 1 hafta içinde yumurtam büyümüş çatlatma iğnesiyle çatlattık rahme girdi ama döllenmedi sonra bıraktım bende hayıtı sonra hsg çekildi temiz çıktı ocak ayından itibaren gitmiyorum dr olacaksa kendiliğinden olsun bitkisele yöneleyim dedim işte soğan kürü yaptım 15 gün o biter bitmez incir kürüne başladım 3 gündür de onu uyguluyorum ama gelen giden yok 1 aydır test yapmıyorum yapsammı acaba diye düşünüyorum...melisa çayını duymuştum denemekte fayda var olmazsa 1 hafta sonra dr gideyim bilmiyorum yaw

aramıza hoşgeldin canım valla benim arkadasım vardı panik atak sorunu yasayan gayet rahat gecırdı hamılelıgını ama yalnızca sezeryan oldu doğumda o da onun doktoruyla beraber aldıkları karardı. buyuk sorun yasamadı içinde hıc tutma oyle hamıle kalınca kötu olucam dıye zaten doktoruna panık atak sorunundan bahsedersen ona gore en basından neler yapman gerektıgını sana anlatır. bunun dısında borcu sorun etme su zamanda borcsuz ınsan yoktur allah yardımcı olur bıze

canm benm hoş geldin borçlardan dolayı tedirginim diyosun ama öle ha deyince olan insanlar sayılı en azından burda okuduklarımızdan biliyoruz...
bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık ama hala yok panik atağa gelince illaki zorlukları vardır ki zaten hamilelik zor bi süreç ama rabbim veriyo sabrını yardımcı oluyo melekleri...
tabi bunu en iyi yanıtlayacak olan kadın doğum veya böle problemi olan arkadaşlar ben nacizane fikrimi söledim rabbim yardımcın olsun inş...

ne güzel anlattın canm benm ağzına yazan parmaklarına sağlık ...klavyen dert görmesin inş

Evet haklısın canım.Bi arkadaşımda bence korunmayın belki olmıcak eğer olmazsa en azından tedavi görürsün diyor.artık korunmıcam korktuğum şeyin üstüne gidicem.bakalım nolucak.paylaşımın ve fikirlerin için çok teşekkür ederim.

valla insanlar bilsede bilmesede temkinli konuşmamalılar kayınvalidende belki gaza getirmeye çalışmış olmalıdır kocanı siz istemiyonuz die ama insanlarında içini bilemezsin benim kayınvalide bana bişe soramaz mesela eltilerime diyomus olmuyomu yoksa diye ogluna soruyosa bilemem aman salla gitsin burcu bebeklerimiz geldiginde hepsini unutcaz nasılsa....
zaman zaman insan çok istiyo aglıyo ama beklemekten başka çaremiz yok rabbim acizliğimizi biliyo inş. en kısa sürede bizimde muradımızı verecek hem vermese bile rabbim bizden razı olsunda gerisi hiç önemli deil en çok onu sevmiyomuyuz ona kavuşmak için birr ömür beklemiyomuyuz

hadi bakalım inş meleğin seni fazla bekletmez :)

her bebek rızkıyla gelir canım panik atak konusunda bişe bilmiyorum malesef ama sanki bendedemi var ne araba kullanırken özelliklee

doğru diyosun meleğim ama insan şaşar beşer bi şekilde içine düştümü bu sevda kendini alamıyosun ...rabbim daha fazla bekletmez inş...

ya evet magrifetnamede okumuştum erkek çocuk için söyle kız çocuk için söyle birde adetten hemen sonra adetten hemen önce diye demekki bilmedigimiz bişeyler var

melisa çayı reflüye zarar verirmi acaba

neyse kızlar ben kaçtım daha sonra görüşrüz inş öpüyorum hepinizi dualarım hepimizle.....gelmeyen kaçaklarada slm söleyin benden :)

Sende ne gibi belirtiler oluyor canım.ben panik atak olduğum için bu konuyu çok iyi araştırdım biraz bilgim var.

ben bilmiyorum tam nasıl olur ama mesela kışın işe gelirken araba kaydı duramıyorum yandanda tır geliyodu direksiyonu bıraktım ellerimle gözlerimi kapadım abs devreye girdi de allahtan durdum bi olay oldumu hemen telaşlanıyorum kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyo hep en kötüsü geliyo aklıma soguk soguk terliyorum bunlar bendeki ne olay olursa olsun hihhh kötü bişe mi var falan diye alevleniyorum millet önce beni sakinleştiriyo bunlar bendekiler sen bahsetsene neler yaşadıgını

canım panik atağın bir çok çeşidi var bir tane degıl örneğin eşiminde var onda kalp krizi geciriyor gibi hissediyor anı terleme bulundugu yerden uzaklaşma nefes alamama ve sonunda hastaneye gidiyoruz zorunlu olarak. bazılarında ise ölüm korkusu geliyor. bendede var bende heycan yapıyorum telaşlanıyorum

Ben panik atağı en hatsafhada yaşayan biriyim.kalp krizi geçiriyor hisside zaten ölüm korkusu oluyor.Bendede üşüme ellerim buz kesiyor.yüzüme ateş basıyor,kalp çarpıntısı,yerinde duramama,ellerimde kafamda ve ayaklarımda uyuşma,nefes darlığı,kalp krizi geçiriyor hissi,anlamsız bir panik oluyor.Bu aralar biraz daha iyiyim daha doğrusu panik atağı araştırdıkça bişeyler öğrendikçe daha iyi oluyorum.Kendi başıma başetmeye çalışıyorum aklıma geldikçe.biyerde okumuştum gerçektende işe yaradı eğer olursa denemenizi rica ediyorum.Kalp çarpıntınız olduğu zaman ıkının olabildiğince ıkının ve derin derin öksürün gerçekten işe yarıyor.

ayy canım öncelikle maşallah yaa hafızlık nekadar büyük bir şey, tabiki o dönemde seni etkilemiş olabilir kolaymı Kuarnı Kerimi ezberlemek maşallah canım benim öncelikle herşeyin başı rahat bir psikoloji tabi, o yüzden sürekli dr a gitmekte insanı çok geriyor, bende bıraktım o yüzden, bitkisele yöneldim. soğan kürü biter bitmez hemen başlanmıyor incir kürüne sanırım sen öylemi yaptın acaba? yani arada bir dr a gidip kontrolde fayda var ama tabiki moralini bozmadan, işte moralini yüksek tutmak içinde melisa çayı birebir, pamuk şekeri gibi olursun herşeye olumlu, sakin güzel bir hal oluyor şahsen bende.

afferim buketcim doğru karar verdin, sonuçta herşey kader, nezaman ALlah ol derse olacak, sen bırak ALlaha artık bu vakitten sonra, gönlünü ferah tut.
Ayrıca bebişim seninde reçetene günde 1 tane melisa çayı yazıyorum, çok faydasını görürsün inşallah, rahatlaşırsın inanki.
ya evet magrifetnamede okumuştum erkek çocuk için söyle kız çocuk için söyle birde adetten hemen sonra adetten hemen önce diye demekki bilmedigimiz bişeyler var

melisa çayı reflüye zarar verirmi acaba

melekciğim canım sende demi mide rahatsızlığı var, ozaman sana kefir tavsiye ediyorum, hemen reçetene yazayım tatlım dur ;
sabah aç karnına orjinal kefir içeceksin öyle markette satılan değil, eğer istersen ben sana kargo ile yollarım canım valla ne olacak sevap.
melisa çayının hiçbir zararı yok aksine faydalı. rahatladığın için stres yapmıyorsun. midende rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…