- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.601
ayy süper ozaman :))):)))))))) ilerde kendi üretimimiz olursa yollarım hepücünüzeeeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza kafama takılan bir kaç şey için bilgi almak istiyordum sizden.ben 2 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz ama ben hem borçlarımız olduğundan dolayı tedirgin oluyorum hemde bende panik atak var acaba hamilelikte zorluk çekermiyim.Okuduğum konuların çoğunda panik atak olanların hamileliği çok zor geçermiş.Bilgi verebilirmisiniz.Çok karışık kafam
burcu tatlım sendemi benim gibi düzensiz oluyorsun, bende 4-5 ay olmadığımı bilirim, ayy çok kötü bir psikoloji, o yüzden genel olarak gergin biriyimdir, ama işte sebebi bu düzensizlik. bide streste çok etkili bence. benim tüm kan hormon idrar tahlillerim normal gibi çıkıyor ama annemde düzensiz olduğu için genetikmiş. ama hiç korkma bebek sonuçta Allahın bir mucizesi, o ol diyince oluvericek, adetin 14. günü yumurtlama olayları filan fasa fiso yani tutacağı zaman tutuyor benceeğer seninde gerginliğin varsa melisa çayı iç günde bir kere.
ben bide bi sıra hayır tohumu çayı içiyordum varya inanmazsın 28 günde bir oluyordum süper bişey. neden bıraktıysam bende aaa iyi aklıma geldi he
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza kafama takılan bir kaç şey için bilgi almak istiyordum sizden.ben 2 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz ama ben hem borçlarımız olduğundan dolayı tedirgin oluyorum hemde bende panik atak var acaba hamilelikte zorluk çekermiyim.Okuduğum konuların çoğunda panik atak olanların hamileliği çok zor geçermiş.Bilgi verebilirmisiniz.Çok karışık kafam
aramıza hoşgeldin canım valla benim arkadasım vardı panik atak sorunu yasayan gayet rahat gecırdı hamılelıgını ama yalnızca sezeryan oldu doğumda o da onun doktoruyla beraber aldıkları karardı. buyuk sorun yasamadı içinde hıc tutma oyle hamıle kalınca kötu olucam dıye zaten doktoruna panık atak sorunundan bahsedersen ona gore en basından neler yapman gerektıgını sana anlatır. bunun dısında borcu sorun etme su zamanda borcsuz ınsan yoktur allah yardımcı olur bıze
canm benm hoş geldin borçlardan dolayı tedirginim diyosun ama öle ha deyince olan insanlar sayılı en azından burda okuduklarımızdan biliyoruz...
bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık ama hala yok panik atağa gelince illaki zorlukları vardır ki zaten hamilelik zor bi süreç ama rabbim veriyo sabrını yardımcı oluyo melekleri...
tabi bunu en iyi yanıtlayacak olan kadın doğum veya böle problemi olan arkadaşlar ben nacizane fikrimi söledim rabbim yardımcın olsun inş...
bende sevmedim bu halimi ne bilim şekerim ya şurda sayılı bi kaç kişiyiz diğerleri ne güzel sırayla hamiş kaldılar ....bize olalım ya tabi rabbim sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin...
diceksin ki sen böle değildin ne oldu diye kaynatamlar eşimle dalga geçmeye başladı morelim sıfır yani sebep bu benm yanımda bile utanmadan sölüyo senn ebedi olmaz diyo bişey denildiği zaman olmıyacağı için boşverin diyo sinirlerim laçkalaştı hani oğlunda bi problem olsa ağzını açmaz ama problem bende ya ağzına geleni sayıyo..ama olsa en çok bizimkini sevcek biliyorum çünkü içinde kötülük yok eşimi ve beni çok seviyo..bazen diyorum acaba benm rahatsızlığımı bilmiyoda mı sölüyo bunları artık ne duruyosunuz der gibi bilmiyorum ya böle işte salakça bi ruh halim var....rabbimin 'kün feyekün ' lafzına sığınıyoruz
Evet haklısın canım.Bi arkadaşımda bence korunmayın belki olmıcak eğer olmazsa en azından tedavi görürsün diyor.artık korunmıcam korktuğum şeyin üstüne gidicem.bakalım nolucak.paylaşımın ve fikirlerin için çok teşekkür ederim.
valla insanlar bilsede bilmesede temkinli konuşmamalılar kayınvalidende belki gaza getirmeye çalışmış olmalıdır kocanı siz istemiyonuz die ama insanlarında içini bilemezsin benim kayınvalide bana bişe soramaz mesela eltilerime diyomus olmuyomu yoksa diye ogluna soruyosa bilemem aman salla gitsin burcu bebeklerimiz geldiginde hepsini unutcaz nasılsa....
zaman zaman insan çok istiyo aglıyo ama beklemekten başka çaremiz yok rabbim acizliğimizi biliyo inş. en kısa sürede bizimde muradımızı verecek hem vermese bile rabbim bizden razı olsunda gerisi hiç önemli deil en çok onu sevmiyomuyuz ona kavuşmak için birr ömür beklemiyomuyuz
burcu tatlım sendemi benim gibi düzensiz oluyorsun, bende 4-5 ay olmadığımı bilirim, ayy çok kötü bir psikoloji, o yüzden genel olarak gergin biriyimdir, ama işte sebebi bu düzensizlik. bide streste çok etkili bence. benim tüm kan hormon idrar tahlillerim normal gibi çıkıyor ama annemde düzensiz olduğu için genetikmiş. ama hiç korkma bebek sonuçta Allahın bir mucizesi, o ol diyince oluvericek, adetin 14. günü yumurtlama olayları filan fasa fiso yani tutacağı zaman tutuyor benceeğer seninde gerginliğin varsa melisa çayı iç günde bir kere.
ben bide bi sıra hayır tohumu çayı içiyordum varya inanmazsın 28 günde bir oluyordum süper bişey. neden bıraktıysam bende aaa iyi aklıma geldi he
doğru diyosun meleğim ama insan şaşar beşer bi şekilde içine düştümü bu sevda kendini alamıyosun ...rabbim daha fazla bekletmez inş...
her bebek rızkıyla gelir canım panik atak konusunda bişe bilmiyorum malesef ama sanki bendedemi var ne araba kullanırken özelliklee
Sende ne gibi belirtiler oluyor canım.ben panik atak olduğum için bu konuyu çok iyi araştırdım biraz bilgim var.
ben bilmiyorum tam nasıl olur ama mesela kışın işe gelirken araba kaydı duramıyorum yandanda tır geliyodu direksiyonu bıraktım ellerimle gözlerimi kapadım abs devreye girdi de allahtan durdum bi olay oldumu hemen telaşlanıyorum kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyo hep en kötüsü geliyo aklıma soguk soguk terliyorum bunlar bendeki ne olay olursa olsun hihhh kötü bişe mi var falan diye alevleniyorum millet önce beni sakinleştiriyo bunlar bendekiler sen bahsetsene neler yaşadıgını
canım panik atağın bir çok çeşidi var bir tane degıl örneğin eşiminde var onda kalp krizi geciriyor gibi hissediyor anı terleme bulundugu yerden uzaklaşma nefes alamama ve sonunda hastaneye gidiyoruz zorunlu olarak. bazılarında ise ölüm korkusu geliyor. bendede var bende heycan yapıyorum telaşlanıyorum
ayy canım öncelikle maşallah yaa hafızlık nekadar büyük bir şey, tabiki o dönemde seni etkilemiş olabilir kolaymı Kuarnı Kerimi ezberlemek maşallah canım benimevet şekerim bende düzensizim ilk regl olmaya başladıktan bi kaç sene 28 günde normal olarak oluyodum sonra hafızlık yaparken düştü 15 günde bir olmaya ama yine düzenli bi şekilde oluyodum evlendim ilk ayından itibaren şaşmaya başladı 3 dr değiştim söktürücü verdiler sonra bi dr benm pkolu olduğumu söledi 1 sene tedavi görüyorum zannediyodum ama sadece d.kontrl haplarından başka bişey olmamış 3 ay yumurtlama takibi oldum sonra değiştim dr hayıt kullandım 1 hafta içinde yumurtam büyümüş çatlatma iğnesiyle çatlattık rahme girdi ama döllenmedi sonra bıraktım bende hayıtı sonra hsg çekildi temiz çıktı ocak ayından itibaren gitmiyorum dr olacaksa kendiliğinden olsun bitkisele yöneleyim dedim işte soğan kürü yaptım 15 gün o biter bitmez incir kürüne başladım 3 gündür de onu uyguluyorum ama gelen giden yok 1 aydır test yapmıyorum yapsammı acaba diye düşünüyorum...melisa çayını duymuştum denemekte fayda var olmazsa 1 hafta sonra dr gideyim bilmiyorum yaw
afferim buketcim doğru karar verdin, sonuçta herşey kader, nezaman ALlah ol derse olacak, sen bırak ALlaha artık bu vakitten sonra, gönlünü ferah tut.Evet haklısın canım.Bi arkadaşımda bence korunmayın belki olmıcak eğer olmazsa en azından tedavi görürsün diyor.artık korunmıcam korktuğum şeyin üstüne gidicem.bakalım nolucak.paylaşımın ve fikirlerin için çok teşekkür ederim.
ya evet magrifetnamede okumuştum erkek çocuk için söyle kız çocuk için söyle birde adetten hemen sonra adetten hemen önce diye demekki bilmedigimiz bişeyler var
melisa çayı reflüye zarar verirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?