- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.621
ayy canım öncelikle maşallah yaa hafızlık nekadar büyük bir şey, tabiki o dönemde seni etkilemiş olabilir kolaymı Kuarnı Kerimi ezberlemek maşallah canım benimöncelikle herşeyin başı rahat bir psikoloji tabi, o yüzden sürekli dr a gitmekte insanı çok geriyor, bende bıraktım o yüzden, bitkisele yöneldim. soğan kürü biter bitmez hemen başlanmıyor incir kürüne sanırım sen öylemi yaptın acaba? yani arada bir dr a gidip kontrolde fayda var ama tabiki moralini bozmadan, işte moralini yüksek tutmak içinde melisa çayı birebir, pamuk şekeri gibi olursun herşeye olumlu, sakin güzel bir hal oluyor şahsen bende.
afferim buketcim doğru karar verdin, sonuçta herşey kader, nezaman ALlah ol derse olacak, sen bırak ALlaha artık bu vakitten sonra, gönlünü ferah tut.
Ayrıca bebişim seninde reçetene günde 1 tane melisa çayı yazıyorum, çok faydasını görürsün inşallah, rahatlaşırsın inanki.
melekciğim canım sende demi mide rahatsızlığı var, ozaman sana kefir tavsiye ediyorum, hemen reçetene yazayım tatlım dur ;
sabah aç karnına orjinal kefir içeceksin öyle markette satılan değil, eğer istersen ben sana kargo ile yollarım canım valla ne olacak sevap.
melisa çayının hiçbir zararı yok aksine faydalı. rahatladığın için stres yapmıyorsun. midende rahat oluyor.
Selam canlarım nasılsınızzzz
miskinlik yaptım bu saate kdr
havada pek kapalı burda canım sıkıldıııııııııııııııııı
sizde ne var ne yok...
kızımla bız ıyıyız canım heycanla saatın 5 olmasını beklıyorum kızımı gormeye gıdeceyım bugun bakalım kac gr olmus yada 1 kilo olabilmişmi ay zayıfsa yedım ayvayı eşim soylenıyor eger 1 kilo olmadıysa durmadan yemek yıyceksın sütlü tatlı yapıcam sana gece yatmadan yeyceksın dıye dılanıyo :) bende ben 1 800 gr doğmusum annesınden cekmıstır kızım belkım dıyorum kendısıne :) ay bır aydır hıc kılo almadım ya o sanıyor bebekde gelısmıyor :) neyse burdada hava kotu toz toprak soluyoruz boyle havalara alerjım azıyor nefes alamıyorum valla
maşallah size cnm eminim iyidir kuzum sen almasanda kızın almıştır bence cnm
eşinde endişeleniyordur ama bnce bugün göreceksin
senden tosun bişey ztn beklemiyoruz illaaki sana çeker ama bence 2 kiloyu geçer senin kız
ay inşallah canım :) buarada sen naısl oldun ?
maşallaahh daha iyiyim cnm ağrılarım geçti
hareketlerime yine dikkat ediyorum dinlenmeye gayret ediyorum
amaa 2 gndür dayanamayıp evin içinde dolanmaya başladım yani
içim durmuyo :)))
ctesi dr kontrolüm var bakalım inş iyi görür doktrda.
fazla yormadan dolan ama ay inşallah doktordan da iyi haberler alırsın canım benım gecsın gıtsın su ağrıların inşallah bidaha gelmesin.
ayy aminn innş kuzucum sağolasın
artk iyi olayım istiyorum sahalara döneceğimmmmm
valla yoklugun belli oluyor kuzum :)
hehehee huniyi de attım artk bak
güzeller güzeli bebegimi koydum avatarıma totem yabtım gelecek en kısa zmnda
ama önce tamamen iyi olmak istiyorummm.
işi hiç özlemedim ya bendemi bi gariplik varrr hiç gidesim yok
bitek kocamı özledim artıkk yeter kaç gnlerdirrr kardeş olduk be
ay bencede iyice iyleş de ona göre yap cocugu gelir gelir bebişin :) ay bende kardes gıbıyım kac aydır esım bebege bırsey olur korkusundan dokunmuyo :)
bu agrılar öyle fenaki insanı yürümekten bile alıkoyuyo
hamilelikte olsa düşünemiyorum o kiloyla
o yzden tedaviyi olup daha iyi olnca bebegimde gelsn inş
ahhh kocaalar oldu kardeş ne olcak halimizz
o düşünce genelde oluyo cnm ya kıyamıyosun ne bileyim
ama bnm bi arkadşım 9 aya kdr yaptmşlardı maşallah :)
arkadasın normal olanı yapmıs benımde plasenta asagıda doktor dıkkatlı olun kanama olabılır vs deyınce eşim korktu yoksa bizde durmazdık 9 ay :)
canım panik atağın bir çok çeşidi var bir tane degıl örneğin eşiminde var onda kalp krizi geciriyor gibi hissediyor anı terleme bulundugu yerden uzaklaşma nefes alamama ve sonunda hastaneye gidiyoruz zorunlu olarak. bazılarında ise ölüm korkusu geliyor. bendede var bende heycan yapıyorum telaşlanıyorum
Ben panik atağı en hatsafhada yaşayan biriyim.kalp krizi geçiriyor hisside zaten ölüm korkusu oluyor.Bendede üşüme ellerim buz kesiyor.yüzüme ateş basıyor,kalp çarpıntısı,yerinde duramama,ellerimde kafamda ve ayaklarımda uyuşma,nefes darlığı,kalp krizi geçiriyor hissi,anlamsız bir panik oluyor.Bu aralar biraz daha iyiyim daha doğrusu panik atağı araştırdıkça bişeyler öğrendikçe daha iyi oluyorum.Kendi başıma başetmeye çalışıyorum aklıma geldikçe.biyerde okumuştum gerçektende işe yaradı eğer olursa denemenizi rica ediyorum.Kalp çarpıntınız olduğu zaman ıkının olabildiğince ıkının ve derin derin öksürün gerçekten işe yarıyor.
ayy canım öncelikle maşallah yaa hafızlık nekadar büyük bir şey, tabiki o dönemde seni etkilemiş olabilir kolaymı Kuarnı Kerimi ezberlemek maşallah canım benimöncelikle herşeyin başı rahat bir psikoloji tabi, o yüzden sürekli dr a gitmekte insanı çok geriyor, bende bıraktım o yüzden, bitkisele yöneldim. soğan kürü biter bitmez hemen başlanmıyor incir kürüne sanırım sen öylemi yaptın acaba? yani arada bir dr a gidip kontrolde fayda var ama tabiki moralini bozmadan, işte moralini yüksek tutmak içinde melisa çayı birebir, pamuk şekeri gibi olursun herşeye olumlu, sakin güzel bir hal oluyor şahsen bende.
afferim buketcim doğru karar verdin, sonuçta herşey kader, nezaman ALlah ol derse olacak, sen bırak ALlaha artık bu vakitten sonra, gönlünü ferah tut.
Ayrıca bebişim seninde reçetene günde 1 tane melisa çayı yazıyorum, çok faydasını görürsün inşallah, rahatlaşırsın inanki.
melekciğim canım sende demi mide rahatsızlığı var, ozaman sana kefir tavsiye ediyorum, hemen reçetene yazayım tatlım dur ;
sabah aç karnına orjinal kefir içeceksin öyle markette satılan değil, eğer istersen ben sana kargo ile yollarım canım valla ne olacak sevap.
melisa çayının hiçbir zararı yok aksine faydalı. rahatladığın için stres yapmıyorsun. midende rahat oluyor.
Selam canlarım nasılsınızzzz
miskinlik yaptım bu saate kdr
havada pek kapalı burda canım sıkıldıııııııııııııııııı
sizde ne var ne yok...
kızımla bız ıyıyız canım heycanla saatın 5 olmasını beklıyorum kızımı gormeye gıdeceyım bugun bakalım kac gr olmus yada 1 kilo olabilmişmi ay zayıfsa yedım ayvayı eşim soylenıyor eger 1 kilo olmadıysa durmadan yemek yıyceksın sütlü tatlı yapıcam sana gece yatmadan yeyceksın dıye dılanıyo :) bende ben 1 800 gr doğmusum annesınden cekmıstır kızım belkım dıyorum kendısıne :) ay bır aydır hıc kılo almadım ya o sanıyor bebekde gelısmıyor :) neyse burdada hava kotu toz toprak soluyoruz boyle havalara alerjım azıyor nefes alamıyorum valla
ohhh ne güzell regl döneminide evde geçiriyosun uykunu al çabucak iyileş veee çalışmalara kaldıgın yerden devam ettt burda hersey aynı bebek isteyen arkadaşlar çogaldı artık azınlık degilizz bu kadar insandan bi kaç hamile çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?