Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Melisa çayı hergün bir bardak içiyorum biliyorum çok iyi rahatlatıyor insanı birde sarı kantaron çayını tavsiye ederim oda harikaa:) teşekkürler sizlerle konuşurken insan sanki yüzyüze dertleşir gibi rahatlıyor iyi ki varsınız:)

Selam canlarım nasılsınızzzz
miskinlik yaptım bu saate kdr
havada pek kapalı burda canım sıkıldıııııııııııııııııı
sizde ne var ne yok...

sizde ne var ne yok...

kızımla bız ıyıyız canım heycanla saatın 5 olmasını beklıyorum kızımı gormeye gıdeceyım bugun bakalım kac gr olmus yada 1 kilo olabilmişmi ay zayıfsa yedım ayvayı eşim soylenıyor eger 1 kilo olmadıysa durmadan yemek yıyceksın sütlü tatlı yapıcam sana gece yatmadan yeyceksın dıye dılanıyo :) bende ben 1 800 gr doğmusum annesınden cekmıstır kızım belkım dıyorum kendısıne :) ay bır aydır hıc kılo almadım ya o sanıyor bebekde gelısmıyor :) neyse burdada hava kotu toz toprak soluyoruz boyle havalara alerjım azıyor nefes alamıyorum valla

maşallah size cnm eminim iyidir kuzum sen almasanda kızın almıştır bence cnm
eşinde endişeleniyordur ama bnce bugün göreceksin
senden tosun bişey ztn beklemiyoruz illaaki sana çeker ama bence 2 kiloyu geçer senin kız

ay inşallah canım :) buarada sen naısl oldun ?

ay inşallah canım :) buarada sen naısl oldun ?

maşallaahh daha iyiyim cnm ağrılarım geçti
hareketlerime yine dikkat ediyorum dinlenmeye gayret ediyorum
amaa 2 gndür dayanamayıp evin içinde dolanmaya başladım yani
içim durmuyo :)))
ctesi dr kontrolüm var bakalım inş iyi görür doktrda.

fazla yormadan dolan ama ay inşallah doktordan da iyi haberler alırsın canım benım gecsın gıtsın su ağrıların inşallah bidaha gelmesin.

fazla yormadan dolan ama ay inşallah doktordan da iyi haberler alırsın canım benım gecsın gıtsın su ağrıların inşallah bidaha gelmesin.

ayy aminn innş kuzucum sağolasın
artk iyi olayım istiyorum sahalara döneceğimmmmm

valla yoklugun belli oluyor kuzum :)

hehehee huniyi de attım artk bak
güzeller güzeli bebegimi koydum avatarıma totem yabtım gelecek en kısa zmnda
ama önce tamamen iyi olmak istiyorummm.
işi hiç özlemedim ya bendemi bi gariplik varrr hiç gidesim yok
bitek kocamı özledim artıkk yeter kaç gnlerdirrr kardeş olduk be

ay bencede iyice iyleş de ona göre yap cocugu gelir gelir bebişin :) ay bende kardes gıbıyım kac aydır esım bebege bırsey olur korkusundan dokunmuyo :)

ay bencede iyice iyleş de ona göre yap cocugu gelir gelir bebişin :) ay bende kardes gıbıyım kac aydır esım bebege bırsey olur korkusundan dokunmuyo :)

bu agrılar öyle fenaki insanı yürümekten bile alıkoyuyo
hamilelikte olsa düşünemiyorum o kiloyla
o yzden tedaviyi olup daha iyi olnca bebegimde gelsn inş
ahhh kocaalar oldu kardeş ne olcak halimizz
o düşünce genelde oluyo cnm ya kıyamıyosun ne bileyim
ama bnm bi arkadşım 9 aya kdr yaptmşlardı maşallah :)

arkadasın normal olanı yapmıs benımde plasenta asagıda doktor dıkkatlı olun kanama olabılır vs deyınce eşim korktu yoksa bizde durmazdık 9 ay :)

arkadasın normal olanı yapmıs benımde plasenta asagıda doktor dıkkatlı olun kanama olabılır vs deyınce eşim korktu yoksa bizde durmazdık 9 ay :)

hmm tabi böyle sylenince insan çekinir
hiçbi risk yoksa ztn yasak olmuyomuş hatta doguma yakın iyi diolar
açılmaya fln fayda sağlıyomışş
aman ztn o göbekle de ztn hiç keyifli olmazki :))

hımmm anladım canım eşininki kötüymüş allah iyilik versin

aaaa bendede kalp çarpıntısı olur böyle heyecanlanırım terlerim soguk soguk ama ben kansızlıga baglıyodummm panikatak olurmuki acaba

kefirim vardı canım evde mayalıyodum ama kendim içmiyodum eşime içiriyodum sonrada abimlere verdim aşim burun kıvırmaya başlayınca onu içememki yaaa bennn

sizde ne var ne yok...

ohhh ne güzell regl döneminide evde geçiriyosun uykunu al çabucak iyileş veee çalışmalara kaldıgın yerden devam ettt burda hersey aynı bebek isteyen arkadaşlar çogaldı artık azınlık degilizz bu kadar insandan bi kaç hamile çıkar heralde

aynen canım burdada toz her yer , kızın almıştır kilo meraketmee, ay ben bayılırım sütlacaa yaptır yeeee benim kocam hiç bilmez öyle şeylerrrrrrrrrrr

evet cnm evde olmak çok güzel hiç işe başlayasım yok ztn
regl dönemine gelnce bu ayki çok farklıydı
aldıgım ilaçlaran sanırım ne sancım oldu nede adam akıllı kanama
sadece 2.gün yogun geldi snra hep damla damla azıcık bgn 5. günü ztn bikaç güne tamamen biter.
seninki bitimi şekerim?
biran önce çalışmalara başlayasım varrrrr en önemlisi kocamı özledim bebek derdinde değilim :)
ctesi dr ne derse ona göre bakalım belki korunurm tedavi devam ederse.
inşş bol bol hamilemiz çıkarrrrr, topic kurudumu diye düşündm bi ara yaniiiiiiiii tık yokkkk ne zmndır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…