- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.641
evet cnm evde olmak çok güzel hiç işe başlayasım yok ztn
regl dönemine gelnce bu ayki çok farklıydı
aldıgım ilaçlaran sanırım ne sancım oldu nede adam akıllı kanama
sadece 2.gün yogun geldi snra hep damla damla azıcık bgn 5. günü ztn bikaç güne tamamen biter.
seninki bitimi şekerim?
biran önce çalışmalara başlayasım varrrrr en önemlisi kocamı özledim bebek derdinde değilim :)
ctesi dr ne derse ona göre bakalım belki korunurm tedavi devam ederse.
inşş bol bol hamilemiz çıkarrrrr, topic kurudumu diye düşündm bi ara yaniiiiiiiii tık yokkkk ne zmndır :)
bende pazar oldum eski yogunluguna döndü ilaçlarda etkilenmiştir senin regl hiç agrın olmamasıda yapılan igne yada kas gevşetici varsa ondandır
aman derya sen yat kocan çalışsın özlemini gider:26::26::26::26::26::26::26:
evt cnm bnde o iğne ve ilaçlara bagladım
byle rahat regl hiç geçirmemştim hayatmda ne azap çekiyomuşum meğer
annemi gönderttim ped kalmamıştı ped aldırttım açıp kullanmak nasip olmadı
evde vardı 3 tane düşün 5 gndür yeni paket açılmadı akşamları gnlük koyuyorum fln leke gibi geliyo böyle.
şansa bak işyerinde olsam kıvranırdım evde yatıom yaa pek rahat
hahahaaaaaaa
bncede ben bi süre raporluyum anacım kocam çalşcak artıkınnnn
şu kırmızılarıııııı bi yolcu edelimde melekkkkkkk kocaların tepesineeeee binelim anacım
canım yaa bugun baktırdım ve degerım 40,07 olmus ccokkk mutluyummm.Rabbım tum ısteyenlere versın ınsallahhh...
meraklanma inşallahhhh sana da nasıp edecek Rabbım ben ınanıyorum.ve sımdı bana dua edın ınsallah su ılk 3 ayı sag salım atlatabıleyım.
Günaydınlaaarrr, sevgiler selamlar, yağmurlu bir istanbul gününden sizlere ulaşıyorum
Herkes nasıllarmış bakalım, bugün topikte reyting istiyorum, sohbet istiyorum, coşku istiyorum
Herkes hayırlı haberler ile gelir inşallah, şuan için melek ve ben duraklama dönemimize girdik regl sebebi ile, ama diğer arkadaşlar için heran her mucize olabilir.
Şu nisan ayı içinde inşallah topikten en az 1 hamiş çıkarıveririz
günaydın canım nasılsın ?
tatlım iyiyim çok şükür, eşim geldi çok çok iyiyim, ayy Allah kimseyi eşsiz bırakmasın
canım benim ben senin ismini ve hangi şehirde olduğunu sormuşmuydum, bende de takıntı var illa isimle hitap etmeyi seviyorum
Sen nasılsın canım, işyerindemisin yoksa evdemi?
adım bahar canım kıbrıta yaşıyorum :) ay keşke evde olabilsem canım işteyim suan :) peki ben senin ismini ve yaşadığın şehri öğrenebilirmiyim :)
çok çok memnun oldum baharcım, ne güzel isim içim açıldı
ben yasemin , istanbulayım tatlım.
Maşallah bebeğine yaa yerim ben onu tipitip ne tatlıdır kimbilir nazar değmesin kendisine diye bide göstermiyor o minik yüzünü desene
Doğum ücreti epey bi pahalı çıkmış, çok ünlü bir hastanemi orası yoksa kıbrısta fiyatlar mı öyle canım? Bizim bir akraba 1 ay evvel doğum yaptı burda medicana hastanesinde sezeryan 1,300 lira ödedi, tabi sigortası filan da var kızın, sanırım ondan da faydalandı.
Sizde sigorta durumu olduğu halde mi bu fiyat çıkıyor?
canım burda biraz farklı bir yapı var ben devlette calısıyorum o nedenle ödenekli izin veriyolar doğumdan sonrada sigortadan bıraz para alıyoruz ama doğum ucretını karsılamıyor. kıbrıs fıyatları canım genelde bu cıvarlarda doktorumuz bıze ındırım yapacakmıs o nedenle biraz yuksek soyledı fıyatı ee tabı bunun ıcınde kontrollerde var yanı bırtek doğum ıcın deil.
senin ismin de güzelmiş yasemin :)
Ücretin içinde kontrollerde varsa ozaman tamam canım, ordaki prosedürü bilemedim tabiki, ayy bebiş sağlıklı böyle boncuk gibi bakan gözlerle bi çıksında ne 3 milyar ne 5 milyar insana dokunmaz
Eşinin maaşını alamaması fena olmuş, işleri mi durgun acaba, gerçi biz matbaacıyız bizim işlerde son birkaç aydır çok çok durgundu, şu güneş açacak gibi olunca bi hareketlendi azıcık, bak bugün yine bulutlar geldi karanlık hava,bakalım bugün gelen giden olacakmı, milletin içi karardı yaa bu kış nekadar uzun sürdü
canım ya eşim lefkoşa belediyesinde müzisyen . belediye başkanı kımseyı kırmasın dıye her yanına gidip iş isteyeni işe aldı tabii butce belli beledıye iflas ettı sayılır heryere borcu var calısanlar ödenemiyor emekli olacaklar emekliye cıkamıyor su gunlerde sendıkaları greve girdi en az 200 kişi işten cıkartılmalı bakalım ne olacak beklemedeyız özel işte calısmıyor anlayacagın. demek matbaanız var ne guzel ama özel iş olunca zor oluyor tabii.
Hay Allah ya, inşallah en kısa zamanda şu sorun çözülür, ama mutlaka çözülür varya, senin minik gelmeye yakın herşey su gibi çözülür akar gider yolunda, burda belediyede çalışanların bir eli yağda bir eli balda, yani istanbulda belediyede çalışmak bir ayrıcalık olarak görülüyor, öyle rahatlar ki haftanın 3 günü işe gidiyor, 2 günü rapor alıp yatıyor, maaşları yüksek ve düzenli ödeniyor maşallah nazarımız değmesin tabiinşallah eşinin işide bu şekilde düzene girer en kısa zamanda.
amin canım eskiden lefkoşa belediyesi de oyleydı ama ıste suankıı baskan sayesenınde iflas etti resmen . yıne biz iyiyiz en azından ben de calısıyorum devlette maaşım duzenlı ve cok sukur iyi de idare ediyoruz ama eşi calısmayanlar var onlara üzülüyorum
selam kızlar ben gelebildim sonunda :) nasılsnız? size paşamın resimlerini getirdim .. bu ilk hali Eki Görüntüle 391877
buda son halimiz :)) Eki Görüntüle 391880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?