- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.661
s.a kızlar nasılsınız ya giremedm annemler geldi bendelerdi müsait olamadım özledm valla sizi gidicekler yarın öbürgün bugünde oglumu görmeyee gitçem inş hayırlı heberler alırız sizden nbr
adaşım canım yani şimdi kesinmi senin bu hamiş olduğun kız, ayy yerim seni bide hamilelik takvimi çıkartmış ayyy 4 haftalıkmı gerçekten çok heyecanlandım maşallah sanaAllahm nazarlardan korusun.
Aminnn canımın içi inşallah öyle birşey olunca ilk burda ilan edeceğim
evett cokk sukur kesinn 2 gunde bır baktırıyorum yukselıyor:)) evet cıkartttım yaa cok heyecanlıyım. degısık bır duygu daha sımdıden bellı edıyor kendısını...duanı beklıyorum inşallahh.bende senın hamılelıgını cokkk merak edıyorum. mutlaka haber ver olur mu
selam kızlar,
dün kızımı gördüm gelişimi çok güzel maşallah doktor beğendi riskimiz vardı yaa gelişim güzel dedi,
benim lekelenmeler devam ettiği için alttan muayene etti, rahim kalınlığını, boyunu çok beğendi
palnsetada çok güzel kanama orada değil vajina ağzında mı neymiş bir sorun gözükmüyor sebepsiz dedi,
vajina ağzında iltihap gördü biraz fitil verdi kullanacağım iki gün kısacası herşey normal allahıma bin şükür olsun
iki hafta sonra şeker yüklemem var, demir ilacı verdi ona başladım...kendini yoracak hareketler yapma , işte de yorma kendini
bebeğinden önemli değil hiçbişey dedi, kızım 552 gr, 28 cm olmuşgeçmişi okumadım siz nasılsınız kızlar
selam kızlar,
dün kızımı gördüm gelişimi çok güzel maşallah doktor beğendi riskimiz vardı yaa gelişim güzel dedi,
benim lekelenmeler devam ettiği için alttan muayene etti, rahim kalınlığını, boyunu çok beğendi
palnsetada çok güzel kanama orada değil vajina ağzında mı neymiş bir sorun gözükmüyor sebepsiz dedi,
vajina ağzında iltihap gördü biraz fitil verdi kullanacağım iki gün kısacası herşey normal allahıma bin şükür olsun
iki hafta sonra şeker yüklemem var, demir ilacı verdi ona başladım...kendini yoracak hareketler yapma , işte de yorma kendini
bebeğinden önemli değil hiçbişey dedi, kızım 552 gr, 28 cm olmuşgeçmişi okumadım siz nasılsınız kızlar
Maşallah canım ne güzel haberlerle geldin sen öyle oh içimiz açıldıçok şükür bu sıralar hep güzel haberler var sanırım topiğimizde, demekki bahar yaradı, bebekler güzel büyüyor, kızlar hamiş oluveriyor, herkese nazar bocukları takıyorum bol bol
Forumda benden başka kimse olmadığı için sorunu üzerime alıyorumiyiyim çok şükür işyerindeyim, burda hava sabahtan kötüydü de şimdi güneş açtı içim açıldı, bide rejimdeyim sabah k-fleks yemiştim acıktım, öğlen yemeğimi bekliyorum, çeğrek tost ve ayran içicem, hamiş olmadan evvel bi zayıfliyim diyorum.
slm cnm çok sevindim valla inan sabahtan beri somurtuk duruyodum ama kızının iyi haberi beni güldürdü rabbim bundan sonra sorunsuz günler geçirmeyi nasip etsin inş...
en stresli hamişliği sen geçirdin çünkü dualarım sizinle...bende ne yapayım havadan olsa gerek içim bi tuhaf hala regl olmadım ve olacak gibide durmuyorum bugün yarın bi test yapayım diyorum soğan kürü bitti hemen akabinde incir kürüne başladım ama bilmiyorum yanlış mı yaptım araştırdım birazcık ama bişey bulamayınca kendi kafama göre uyguladım ....
sağol yasemincim darısı başına insanlar , rejime giren kişiler genelde akabinde hamiş kalıyorlar inşallah senin de öyle olur canım , bende 4 kilo lamışım doktor çok beğendi inşallah böyle giderim :)
burcummmm sağol bitanem, stresli geçiriyorum ama bu aralar şükür iyiyim inşallah son 3,5 ayı da bu şekil tamamlarım rabbim bir dah sıkıntı göstermesin, halen regl olmadık demek inşallah güzel şeyler duyarız senden sürekli dualarımdasınız adınız dilimde emin ol rabbim tez zamanda gönlünüzdeki versin...
Burcu canım hoşgeldin, bak ben dr ibrahim saraçoluna mail atmıştım cevabı geldi hemen sizinle paylaşacağım tatlım adet düzensizliği için, ayrıca dr banada dedi küçük küçük polikistik var sende de demişti aynı durumdayız yani canım sıkma canını bulucaz şifasını inşallahslm cnm çok sevindim valla inan sabahtan beri somurtuk duruyodum ama kızının iyi haberi beni güldürdü rabbim bundan sonra sorunsuz günler geçirmeyi nasip etsin inş...
en stresli hamişliği sen geçirdin çünkü dualarım sizinle...bende ne yapayım havadan olsa gerek içim bi tuhaf hala regl olmadım ve olacak gibide durmuyorum bugün yarın bi test yapayım diyorum soğan kürü bitti hemen akabinde incir kürüne başladım ama bilmiyorum yanlış mı yaptım araştırdım birazcık ama bişey bulamayınca kendi kafama göre uyguladım ....
sağol yasemincim darısı başına insanlar , rejime giren kişiler genelde akabinde hamiş kalıyorlar inşallah senin de öyle olur canım , bende 4 kilo lamışım doktor çok beğendi inşallah böyle giderim :)...
Burcu canım hoşgeldin, bak ben dr ibrahim saraçoluna mail atmıştım cevabı geldi hemen sizinle paylaşacağım tatlım adet düzensizliği için, ayrıca dr banada dedi küçük küçük polikistik var sende de demişti aynı durumdayız yani canım sıkma canını bulucaz şifasını inşallah
ben zayıflamak için sabahları ülker k-fleks yiyorum sütle, öğlen doymadan kalkacak kadar yani pasta tabağı ölçüsünde bir yemek yiyorum yada tost gibi bişeyler. akşamada evde ne pişirdiysem ondan yiyorum yine pasta tabağı ölçüsünde. çok çikolata yerdim bıraktım, tatlılardan uzak duruyorum, eti formun diyet büsküvütünbden atıyorum çok krizim tutunca
makarna pilav kesinlikle yemiyorum. yavaşta olsa gidiyor, bide günde 2 litreye yakın su içiyorum, vaktim oldukçada koşu bandında yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. haftada yarım kilo veriyorum aşağı yukarı, bi dene canım zor değil, ilk hafta zor ama sonra miden küçülüyor , tatlı krizleri azalıyor filan.
aminnnn canım inşallahağzın bal yesin emi demek ben hamişliğe doğru ilk adımı güzel atmışım rejimle
inşallah doğuma kadar herşey yolunda gider hamileliğin tadını çıkartırsın hemde, herzaman yaşanacak bir duygu değil çok güzel geçsin inşallah güzel anıların olsun.
ya bu cvbı otomatik herkese yolluyo kim soğan diye başlıyosa yolluyo adam tabi o kadar rağbet varki son yıllarda bitkilere ama benm anlamadığım 4 ay soğan kürü uyguladıktan sonramı incir kürüne başlamalıyım yoksa 15 gün soğan kürü sonra regl olunca incir kürü sonra tekrar soğan yada benm yaptığım gibimi of ne salağım ya aklım basmıyoSevgili Arkadaşlarım, Adet Düzensizliği İçin Bizzat Dr. İbrahim Saraçoğluna Mail Yazdım, Cevap Geldi Paylaşıyorum;
Soru:
Mesaj: merhaba sayın hocam, bende adet düzensizliği var, hem soğan kürünü hemde hayıt tohumu çayımı birlikte uygulayabilirmiyim acaba, bir sakıncası varmıdır?
Cevap:
Merhaba,Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1i ile 10u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleticidir.
Gebe kalmaya yönelik soğan ve incir kürü haricinde yardımcı ve destekleyici kürlerimizde mevcuttur.
Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.
canım benim ismimde yasemin bak burda bide adaşım çıktı çok sevindim. ayy yarın kesin topiğe gelip haber ver oldum olmadım diye yakın takipteyim bak merak ediyorum çatlarım inanki, dualarım seninle
canım yaa bugun baktırdım ve degerım 40,07 olmus ccokkk mutluyummm.Rabbım tum ısteyenlere versın ınsallahhh...
slmm kuzucuklarrr netim yoktu yeni geldiii hersey yolundamıııı
selam kızlar,
hoşgeldin canımm netine ne oldu? bizimde burda sabahtan beri kesilip kesilip geliyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?