- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.681
ya bu cvbı otomatik herkese yolluyo kim soğan diye başlıyosa yolluyo adam tabi o kadar rağbet varki son yıllarda bitkilere ama benm anlamadığım 4 ay soğan kürü uyguladıktan sonramı incir kürüne başlamalıyım yoksa 15 gün soğan kürü sonra regl olunca incir kürü sonra tekrar soğan yada benm yaptığım gibimi of ne salağım ya aklım basmıyo
Burcu benim hep okuduğum kadarıyla soğan biter bitmez incire başlanmıyor ara veriliyordu galiba ama tam hatırlayamadım şimdi nekadar olduğunu. ama olmazsa sende bu maildeki gibi yap, soğan kürünü 4 aya tamamla o arada bile hamile kalabilirsin, çünkü o plikistiklerin tam temizlenmesi için soğan kürü iyi olur, 1 sefer yetmeyebilir, ben adetim bitince bu şekilde uygulayacağım, sonrada ALlahın izniyle gelsin bebiş memiş
Burcu benim hep okuduğum kadarıyla soğan biter bitmez incire başlanmıyor ara veriliyordu galiba ama tam hatırlayamadım şimdi nekadar olduğunu. ama olmazsa sende bu maildeki gibi yap, soğan kürünü 4 aya tamamla o arada bile hamile kalabilirsin, çünkü o plikistiklerin tam temizlenmesi için soğan kürü iyi olur, 1 sefer yetmeyebilir, ben adetim bitince bu şekilde uygulayacağım, sonrada ALlahın izniyle gelsin bebiş memiş
melekciğim hoş geldin ne yapıyon bakalım bugünde kimsecikler yok allahtan yasemin geldide kaç gündür topiği idare ediyo sevdim valla onu ne yalan söliyim sizden iyi olmasın
şimdi ben temizlencem 10 gün sonunda sogan kürünemi başlıcam dogru anlamışım dimi
evet tatlım nezaman biter seninki, ayy inşallah aynı gün biterde benimkiyle birlikte başlarız, benimki bugün bitmesi lazımdı ama şakır şukur yarabbi şükür devam ediyor, ilk defa böyle oldum anlamadım sebebinide.
benim bugun 5 günüm normalde 6 günde biter ama yogun şekilde devam ediyor cumartesi yada pazar biter gibime geliyor bakalım
benimde normalde 7 gün, ama sanki daha 3. yada 4. gibi bitmeyecek şekilde devam ediyor, havalardanmı acaba bak seninkide bitmiyor, iyi bari yanıma arkadaş buldumozaman aşağı yukarı aynı günde biticez oh iyi bari, bende c.tesi yada pazar biter diye tahmin ediyorum. Ya Allah Bismillah der kaynatırız soğanları
akşam yemeğinden önce aç karnına, ve yatarken içicez unutma he
selam kızlar.. hamileleri aranıza alıyo musunuz:)
selam kızlar.. hamileleri aranıza alıyo musunuz:)
merhaba canım tabii alıyoruz zaten bazılarımız hamile :)
tabiki hoşgeldin çogu arkadaşımız hamile bizimde olcak inş. en kısa zamanda
o zaman burda takılıyım ben.. 2012 eylül topiği var ama çok hızlı ilerliyo bi de sanırım kendi aralarında konuşmayı daha çok seviyolar.. çünkü bana cevap veren pek olmuyo yada sayfa hızlı ilerlediği için görmüyolar.. neyse ben Ravza 19 yaşındaym eylül başında paşam gelicek inş.. e o zaman hoşgeldim:)
hpş geldin canım sormak stediğin birşey olursa bildiğimiz kadarıyla cevaplarız . ay 19 yasında hamılesın canım cook genc anne olucaksın iyi cesaret valla ben senin yasındayken varyaa evliliğin e sine yakın degıldım :)
hşbldk tşkrlr.. evlilik tamamen kısmete bağlı bir olay.. ben de düşünmüyodum aslında ama gönül kaptırdık:) ya şu ikonları nasıl yapıyosunuz bana da öğretin
kafa ikonları varya onlar işte:)hangi ikonları canım ?
parfüm şişeleri elimden düşmüyor kokmamak için zaten:))))))))))) kokmasak bariiiii
Canımmmm hoşgeldin ayy ne tatlı bir anne bu yaa, bizim gelinimizde senin gibi küçük evlendi abimle, şuanda 23 yaşında 2 tane çocuğu var maşallah. Erken kalkan Erken yol alırmış ne güzel, gönlünün eşini bulduysan beklemenin alemi yok zaten iyi yapmışsın, inşallah bir ömür mutlulukla huzurla sağlıkla birlikte olursunuz tatlım.selam kızlar.. hamileleri aranıza alıyo musunuz:)
kafa ikonları varya onlar işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?