Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

graphicdesigner
Canımmmm hoşgeldin ayy ne tatlı bir anne bu yaa, bizim gelinimizde senin gibi küçük evlendi abimle, şuanda 23 yaşında 2 tane çocuğu var maşallah. Erken kalkan Erken yol alırmış ne güzel, gönlünün eşini bulduysan beklemenin alemi yok zaten iyi yapmışsın, inşallah bir ömür mutlulukla huzurla sağlıkla birlikte olursunuz tatlım.
Burda hem hamişler var, hem hamiş olaya ramak kalanlar, oldum oluyorum diyenler, ve benim gibi reglisi bitmeyen birtürlü çalışmalara başlayamayanlar var, gökkuşağı gibiyiz yani bende birkaç gün önce katıldım, çok güzel sıcak arkadaşlıklar var burda herkes candan, tam yerine geldin canımcım
başka bazı gruplar gerçekten pek sıcak olmuyorlar, kendi aralarında bi grupları oluyor, sonradan gelene pas vermiyolar, hıh onlar kaybetti işte bak bize geldin [/QUOTE]

hoşbulduk canım.. dualarına binlerce kere amiiiiiin.. çok teşekkür ederim.. Rabbim senin ve diğer tüm isteyenlerin kucaklarını minik minik meleklerle doldursun.. duam kabul olursa işin zor.. ikiz üçüz dördüz artık hangisi olursa:)

Son düzenleme:

anammm bu benim kaderimmi, beni çok seven herkes Allah sana ikiz üçüz versin diye dua ediyor yandım Allah yandıııııım yandırma beniiii, üçüzleriiiii veriiiiip zorlamaaaa beniiiii
Şaka bir yana amin tatlım, 1 tane olsun, hayırlsıyla kız olursa memnun olurum, adınıda melek koyucam zaten tam melek olacak inşallah

merhaba kızlarr bende katılabilir miyim topikinize

oy oy oy tatlım tabikide, hoşgeldin ipekcim sefalar getirdin, katıl tabiki, 2 muhabbet ederiz, şuanda gruptakiler meşgul sanırım, yoklar, ben nöbetçiyim bugün burdayım topiğimizin nöbetçi hanımıyım. gelene hoşgeldin ediyorum
kendini tanıtırmısın canım samimi olalım, yeni gelenler için ben tanıtayım, ismim yasemin istanbuldanım, çalışıyorum, 28,9 yaşındayım yani 29 a 1 ay kaldı hamiş değilim olacağım inşallah bakalım beklemedeyim işte böyle

ayyy ne güzell en genç anne adayımız sen olacaksınn çok beklettimi bebegin seni yoksa hemencecik geldimi?

rabim gönlüne göre versin.. ben de kız istiyodm ama benim için hayırlısı erkekmiş demekki:) melek çok güzel bir isim

mantar enfeksiyonu geçirip hamile kalan varmı?

ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .

ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .

hamileyken fitil falan veriyolarmı bendeki kremde hamilelerde kullanılmaz yazıyo

ha birde süte geçiyomuş galiba emziren annelerdede kullanılmaz yazıyo

Son düzenleme:

mantarın belirtisi ne oluyordu Baharcım? bende mantarmıydım acaba dr ilaç filan vermişti

''arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum''

bu yazıda benim gibi uzun süre bekleyenler umut olsunn

ayyy ne güzell en genç anne adayımız sen olacaksınn çok beklettimi bebegin seni yoksa hemencecik geldimi?

evlendikten 5 ay snra hamile kaldım ama ben biraz pimpirikliyim ayıptır söylemesi.. daha 3. ayda bizim çocuğumuz olmuyo diye zırlamaya başladım hastane hastane dolaştım doktooor benim çocuğum olmuyo diye 5 ay çok kısa bir süre ama beklemenin ne demek olduğunu bilirim.. Allahım yardımcınız olsun

hamileyken fitil falan veriyolarmı bendeki kremde hamilelerde kullanılmaz yazıyo

ha birde süte geçiyomuş galiba emziren annelerdede kullanılmaz yazıyo

ilaç yok canım sadece karbonatlı su ile yıkıyorum okadar fıtıl krem vermedı doktor

hoşbuldum arkadaşım bu ne kadar tatlı bir karşılamadır böyle yaa çok teşekkür ederim yasemincim :)
tanıtayım tabiii,ismim ipek,bende istanbulda yaşıyorum,ingilizce öğretmeniyim ama kpss ile uğraşanlardan,25,6 yaşındayım :))))
bende henüz hamiş değilim sanırım...

valla benimki inadına yumurtlama zamanları ortaya çıkıyo şimdi tık yok mesela gıcık oluyorum psikolojik bişemidir acabaa

ay evet oyle bır durum da var valla benımde son oyle baslamıstı o nedenle tek toz fıtılden kullanmıstım ıyı gelmıstı bır gece yı es gecmıstık oylece ama sana tavsıyem sabunlu su ıle sakın yıkama bana doktorum ozel yıkama jellerını de kullanma demıstı bide ara ara karbonatlı su ıle yıka hıssedıyosankı tekrarlıycak

hımm bende ozellikle kaşıntı oldugu zaman sabunla iyice yıkıyodun valla hemde köpürte köpürte

he he heeee bu yaş konusuna hemen adapte olmuşsun süper yaa 25,6
çok memnun oldum tanıştığımıza ipekcim, bakalım aramızdan piyango kime vuracak bu ay hamişlik konusunda, ben diyorum bakın nisan ayı bitmeden aramızdan bir hamiş çıkacak şuraya yazıyorum Allah nasibederse tabi inşallah
canım kesık sut seklınde peynırımsı beyaz bır akıntı oluyor kokusz bırde kasıntı oluyo

aa tamam ozaman anladım bende yatılı okula gittiğimde olmuştu çok ilgincime gitmişti küçüktüm ozaman, 1 hafta büyük tuvaletimi tutardım orda yapmamak için, küçük tuvaletimide günde sadece 1 kere yapıyordum düşünün artık ne tipmişim ben yaa et ne olacak sanki, ne kıymetliymiş benimkiler anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…