- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.701
mantar enfeksiyonu geçirip hamile kalan varmı?
hoşbulduk canım.. dualarına binlerce kere amiiiiiin.. çok teşekkür ederim.. Rabbim senin ve diğer tüm isteyenlerin kucaklarını minik minik meleklerle doldursun.. duam kabul olursa işin zor.. ikiz üçüz dördüz artık hangisi olursa:)
merhaba kızlarr bende katılabilir miyim topikinize
o zaman burda takılıyım ben.. 2012 eylül topiği var ama çok hızlı ilerliyo bi de sanırım kendi aralarında konuşmayı daha çok seviyolar.. çünkü bana cevap veren pek olmuyo yada sayfa hızlı ilerlediği için görmüyolar.. neyse ben Ravza 19 yaşındaym eylül başında paşam gelicek inş.. e o zaman hoşgeldim:)
anammm bu benim kaderimmi, beni çok seven herkes Allah sana ikiz üçüz versin diye dua ediyoryandım Allah yandıııııım yandırma beniiii, üçüzleriiiii veriiiiip zorlamaaaa beniiiii
Şaka bir yana amin tatlım, 1 tane olsun, hayırlsıyla kız olursa memnun olurum, adınıda melek koyucam zaten tam melek olacak inşallah
mantar enfeksiyonu geçirip hamile kalan varmı?
ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .
ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .
ayyy ne güzell en genç anne adayımız sen olacaksınn çok beklettimi bebegin seni yoksa hemencecik geldimi?
hamileyken fitil falan veriyolarmı bendeki kremde hamilelerde kullanılmaz yazıyo
ha birde süte geçiyomuş galiba emziren annelerdede kullanılmaz yazıyo
ilaç yok canım sadece karbonatlı su ile yıkıyorum okadar fıtıl krem vermedı doktor
mantarın belirtisi ne oluyordu Baharcım? bende mantarmıydım acaba dr ilaç filan vermişti
oy oy oy tatlım tabikide, hoşgeldin ipekcim sefalar getirdin, katıl tabiki, 2 muhabbet ederiz, şuanda gruptakiler meşgul sanırım, yoklar, ben nöbetçiyim bugün burdayım topiğimizin nöbetçi hanımıyım. gelene hoşgeldin ediyorum
kendini tanıtırmısın canım samimi olalım, yeni gelenler için ben tanıtayım, ismim yasemin istanbuldanım, çalışıyorum, 28,9 yaşındayım yani 29 a 1 ay kaldıhamiş değilim olacağım inşallah bakalım beklemedeyim işte böyle
valla benimki inadına yumurtlama zamanları ortaya çıkıyo şimdi tık yok mesela gıcık oluyorum psikolojik bişemidir acabaa
ay evet oyle bır durum da var valla benımde son oyle baslamıstı o nedenle tek toz fıtılden kullanmıstım ıyı gelmıstı bır gece yı es gecmıstık oylece ama sana tavsıyem sabunlu su ıle sakın yıkama bana doktorum ozel yıkama jellerını de kullanma demıstı bide ara ara karbonatlı su ıle yıka hıssedıyosankı tekrarlıycak
he he heeeehoşbuldum arkadaşım bu ne kadar tatlı bir karşılamadır böyle yaa çok teşekkür ederim yasemincim :)
tanıtayım tabiii,ismim ipek,bende istanbulda yaşıyorum,ingilizce öğretmeniyim ama kpss ile uğraşanlardan,25,6 yaşındayım :))))
bende henüz hamiş değilim sanırım...
canım kesık sut seklınde peynırımsı beyaz bır akıntı oluyor kokusz bırde kasıntı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?