- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.721
hımm bende ozellikle kaşıntı oldugu zaman sabunla iyice yıkıyodun valla hemde köpürte köpürte
ya yasemin milletin bi kısmı adetin 7 günü başlamış kimiside bittikten bir hafta sonra başlamış her iki şekildede hamile kalan var napsakki acaba bizdemi bitiminde başlasak hııı
canım sen mantarı coğaltıyomussun ya mantar o tarz temız ortamı cok sevıyo doktorum benı uyardı kattıyen sadece duru su ıle yıkayacaksın baktın tekrarlamaya baslıycak karbonatlı su bundan sonra sabun vb urunler kullanma bence
he he heeeebu yaş konusuna hemen adapte olmuşsun süper yaa 25,6
çok memnun oldum tanıştığımıza ipekcim, bakalım aramızdan piyango kime vuracak bu ay hamişlik konusunda, ben diyorum bakın nisan ayı bitmeden aramızdan bir hamiş çıkacak şuraya yazıyorum Allah nasibederse tabi inşallah
aa tamam ozaman anladım bende yatılı okula gittiğimde olmuştu çok ilgincime gitmişti küçüktüm ozaman, 1 hafta büyük tuvaletimi tutardım orda yapmamak için, küçük tuvaletimide günde sadece 1 kere yapıyordum düşünün artık ne tipmişim ben yaaet ne olacak sanki, ne kıymetliymiş benimkiler anacım
he he heeeebu yaş konusuna hemen adapte olmuşsun süper yaa 25,6
çok memnun oldum tanıştığımıza ipekcim, bakalım aramızdan piyango kime vuracak bu ay hamişlik konusunda, ben diyorum bakın nisan ayı bitmeden aramızdan bir hamiş çıkacak şuraya yazıyorum Allah nasibederse tabi inşallah
oh sonunda gelebildim ...
yasemincik sen uğurlu mu ne geldin kız yada ayağınımı sürttün topik çoğalıyo hadi hayırlısı inş.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz safalar getirdiniz hamiş olan anne adaylarımıza rabbim afiyetli bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin
bugün yarın hamiş olurum diyenlere de rabbim yardımcısı olsun inş bebişlerimiz bizi fazla bekletmez
veeeeeeeeeeee özel günlerinde olan arkadaşlarada dayanma gücü versin bizim 2 yaramaz kudurduyasemin ve melek ay ne güldüm size aynı gün bitsin yok aynı gün başlayalım aynı zzamanda öğrenirseniz bebişleri şaşmam
anladım canım yaaa ne bileyim sıcak suyla sabunla sanki hafifliyo gibi hissediyodum bide kremleniyodum yoksa uykuya dalmanın imkanı varmı gece çok fena oluyo uykuya dalamıyorum bile
oh sonunda gelebildim ...
yasemincik sen uğurlu mu ne geldin kız yada ayağınımı sürttün topik çoğalıyo hadi hayırlısı inş.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz safalar getirdiniz hamiş olan anne adaylarımıza rabbim afiyetli bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin
bugün yarın hamiş olurum diyenlere de rabbim yardımcısı olsun inş bebişlerimiz bizi fazla bekletmez
veeeeeeeeeeee özel günlerinde olan arkadaşlarada dayanma gücü versin bizim 2 yaramaz kudurduyasemin ve melek ay ne güldüm size aynı gün bitsin yok aynı gün başlayalım aynı zzamanda öğrenirseniz bebişleri şaşmam
ahh canım bılmezmıyım sen oyle oldugunda karbonatlı su yap yıka bıde doktorun verdıgı krem var ya mantar ıcın onu sur rahatlarsın :)
tamam öyle yapayım yakmıyodur inş.
melek valla doğru diyosun bende önceki araştırmalarımda hep adett bittikten sonraki 7. gün başlanacak diye okumuştum, boşver onuncu günü ozaman, bitsin adetlerimiz 7 gün sayalım ve 7. gün başlayalım tontişimya yasemin milletin bi kısmı adetin 7 günü başlamış kimiside bittikten bir hafta sonra başlamış her iki şekildede hamile kalan var napsakki acaba bizdemi bitiminde başlasak hııı
Burcu hoşgeldin canımcım. Valla bende şaşırdım ne güzel oldu, topikler arası reyting yarışı olsa, ilk sıralarda olurduk heralde bugün maşallah, aramıza yeni katılanlarda çok sıcak kanlılar ama varya bu grupta böyle sıcak bir iletişim var maşallahoh sonunda gelebildim ...
aa bu mantar olatyı biz pis kız olmaya teşvik ediyor desenecanım sen mantarı coğaltıyomussun ya mantar o tarz temız ortamı cok sevıyo doktorum benı uyardı kattıyen sadece duru su ıle yıkayacaksın baktın tekrarlamaya baslıycak karbonatlı su bundan sonra sabun vb urunler kullanma bence
canım ben sordum i.saraçoğluna bana dediki en iyi sonuç adet bitiminden hemen sonra 7. gün başlaman sabah aç karnına birde öğleden sonra aç karnına taze hazırlancak tabii çalışanlar için akşam ve yatmadan önce diyo ama ben sizin yerinizde olsam sabah kalkar işe gitmeden yapardım çünkü kokma faln olmuyo inanın benm eşim çok hasssas kokuya kaç gün sonra gördü mutfakta yaptığımı ondan sonra anladı kaldıki ben soğanı sevmem anlasaydı sorardı sen soğan mı yedin ?
hiç sorma burcu hormonlar çok heves ettim inş. içilmeyecek bişe deildir yalnız küre başlama zamanında kararsızım biter bitmezmi başlasam acep receppp
evet ya topigimizzz çogaldı maşallahhhhhh
melek valla doğru diyosun bende önceki araştırmalarımda hep adett bittikten sonraki 7. gün başlanacak diye okumuştum, boşver onuncu günü ozaman, bitsin adetlerimiz 7 gün sayalım ve 7. gün başlayalım tontişim
Burcu hoşgeldin canımcım. Valla bende şaşırdım ne güzel oldu, topikler arası reyting yarışı olsa, ilk sıralarda olurduk heralde bugün maşallah, aramıza yeni katılanlarda çok sıcak kanlılar ama varya bu grupta böyle sıcak bir iletişim var maşallah
kız doğru dedin kudurduk valla bitsin diye, amma uzadı bu sefer, ay bide hamiş haberleri alıyorum iyice coşuyorum bitsede bende yapsam diye
Valla dediğin gibi melekle aynı gün hamiş oluyomuşuz bide, olurmu olur
aa bu mantar olatyı biz pis kız olmaya teşvik ediyor desene
Burcu haklısın canım, heryerde 7. gün yazıyor bende bittikten sonra 7. gün başlıycam, sabah pek uğraşamam gibi geliyor, 6,30 da uyanıyorum zaten, ben akşam yaparım ağzımı naneli çalkalama suyu ile çalkalarım yoğurt filan yerim koku kalmaz inşallah
yok canım yakmıyor merak etme :) karbonatlı su cok ıyı ya mesela dıs ettı kanamam basladı hamıleyım doktorum karbonatlı su ıle calkala dedı su karbonatta cok ıs var :)
sen ne zaman yumurtladığını biliyomusun ? gıt gıt gıdaaaaaaaaaakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?