Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya yasemin milletin bi kısmı adetin 7 günü başlamış kimiside bittikten bir hafta sonra başlamış her iki şekildede hamile kalan var napsakki acaba bizdemi bitiminde başlasak hııı

oh sonunda gelebildim ...
yasemincik sen uğurlu mu ne geldin kız yada ayağınımı sürttün topik çoğalıyo hadi hayırlısı inş.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz safalar getirdiniz hamiş olan anne adaylarımıza rabbim afiyetli bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin
bugün yarın hamiş olurum diyenlere de rabbim yardımcısı olsun inş bebişlerimiz bizi fazla bekletmez
veeeeeeeeeeee özel günlerinde olan arkadaşlarada dayanma gücü versin bizim 2 yaramaz kudurdu yasemin ve melek ay ne güldüm size aynı gün bitsin yok aynı gün başlayalım aynı zzamanda öğrenirseniz bebişleri şaşmam

hımm bende ozellikle kaşıntı oldugu zaman sabunla iyice yıkıyodun valla hemde köpürte köpürte

canım sen mantarı coğaltıyomussun ya mantar o tarz temız ortamı cok sevıyo doktorum benı uyardı kattıyen sadece duru su ıle yıkayacaksın baktın tekrarlamaya baslıycak karbonatlı su bundan sonra sabun vb urunler kullanma bence

ya yasemin milletin bi kısmı adetin 7 günü başlamış kimiside bittikten bir hafta sonra başlamış her iki şekildede hamile kalan var napsakki acaba bizdemi bitiminde başlasak hııı

canım ben sordum i.saraçoğluna bana dediki en iyi sonuç adet bitiminden hemen sonra 7. gün başlaman sabah aç karnına birde öğleden sonra aç karnına taze hazırlancak tabii çalışanlar için akşam ve yatmadan önce diyo ama ben sizin yerinizde olsam sabah kalkar işe gitmeden yapardım çünkü kokma faln olmuyo inanın benm eşim çok hasssas kokuya kaç gün sonra gördü mutfakta yaptığımı ondan sonra anladı kaldıki ben soğanı sevmem anlasaydı sorardı sen soğan mı yedin ?

anladım canım yaaa ne bileyim sıcak suyla sabunla sanki hafifliyo gibi hissediyodum bide kremleniyodum yoksa uykuya dalmanın imkanı varmı gece çok fena oluyo uykuya dalamıyorum bile

canım bende problemlıyım wc konusunda ya yemege cıktıgımızda bıle eskıden sıkardım gıtmezdım tuvalate herkes kızardı bana ıste bıle elımden geldıgınce az gırmeye calısırdım gel gorkı ufaklık baskı yapıyo artık ve yarım saate bır wc ıhtıyacım oluyor sımdıden. mecbur gıdıyorum ama benım soyle bırde anım var istanbula tatıldeydık otelden cıktık alısverıs yapıyoruz sabahtan gece 10 a kadar sıkmıstım idrarımı öluyodum esım wc ye gıttmem ıcın yalvarıyodu bır ıkı yerde gıdeyım dedım tıı gırememıstım otele gıdınce bır saat tuvalette kaldım hee bıde tabıı sonradan baya bır sancım oldu ağlamıstım

ivit hemen adapte oldum,çünkü bende o şekilde söylemeyi çok severim :)
bende çok memnun oldum arkadaşım,hatta toptan söyliyeyim hepinizle tanışacağım için çok memnun oldumm arkadaşlarım :))
dediğin gibi inş yeni hamiş haberleri alırız tez zamanda...

hiç sorma burcu hormonlar çok heves ettim inş. içilmeyecek bişe deildir yalnız küre başlama zamanında kararsızım biter bitmezmi başlasam acep receppp

evet ya topigimizzz çogaldı maşallahhhhhh

anladım canım yaaa ne bileyim sıcak suyla sabunla sanki hafifliyo gibi hissediyodum bide kremleniyodum yoksa uykuya dalmanın imkanı varmı gece çok fena oluyo uykuya dalamıyorum bile

ahh canım bılmezmıyım sen oyle oldugunda karbonatlı su yap yıka bıde doktorun verdıgı krem var ya mantar ıcın onu sur rahatlarsın :)

hoş buldum arkadaşım :)
çok güzel dualarda bulunmuşsun,Allah razı olsun.

kızlarrr bana biri tarih belirterek söylermi ben 15 nisanda regl oldum büyük olasılıkla 21 nisanda regl bitecek hangi tarihte sogan kürüne başlamamlıyımm

melek valla doğru diyosun bende önceki araştırmalarımda hep adett bittikten sonraki 7. gün başlanacak diye okumuştum, boşver onuncu günü ozaman, bitsin adetlerimiz 7 gün sayalım ve 7. gün başlayalım tontişim

Burcu hoşgeldin canımcım. Valla bende şaşırdım ne güzel oldu, topikler arası reyting yarışı olsa, ilk sıralarda olurduk heralde bugün maşallah, aramıza yeni katılanlarda çok sıcak kanlılar ama varya bu grupta böyle sıcak bir iletişim var maşallah
kız doğru dedin kudurduk valla bitsin diye, amma uzadı bu sefer, ay bide hamiş haberleri alıyorum iyice coşuyorum bitsede bende yapsam diye
Valla dediğin gibi melekle aynı gün hamiş oluyomuşuz bide, olurmu olur

aa bu mantar olatyı biz pis kız olmaya teşvik ediyor desene

Burcu haklısın canım, heryerde 7. gün yazıyor bende bittikten sonra 7. gün başlıycam, sabah pek uğraşamam gibi geliyor, 6,30 da uyanıyorum zaten, ben akşam yaparım ağzımı naneli çalkalama suyu ile çalkalarım yoğurt filan yerim koku kalmaz inşallah

yok canım pis kız deil su ile temızlıyosun zaten ama evet bir gercek tıtız ınsanlarda daha fazla oluyo malesef

yaw melek sen adamı çıldırtırsın ayol
kaç kere dedim 7.gün başlancak diye
yasemin hayatım koku olmuyo ay beni kimse kale almıyo mu ne
sabahtan en iyi sonuç verir kalkar kalkmaz yap ne olcek sanki giyinene kadar zaten ılınır bebişimiz için çekilen çile mukaddestir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…