Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

derya yok hatice zaten kaçakları oynuyo bu aralar esma rabbim ona öle güzel bi hediye verdiki ayrılıp gelemiyo ...
selma doğurdumu acaba ?rosede yok kaç zamandır neyse kalan sağlar bizimdir gerçi gelmeyenlerde bizim kimseye yar etmeyiz onlarıda topik bugün güllük gülistanlık aralarda yetişemiyorum geçmişe döneyim geliyorum

kız regl başladıktan sonraki 7 günmü bittikten sonrakimi ne var söylesennnnnn anlamadım işteeeee

Son düzenleme:
kızlarrr bana biri tarih belirterek söylermi ben 15 nisanda regl oldum büyük olasılıkla 21 nisanda regl bitecek hangi tarihte sogan kürüne başlamamlıyımm
tatlım 21 nisanda bitecekse 28 nisanda başlıyoruz, ebnde kendimi sıkar tıkar 21 nisanda bitiririm inşallah birlikte başlarız, beni bekle haa
yok canım yakmıyor merak etme :) karbonatlı su cok ıyı ya mesela dıs ettı kanamam basladı hamıleyım doktorum karbonatlı su ıle calkala dedı su karbonatta cok ıs var :)
ayy benim dişlerim çokfena kanıyor yaa, hay ALlah razı olsun senden, akşam dişimi fırçalıyorum ya resmen kan tükürüyorum kansız kalıcam ALlah korusun korkuyorum ya, bi deniyim, iyi gelirse varya sana kargoyla hediye yollarım söz
ayyy kokmuyormu yaşasın, hakkaten neremle okumuşum ben senin yazını bilmiyorumki kızmakta haklısın
tamam peki sabah yapıcam doğru söylüyorsun azıcık sıkayım biyerimi erken kalkim 5 dk daha
vayyy topiğimiz birinci sıraya yerleşmişşş hehehehehehe

aa nerden gördün onu bende bakim, ayy süper

kız regl başladıktan sonraki 7 günmü bittikten sonrakimi ne var söylesennnnnn anlamadım işteeeee

canım regli biter bitmezde oluyo ama bittikten sonra 7. günden bahsediyorum yadıklarımı iyi oku anam hep aynı şeyi yazıyorum yok yok sen galiba bu ay hamile kalcaksın baksana şaşkın olup çıktın başımıza

ayyy varya sesli güldüm resmen, hakkaten melek ve ben bugün kafadan noksanlaştık
bide diyorumki uydurma burcu bittikten sonra 7. gün diyorum, kız zaten onu söylüyormuş anammm

canım diş eti kanaması cok önemli dişleri kaybetmeye kadar gidebiliyor. dıslerını fırcalarken damaklarını da fırcala kanasınlar bırsey deil sonra karbonatlı su ile çalkala bunun dışında mutlaka dıs doktoruna gıt ona gore tedavını yapsın korkma agrısız sadece temızlıyor damaklarını hem sana çalkalaman ıcın gargara yazabılır . ben hamıleyım ılac kullanamıyorum dıye karbonatlı su kullanıyorum

eşiminde benmde kanar ablamın zaten hepten kanar diş dr görüncez ama fırsat bulamıyoruz neyse senin dediğinide yapalım inş bi sorun kalmaz

ay koptum valla ya işte yazacaklarımı ssesli sölüyorum yazdım zannediyorum meğerse ortaya sallamışım

millet ne diyosa resmen karnım agrıdı gülmekten peki 28 nisanda küre başlıyoruzz ya ben akşammı yapsam acaba yada sabah namaza kalkınca yapımmm ama ozamanda üşenirmiyim acaba

eşiminde benmde kanar ablamın zaten hepten kanar diş dr görüncez ama fırsat bulamıyoruz neyse senin dediğinide yapalım inş bi sorun kalmaz

AYY temizletiyorum diş taşlarımı yine 3 aya kalmaz başlıyor kanamaya, hepte temizletmek istemiyorum dişlerim aşınıyor gibi geliyor bana ne yapıcam bilmem, sürekli tekrarlayan bişey bu

14 gün yumurtladığına göre zaten küre 1 hafta önceden başlamış oluyoosun hayatım sen yap hem bu hazırlık yapıyo bebişler tutunsun diye hem döllenme olsa bile düşürmüyo merak etme korkma yani

olurmu şekerim tam yumurtlama günü başlamış oluyorumm küre 15 regl oldum diyorum duysanaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…