- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.761
millet ne diyosa resmen karnım agrıdı gülmekten peki 28 nisanda küre başlıyoruzz ya ben akşammı yapsam acaba yada sabah namaza kalkınca yapımmm ama ozamanda üşenirmiyim acaba
olurmu şekerim tam yumurtlama günü başlamış oluyorumm küre 15 regl oldum diyorum duysanaaaaaaaaa
AYY temizletiyorum diş taşlarımı yine 3 aya kalmaz başlıyor kanamaya, hepte temizletmek istemiyorum dişlerim aşınıyor gibi geliyor bana ne yapıcam bilmem, sürekli tekrarlayan bişey bu
benide kendinize benzettiniz yarım aklım vardı size laf anlatcam diye oda kalmadıtamam o zaman sen biter bitmez başla diyorum sana mübarek insan
valla kızlar bu ne hız
mantar bi yandan,diş eti bu yandan,testler falanlar felanlar öte yandan,yetişemiyorummm
hımm ozaman 21 nisanda yani regl biter bitmez başlıyorum küre sabah namazındada aç olduguma göre ozaman yapayım akşamda yatmadan önce yapayım olurmuuuuuuuuuuuuuu
valla kızlar bu ne hız
mantar bi yandan,diş eti bu yandan,testler falanlar felanlar öte yandan,yetişemiyorummm
slm kızlar ben geldim hayırdır ne kürü ???
oha falan oldum yaniyuh artık melekciğim başka kelime bulamıyorum çalışan insan değilmisin öğlen yapabileceksen yap yapamayacağına göre tabi akşam yapcaksın ay ne güldüm valla
ay canm sorma uzun zamandır şenlenmemişti bugün sağ olsun 2 kafadarlar geldiler yan yana benide aralarında hallaç pamuğu ettiler
bu arada ben burcu çok memnun oldum ipekciğim sende katıl sohbete sakın beni aralarına almazlar diye geride durma çok üzülürüz valla konuşandan zarar gelmez
kızlar naısl uykum var anlatamam size yapacak ıste cok yerımden kımıldayamıyorum pufff enerjı lazım bana
kızlar naısl uykum var anlatamam size yapacak ıste cok yerımden kımıldayamıyorum pufff enerjı lazım bana[/QUOTE/)
boşverin işler yapılır elbet,sizin sağlığınız daha önemli,belkii minnoşun uykuya ihtiyacı vardır
ah canım ya gittin sandık varya gitme gitme hergün bukadar hızlı değiliz bugün coştuk resmen, melek ve ben , burcuya ter döktürdük. ama anacım onunda bi dediği bi dediğini tutmuyorki
kızlar naısl uykum var anlatamam size yapacak ıste cok yerımden kımıldayamıyorum pufff enerjı lazım bana
ayy çok acıyo varya gözlerinde yaş gelir çok zor bişey ölürsün yanitemizletmedim şimdiye kadar ama temizletmek istiyorum sigara kullanıyodum rahatsızlık duyuyorum şimdi gerçi görünüşte gayet güzellerama olsun iç dış bi badana yapmak lazım acıyomu nasıl oluyo temizlik işi
kız sen geberme emi melekhımm ozaman 21 nisanda yani regl biter bitmez başlıyorum küre sabah namazındada aç olduguma göre ozaman yapayım akşamda yatmadan önce yapayım olurmuuuuuuuuuuuuuu
ayy canım ben seni tanıyamadım benden öncekilerdenmisin yoksa yenimi geldin, tanışabilirmiyiz?slm kızlar ben geldim hayırdır ne kürü ???
ayy bizden enerji fışkırıyor, melek ben bide bahar bide yeni gelen ipeğide kattık aramıza coşuyoruz, bizim yazılarımızdan alıntı yap belki sanada geçer canım benim.kızlar naısl uykum var anlatamam size yapacak ıste cok yerımden kımıldayamıyorum pufff enerjı lazım bana
ne güzel
canım bende memnun oldum,tşk ederim ilgin için ben bi adım geride durup olan bitene hakim olmaya çalışıyorumm...
konuşcam ama pattadanak giremiyorum ortaya olaya hakim oliim bi
kız bu antibiyotikmiki belirli saatlerle alınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?