- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.961
benim de bu ayla 6. ay olacak. polikistik overliyim. o yüzden soğan suyuna başladım ama eşim evi soğan kokusu bürüyor diye şikayetlenince canım sıkıldı, sanki ben keyfimden mi içiyorum dedim, 10 gün kadar içip bıraktım. fakat hemen etkisini gösterdi. ben normalde 4-5 gün erken olurdum. bu sefer zamanında oldu. ama kendimi hamile sanmıştım, 1-2 gün geciktiği içinneyse her şeyde vardır bir hayır. soğana mı devam etsem, hayıt mı kullansam bilemedim. belki temizlenmemiştir içim henüz. en az 3 ay tavsiye ediyorlar. ben de aranıza katılayım en iyisi, soğan kürümü tamamlayıp sonra olmazsa hayıt kullanayım. sen ne zamandır düşünüyorsun, neler yaptın?
memnun oldum esracım, gruptaki arkadaşlarda gelince hepsi seni bağırlarına basıverirler hemen, çok sıcakkanlı hepsi canlarım benim
evet sende ilk başlıyor gibi yap bence, aşağı yukarı aynı günlerde başlıyor olacağız, melek cumartesi günü, ben pazar günü temizlendim, sende yarın öbür gün bitirirsin, önümüzdeki hafta sırayla başlarız, bu sıralamaya göre ilk melekciğimin, sonra benim, sonrada senin bebeğin olacakhadi bismillah bakalım
kullanım şekilde senin dediğin gibi doğru
cnm hoş geldin ben her ikisinide denedim haytta iyi ama soğan daha çok etkili ki bu çok fazla kanıtlanmış :)ben bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım 10 gün oldu bitti ama hala regli olamadım bazen bu kadar uzayabiliyomuş ....sanada şiddetle öneriyorum çünkü bende pkoluyum ve herşeyden önemlisi kistleri temizliyo zaten kist gidince herşey düzelicek inş.
iyiyim kuzucuk sen nasılsın küçügün nasıllll?
kızlarr ben geldim nasılsınız bu saate niye hiçkimse yok burda yaww
ben gece 4 te evime geldim :) biz tosun paşamla çok iyyiz arada annaneye gitmek bize çok iyi geliyor evde durmak çok sıkıcı yaww
büssürü şeyler aldım yine bambu beşik aldım dün bursadan mevlüt açmalarını falan aldım
deryam nasıl oldun tarifini en kısa zamanda bende deniycem
esmam maşallah paşamagöğüslerine zeytinyağı denedinmi hiç canım
selmam az kaldı tabi kolay gelsin ay çok zevlidir minicik şeylerı yıkayıp yerleştirmek kremi bende alayım kız
serpilim maşallah kızıma tosuncuk olmuş
hilalcim odana bayıldım iyi günlerde kullanmayı mevlam nasip etsin kanaman var galiba aman yat dinlen
melek28 koptum 7 gününüze :))))))))
melekçim senin paşa nasıl çok sıkıldım yaww biriniz gelinnn huhuhuhuh
zuhalcim paşama maşallah pek resim çektirmeyi sevmeyen birisiyiz geliba harika yüz hatları var yakacaz kızları
hapşu sen nasılsın canım nasıl durdun kız bu zamana kadar bişey almayarak
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz uğurlu bi topiktir burası inşallah sizlerede en kısa zamanda meleğiniz gelir,
yasemindi geliba adı bi arkadaş ayva şekirdeği yazmış ayva alıp dolaba attım şimdiden denemekte fayda var diye sağolasın :)
s.a kızlar nasılsınız bakayım ben baya kötü oldum tam bu kış grip olmadım demedim fena kaptım ya bendede bele vuruyor agrı belim çok agrıyo gece uyku yoktu ama en çok oglum için korktum karnımda sertleşip durdu hep etkilendi galiba allahım korusun onu bu aşamada ilaçta içilmiyo nane limon portakal geçiştirip duruyrm ama zor geçicek sanki sizden nbr msjlarımı okumamışsınız galiba baharcım cvp yazmıştım sana
canım gecmiş olsun cok eger ateşin cıkmıyosa ilaçsız geciriceksin mecburen. yat dinlen bol bol başka turlu gecmez grip. karında sertleşme bende de oluyor doktorum normal rahım kendini doğuma haızrlıyor dedi ama sancılı ve belli aralıklarda duzenlı olursa haber ver diye de ekledi aklında bulunsun. ya gecmıse bakmadım canım ya ne yazmısın.
evet tatamen katılıyorum, KİSTLER GİDİNCE HERŞEY DÜZELECEK İNŞALLAHcnm hoş geldin ben her ikisinide denedim haytta iyi ama soğan daha çok etkili ki bu çok fazla kanıtlanmış :)ben bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım 10 gün oldu bitti ama hala regli olamadım bazen bu kadar uzayabiliyomuş ....sanada şiddetle öneriyorum çünkü bende pkoluyum ve herşeyden önemlisi kistleri temizliyo zaten kist gidince herşey düzelicek inş.
canım ben 7 gün sonra başlıyacağımi çoğunluk kişiler 7 günde başlamış hep :44::) sağ olsunlar. hadi bismillah... hepimize hayırlı olsun.adetim bittikten 10 gün sonra mı başlıyım küre ben şimdi?
ALlah şifanı versin canım, inşallah en kısa zamanda atlatırrsın.s.a kızlar nasılsınız bakayım ben baya kötü oldum tam bu kış grip olmadım demedim fena kaptım ya bendede bele vuruyor agrı belim çok agrıyo gece uyku yoktu ama en çok oglum için korktum karnımda sertleşip durdu hep etkilendi galiba allahım korusun onu bu aşamada ilaçta içilmiyo nane limon portakal geçiştirip duruyrm ama zor geçicek sanki sizden nbr msjlarımı okumamışsınız galiba baharcım cvp yazmıştım sana
biz iyiyiz canım sabah mide bulantısı vardı ama cok sukur gecti. dün prensese yatak bakmaya gittik eşimle. bir sene bizimle ayni odada kalmasını istiyoruz ama oda kucuk eşimde tuturdu cifte masraf olmasın buyuyen besıklerden alalım odaya gore bır tek cilekte bulduk ama onda bıle adım atacak yer zar zor oluyor ben besık yataklardan alım dedim fiyat farkı 200 tl falan esımde degmez bır sene sonunda kullanamayacagız deyıp durdu park yatak allalım odaya sıgar diğer odaya gecırecegımızde de yatak alırız diyor ayy ben park yataklara ısınmadım hiç. bide kayınvaldem sakın almayın sadece bakın deyıp durdu galıba kendı almayı planlıyo dıycem ama oyle havada yoktu . ama beşik kısımında benı desdekledi bununla beraber catısma yasadık ben bır yasına gelınce ayırıcam dıyorum bebegı o 2 bucuk yasına kadar sızınle yatır sonra degısırsınız dıye tuturdu ay cıldırıyodum yaa
günaydın kızlar ...
yaso nasılsın cnm bitmiş kırmızılar sevindim adına hadi hayırlısı inş bekletmez meleğimiz bizi
melekciğim sende kırmızılara veda etmişsin inş gelecek ay regli olmadan gelir sıpan
esmacığım çok üzülüyorum ne olcek senn bu göğüs yaraların rabbim yardımcın olsun ...silikon memeler varmış ondan kullan istersen rahatlarsın
hatice sana kızgınım hepsini yazdın bi beni unuttun gezenti
derya nasıl oldun hayatım ?
tansel canm başınız sağolsun seni çok iyi anlıyorum biliyosun çok yakın zamanda bende babaannemi kaybettim ve inan ölüye mi üzülelim gelene gidene yemek mi verelim şaşırıp kaldık onlar yapsın sen bişey yapma cnm benm allah göstermesin ....boşver temizlenir ev sen sakın stres yapma
hapsuu canm sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım ?
hamiş olan melek arkadaş nerede yaw bi ara yazmış kaybolmuş
serpilimde yok ne oluyo size kızlar iyice boşladınız yaw
ben soğan kürünün 1 evresini bitirmiştim biliyosunuz 10 gün oldu hala regl olmadım ...inş bebiş vardır diye dua ediyorum hafta sonu fatihteydik padişah turbelerini ve allah dostlarını ziyaret ettik inanın hepimize isim olarak dualarda bulundum rabbim kabul etsin en kısa zamanda inşfırsat bulup test alamadım hep engel çıktı eşimde geç saatte gelince almayı unutuyo yada önemsemiyo ama bu aralar çok gaz sıkışması yaşıyorum ne olcek benm bu halim soğandan kaynaklanıyo galiba
günaydın kızlar ...
yaso nasılsın cnm bitmiş kırmızılar sevindim adına hadi hayırlısı inş bekletmez meleğimiz bizi
melekciğim sende kırmızılara veda etmişsin inş gelecek ay regli olmadan gelir sıpan
esmacığım çok üzülüyorum ne olcek senn bu göğüs yaraların rabbim yardımcın olsun ...silikon memeler varmış ondan kullan istersen rahatlarsın
hatice sana kızgınım hepsini yazdın bi beni unuttun gezenti
derya nasıl oldun hayatım ?
tansel canm başınız sağolsun seni çok iyi anlıyorum biliyosun çok yakın zamanda bende babaannemi kaybettim ve inan ölüye mi üzülelim gelene gidene yemek mi verelim şaşırıp kaldık onlar yapsın sen bişey yapma cnm benm allah göstermesin ....boşver temizlenir ev sen sakın stres yapma
hapsuu canm sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım ?
hamiş olan melek arkadaş nerede yaw bi ara yazmış kaybolmuş
serpilimde yok ne oluyo size kızlar iyice boşladınız yaw
ben soğan kürünün 1 evresini bitirmiştim biliyosunuz 10 gün oldu hala regl olmadım ...inş bebiş vardır diye dua ediyorum hafta sonu fatihteydik padişah turbelerini ve allah dostlarını ziyaret ettik inanın hepimize isim olarak dualarda bulundum rabbim kabul etsin en kısa zamanda inşfırsat bulup test alamadım hep engel çıktı eşimde geç saatte gelince almayı unutuyo yada önemsemiyo ama bu aralar çok gaz sıkışması yaşıyorum ne olcek benm bu halim soğandan kaynaklanıyo galiba
evet tatamen katılıyorum, KİSTLER GİDİNCE HERŞEY DÜZELECEK İNŞALLAH
canım ben 7 gün sonra başlıyacağımi çoğunluk kişiler 7 günde başlamış hep :44:
ALlah şifanı versin canım, inşallah en kısa zamanda atlatırrsın.
ayy 2,5 yaşına kadar çok yaa o ne öyle insanın özel hayatı kalmaz, ve sonra bide kendi odsına alışamaz çocuk hep kalmak ister yanınızda, bence 1 yaşı doolunca odasına almak doğru olan senin dediğin gibi
seninle aramızda 1 hafta var canım drm temmuz başı diyor 7 si artık kısmet oglum iyiydi şükür 1 450 gr olmuş maşallah ogluma ama benmde mantar sorunum vardı ya resmen kanatıyodu dr fitil verdi şimdilik geçti galiba inş tekrarlamaz bide baharcım kızının hareketleri nasıl benmki sürekli sertleşiyo karnımda genelde soguk alınca yapar diyrlr inş öyle degldr ya
s.a kızlar nasılsınız bakayım ben baya kötü oldum tam bu kış grip olmadım demedim fena kaptım ya bendede bele vuruyor agrı belim çok agrıyo gece uyku yoktu ama en çok oglum için korktum karnımda sertleşip durdu hep etkilendi galiba allahım korusun onu bu aşamada ilaçta içilmiyo nane limon portakal geçiştirip duruyrm ama zor geçicek sanki sizden nbr msjlarımı okumamışsınız galiba baharcım cvp yazmıştım sana
ALlah şifanı versin canım, inşallah en kısa zamanda atlatırrsın.
ayy 2,5 yaşına kadar çok yaa o ne öyle insanın özel hayatı kalmaz, ve sonra bide kendi odsına alışamaz çocuk hep kalmak ister yanınızda, bence 1 yaşı doolunca odasına almak doğru olan senin dediğin gibi
tamam canım görüşürüz ALlaha emanet ol, unuturmuyuz hiç yaa sen yeterki yine geltamam inşaallah. hadi hayırlısı, ben kaçayım artıkın, işim gücüm duruyo daha, yerimden kalkalı pc başındayım sonra yine haberleşelim olur mu. unutmayın beni haaa. öpüyorum hepinizi. görşrz arkadaşlar...
bu arada esra ve yasemin hoşgeldiniz inş burda hayırlı bi şekilde bebişlerinize kavuşmanız nasip olur allahın izyle
ayy ALlah razı olsun burcum canım inşallah duaların kabul olur, ayy içimden hamişsin diye geçti ha, çok heyecanlı ya, bu haftasonu bende türbelere gitmek istedimde gidemedik, sen istanbuldamıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?