Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm hoş geldin ben her ikisinide denedim haytta iyi ama soğan daha çok etkili ki bu çok fazla kanıtlanmış :)ben bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım 10 gün oldu bitti ama hala regli olamadım bazen bu kadar uzayabiliyomuş ....sanada şiddetle öneriyorum çünkü bende pkoluyum ve herşeyden önemlisi kistleri temizliyo zaten kist gidince herşey düzelicek inş.

:) sağ olsunlar. hadi bismillah... hepimize hayırlı olsun. adetim bittikten 10 gün sonra mı başlıyım küre ben şimdi?

s.a kızlar nasılsınız bakayım ben baya kötü oldum tam bu kış grip olmadım demedim fena kaptım ya bendede bele vuruyor agrı belim çok agrıyo gece uyku yoktu ama en çok oglum için korktum karnımda sertleşip durdu hep etkilendi galiba allahım korusun onu bu aşamada ilaçta içilmiyo nane limon portakal geçiştirip duruyrm ama zor geçicek sanki sizden nbr msjlarımı okumamışsınız galiba baharcım cvp yazmıştım sana

sağ ol canım hoş buldum. hadi bakalım senin bizden önce geliyor demek ki? :) Rabbim hayırlı olanı nasip etsin... hep birlikte hem uğraşalım hem dua edelim

iyiyim kuzucuk sen nasılsın küçügün nasıllll?

biz iyiyiz canım sabah mide bulantısı vardı ama cok sukur gecti. dün prensese yatak bakmaya gittik eşimle. bir sene bizimle ayni odada kalmasını istiyoruz ama oda kucuk eşimde tuturdu cifte masraf olmasın buyuyen besıklerden alalım odaya gore bır tek cilekte bulduk ama onda bıle adım atacak yer zar zor oluyor ben besık yataklardan alım dedim fiyat farkı 200 tl falan esımde degmez bır sene sonunda kullanamayacagız deyıp durdu park yatak allalım odaya sıgar diğer odaya gecırecegımızde de yatak alırız diyor ayy ben park yataklara ısınmadım hiç. bide kayınvaldem sakın almayın sadece bakın deyıp durdu galıba kendı almayı planlıyo dıycem ama oyle havada yoktu . ama beşik kısımında benı desdekledi bununla beraber catısma yasadık ben bır yasına gelınce ayırıcam dıyorum bebegı o 2 bucuk yasına kadar sızınle yatır sonra degısırsınız dıye tuturdu ay cıldırıyodum yaa

anne ziyereti bitti demek haticecm inş güzel geçirmşsndr maşallah paşana iyi olsun hep inş ne güzeldr aldıkların kimbilir saglıkla kullansın inş benm paşamda grip oldum etkilendi sanırım sertleşip durdu karnımda ya tamda kışı atlattım diyrdm fena tutldum valla

canım gecmiş olsun cok eger ateşin cıkmıyosa ilaçsız geciriceksin mecburen. yat dinlen bol bol başka turlu gecmez grip. karında sertleşme bende de oluyor doktorum normal rahım kendini doğuma haızrlıyor dedi ama sancılı ve belli aralıklarda duzenlı olursa haber ver diye de ekledi aklında bulunsun. ya gecmıse bakmadım canım ya ne yazmısın.

günaydın kızlar ...
yaso nasılsın cnm bitmiş kırmızılar sevindim adına hadi hayırlısı inş bekletmez meleğimiz bizi
melekciğim sende kırmızılara veda etmişsin inş gelecek ay regli olmadan gelir sıpan
esmacığım çok üzülüyorum ne olcek senn bu göğüs yaraların rabbim yardımcın olsun ...silikon memeler varmış ondan kullan istersen rahatlarsın
hatice sana kızgınım hepsini yazdın bi beni unuttun gezenti
derya nasıl oldun hayatım ?
tansel canm başınız sağolsun seni çok iyi anlıyorum biliyosun çok yakın zamanda bende babaannemi kaybettim ve inan ölüye mi üzülelim gelene gidene yemek mi verelim şaşırıp kaldık onlar yapsın sen bişey yapma cnm benm allah göstermesin ....boşver temizlenir ev sen sakın stres yapma
hapsuu canm sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım ?
hamiş olan melek arkadaş nerede yaw bi ara yazmış kaybolmuş
serpilimde yok ne oluyo size kızlar iyice boşladınız yaw

ben soğan kürünün 1 evresini bitirmiştim biliyosunuz 10 gün oldu hala regl olmadım ...inş bebiş vardır diye dua ediyorum hafta sonu fatihteydik padişah turbelerini ve allah dostlarını ziyaret ettik inanın hepimize isim olarak dualarda bulundum rabbim kabul etsin en kısa zamanda inş fırsat bulup test alamadım hep engel çıktı eşimde geç saatte gelince almayı unutuyo yada önemsemiyo ama bu aralar çok gaz sıkışması yaşıyorum ne olcek benm bu halim soğandan kaynaklanıyo galiba

sagol canım ya ateşim aman aman yok ama yinede canım sıcak gece üstümü örtemedim mesela sancım olmuyo çok şükür sertleşme soguk alındıgı zaman bebekte olabiliyomuş dediler etkileniyor galiba bide çok eskide degl cvp 2 ön sayfada dogumumu sormuştun

evet tatamen katılıyorum, KİSTLER GİDİNCE HERŞEY DÜZELECEK İNŞALLAH
:) sağ olsunlar. hadi bismillah... hepimize hayırlı olsun. adetim bittikten 10 gün sonra mı başlıyım küre ben şimdi?
canım ben 7 gün sonra başlıyacağımi çoğunluk kişiler 7 günde başlamış hep :44:
ALlah şifanı versin canım, inşallah en kısa zamanda atlatırrsın.

ayy 2,5 yaşına kadar çok yaa o ne öyle insanın özel hayatı kalmaz, ve sonra bide kendi odsına alışamaz çocuk hep kalmak ister yanınızda, bence 1 yaşı doolunca odasına almak doğru olan senin dediğin gibi

burdayım burcucum grip oldum çok fena hemde ondan yazamadım bide kimse yoktu yazdıgımda

ayy ALlah razı olsun burcum canım inşallah duaların kabul olur, ayy içimden hamişsin diye geçti ha, çok heyecanlı ya, bu haftasonu bende türbelere gitmek istedimde gidemedik, sen istanbuldamıydın?

evet tatamen katılıyorum, KİSTLER GİDİNCE HERŞEY DÜZELECEK İNŞALLAH

canım ben 7 gün sonra başlıyacağımi çoğunluk kişiler 7 günde başlamış hep :44:

tamam inşaallah. hadi hayırlısı, ben kaçayım artıkın, işim gücüm duruyo daha, yerimden kalkalı pc başındayım sonra yine haberleşelim olur mu. unutmayın beni haaa. öpüyorum hepinizi. görşrz arkadaşlar...

allah rzaı olsun tatlım ya inş

maşallah canım yaa benimki yaklasık 2 hafta once 929 kiloydı bir hafta geriden takip ediyoruz bıraz zayıf olucak bendne cekti dıyorum ben 1800 gr doğmusum ama doktorum 2,500-3000 arasında doğar dıyor deneyımıme gore ama sayende süpriz yaparsa bılemem dedi. kızım hareketli canım ama yorgun oldugumda fazla hissetmiyorum ve tekmeler sertleşti tabii dun karnımda sekıller olusturdu resmen sertleşme bende de oluyo arara doktor normal demişti bana.

geçmiş olsun canm aman dikkat et bebişimize bişey olmasın rabbim şifa eylesin inş

ay oyle eşimin abisi oyle yapmıs da bızde yapalım diyo oyle ama tabii bi yandan da dıyor kendı yatagında yatmıyo annesinin babaısnın yanında yatıyor dıye ee tabii yatmaz cocuk alısmıs oyle ama dinlemeye nıyetım yok 1 yasına gelsın odasını ayırıcam ben daha fazla buyuyunce cook zor oluyor

tamam canım görüşürüz ALlaha emanet ol, unuturmuyuz hiç yaa sen yeterki yine gel
bu arada esra ve yasemin hoşgeldiniz inş burda hayırlı bi şekilde bebişlerinize kavuşmanız nasip olur allahın izyle

hoşbulduk canım amin inşallah, birbirirlerimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah ve hepimiz bebişli kızlar topiği açıp orda devam ederiz sohbetlerimize

ayy ALlah razı olsun burcum canım inşallah duaların kabul olur, ayy içimden hamişsin diye geçti ha, çok heyecanlı ya, bu haftasonu bende türbelere gitmek istedimde gidemedik, sen istanbuldamıydın?

olsun ben sizin adınıza dua ettim rabbime emanet ettim dualarımızı o en iyisini bilir ...
valla ağzından bal damlıyo hayatım inş öleyimdir rabbim büyük ...
evet istanbul anadolu yakasındayım cnm sen nerdensin ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…