Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar biraz daha zayıf oluyomuş baharcım hiç sıkıntı etme bi arkadaşında başta öyleydi ama sonlara dogru gösterdi kendini çokta zayıf degl zaten maşallah kızıma gör bak şaşırtıcak seni bide tavsiyem sabahları haşlanmış yumurtanı ihmal etme gecede sütünü bunun baya etkisi oluyo tabi bide düzenli meyve ye canım gör bak nasıl yansıyacak farkı dr önerisiydi bu hareketli olunca uyuyorlarmış içimizdeki sıvı sallanıyomuş beşik gibi geliyomuş onlara genelde geceleri hareketli oluyolarmış biz uyudugumuzda

allah şifa versin canım dikkat et kendineee

hımmm gezmelerdesiniz demek ee kayınvaliden alırsa siz küçük olanından alın kayınvalidende büyük alsınn olmamıı

cnm bencede en iyisi 1 yaş yoksa hep yanınızda kalmak ister bebişin benmde yengem öle yanında yatırmıştı 4 yaşına geldi zar zor ayırabildiler en iyisi baştan ayırmak 1 yaşındayken yani ...

ay canım ya yumurta ve süt hayatımdan cıktı bır ıkı kez denedım oyle kustum kı hastanelık oluyodum nerdeyse her seferınde o nedenle yemıyorum ay duduncesı bıle mıdemı bulandırdı yaa .

ya benım kı sureklı uyuyo o zaman sureklı hareketlı cunku :)

evet canım veda ettik bakalım valla bilemiyorum bukadar basit bi çözümü varmışta neden daha önce yapmadım der hayıflanıp dururum heralde amann tek gelsindee onca yılı unutmaya razıyım benn

allah razı olsun melekçim kaptık fena inş çabuk geçer sen nasılsın nasıl gidiyr başladımı çalışmalar

inş. canım çabucak atlatırsın evet başladık bakalım kısmetimizde ne zaman varsaa gelsin bebegim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün dinine baglı anasına babasına saygılı olanından inş......

ayyyyyyyyyyyy kötüymş ya en önemli şeyler neyse canım başka vitaminleri ihmal etme o zaman nette okumuştum bende anne hareketli olunca sessiz oluyolar uyuyorlarmış dedgm gibi geceleri hareketlilermş bi bak farkedersn

aminnnnnnn inş canım ya rabbim tüm müslüman alemine nasip etsn hayırlı evlatlar inş gönlündeki olur tatlım

elimden gelenin fazlasını yapıyorum burcucum gerisi rabbimden artık ama sonlara dogru fena çarptı beni çok sagol canım sen nasılsın çalışmalar başladımı

anlıyorum cnm tabi bu durumda ilaç kullanman sakıncalı bol bol c vitamini içmeye devam dualarımhepimize inş..
cnm ben en son soğan kürü uyguladım 15 gün şimdi regl veya hamiş olmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı tabi bu arada çok çalışmamız oldu
yumurta ne zaman büyür çatlar bilmediğim için değerlendirdik bu 1 ayı ...zaten yumurta oluşsada çatlasada ben anlamıyorum takip de edemedim olsun rabbim verecekse her türlü verir değil mi ?
işte 10 gündür bekliyorum hala regl olmadım bugün inş bi test almayı düşünüyorum bi engel çıkmazsa yarın yaparım testi ona göre yazrım gelişmeleri

ben avrupa yakasındayım canım, evlenmeden önce üsküdarda oturuyordum, şimdi karşıya geçtik :)
saraçhanenin oralarda mehmet emin tokadi hz leri vardı, çok zaman önce gitmiştim, haftasonu o mübarek zat geldi aklıma oraya gitmeyi istedim çok, inşallah bu hafta giderim, orda dua edim hepimiz için, onlar Allahın sevdiği kullardır, inşallah onlarda duamıza amin derler, hepimiz isteklerimize kavuşuruz.

ayyyyyy heyecanlı bekleyiş yani allahım yüzünü güldrsn inş burcucum ya sennde diger kızlarında ama inş gelicek en kısa zamanda bzi inanıyoruz bu topigin farkı bu

ben arada karnımı çekiyorum içeri sertlik varmı acaba diye tabi bilmediğimden tam o zaman ne zaman sertlik hissediliyo hamiş olunca kızlar ..
hamiş olunca böle karnını içeri çekemiyomuşsun diye duymuştum belkide saçmalıyorum

ayyyyyy heyecanlı bekleyiş yani allahım yüzünü güldrsn inş burcucum ya sennde diger kızlarında ama inş gelicek en kısa zamanda bzi inanıyoruz bu topigin farkı bu

inş burcucum ya sennde diger kızlarında ama inş gelicek en kısa zamanda bzi inanıyoruz bu topigin farkı bu canım evet bu topiğin farkını çok doğru tespit etmişsin, çok pozitif ve olumluyuz maşallah hepimiz. Allahtan hiç ümit kesilmez, yeterki istemeyi bilelim, o bizlere hayırlsıını en kısa zamanda verecek inşallah

benm tam tersi olmuş cnm bende avrupa yakasından geçiş yaptım kayışdağındayım şuan ama başakşehirden geldim cnm sen tam olarak nerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…