- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.001
şuanda avcılarda oturuyorum canım, yakın olsak görüşürdük ne güzel toplaşıp gün yapardıkbenm tam tersi olmuş cnm bende avrupa yakasından geçiş yaptım kayışdağındayım şuan ama başakşehirden geldim cnm sen tam olarak nerdesin ?
aminnn çoık güzel bir dua canı gönülden amin diyoruminş. canım çabucak atlatırsın evet başladık bakalım kısmetimizde ne zaman varsaa gelsin bebegim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün dinine baglı anasına babasına saygılı olanından inş......
ben arada karnımı çekiyorum içeri sertlik varmı acaba diyetabi bilmediğimden tam o zaman ne zaman sertlik hissediliyo hamiş olunca kızlar ..
hamiş olunca böle karnını içeri çekemiyomuşsun diye duymuştum belkide saçmalıyorum
şuanda avcılarda oturuyorum canım, yakın olsak görüşürdük ne güzel toplaşıp gün yapardık
aminnn çoık güzel bir dua canı gönülden amin diyorum
aa ben ilkk defa duydum onu, doğal gebelik testi yani desene
ay bu site bağımlılık yapıyorgittim geri geldim. ya ben çok kafama takıyorum sanırım. henüz 5 ay bekledik ama Rabbim tez zamanda versin, bize ve hepimize. ne öğrenebilirim neer yapabilirim, sürekli aklım bunlarda. bir de eşimle çok da iyi geçinemiyoruz, ben biraz huysuzum, o biraz vurdumduymaz, stres eksik olmuyor, bir vaz geçiyoruz, bir çok istiyoruz, sonumuz hayrolsun
tabi bağımlılık yapıyo cnm çünkü biz varızcanım 22 aydırda ben bekliyorum burda en uzun bekleyen hatice yanılmıyosam oda şuan oğlunu bekliyo rabbim kucağına almayı nasip etsin torunlarını bile göstersin inş hepimize tek kucağa almakla bitmiyo çünkü
alaraburcu canım ya evet hamile olunca karnını içeri cekemiyosun ama bu ilk başta olmuyo öyle sertlik falanda hissetmiyosun ilk başlarda bu dedikleirn olana kadar karnın şişer uuzn surede regl olmamıs oluyosun fazla inanma bu yöntemlere :)
ay cnm saol valla yoksa habire karnımı çekmekten sıkılmıştım sertlik yok diyede üzülüyodum şimdi rahatladım
ay bu site bağımlılık yapıyorgittim geri geldim. ya ben çok kafama takıyorum sanırım. henüz 5 ay bekledik ama Rabbim tez zamanda versin, bize ve hepimize. ne öğrenebilirim neer yapabilirim, sürekli aklım bunlarda. bir de eşimle çok da iyi geçinemiyoruz, ben biraz huysuzum, o biraz vurdumduymaz, stres eksik olmuyor, bir vaz geçiyoruz, bir çok istiyoruz, sonumuz hayrolsun
canım bende 3 ay olmayınca stres yapmaya başladım dr lara flan gittim geldim ağladım zırladım, sonra dedimki hoooopp ne oluyor ya, sen kendinide yırtsan poponuda yırtsan ALlah ne zaman isterse ozaman verecek, yani senin elinde hiçbirşey yok dedim, böyle dr lara gitmekte sana stres yapıyorsa gitme anasını satim dedim, Allah dert vermişse dermanınıda vermiştir bitkileri araştır kendine derman ol dedim, olacağı zaman zaten ALlah birşeyi vesile edecek dedim, kendi kendime konuştum dertleştim ve bu stres içini çzödüm hayatım, sende kendine bi psikolojik konuşma yap ve uygula bence, bide melisa çayı içtim o dönemde ohhh çok iyi geldi rahatladım, ayy iyi aklıma geldi bugünde içim, azıcık gevşiyim
ayrıca mutluluğu birine bağımlı hale getirmemek lazım, banada bir arkadaşım söylemişti, eğer eşine bağlıysa mutluluğun hüznün herşeyin, ona fazla bağımlı hale gelmişsin demektir, elbetteki eşimiz herşeyimiz ama mutluluk senin içinde olacak, o sna şöyle dedi böyle yaptı diye hayatını zehir etme sakın, biz bu dünyaya ALlaha kul olmaya, ve Allahın emirlerini yapıp onu memnun etmeye geldik, eşimizi veya kayınvalidemizi veya patronumuzu vs memnun ederek mutlu olmayalım, hayata geliş amacımızı aklımıza getirelim mutluluğu orda arayalım. kaderi düşünüp hiçbireyi de stres yapmayalım tatlım, sonuçta elimizde olan birşey değil hiçbirşey, böyle böyle düşünüp yavaş yavaş gevşiyor insan, daha relax daha huzurlu bir yapıya kavuşuyor.
canım senin ne rahatsızlığın vardı ben bilmiyordum kusura bakma onun için soruyorum, ALlah şifa versin tez zamanda inşallah.selam kızlar nasılsınız.
bugün işbaşı yaptım, oldukça yoğun bir süre uzak kalacağım buralardan sanırım.
ctesi doktora gittim çelik korse verdi, ve fizik tedavi 2 hafta.
şuan bu korsenin içinde kemiklerim birbirine geçti nasıl takacağım bilmiyorum.
çok canım sıkılıyor iş çıkışı gideceğim hergün 7-8 arası.
çok yorucu günler bekliyor beni.
bebek olayına gelince bi süre askıda olacak.
doktor iyiki hamile kalmamışsın yoksa sürünürdün dedi bana açık açık.
bel kaslarını kuvvetlendirmeden böyle bişeye kalkışma dedi.
ben sana olabilecek zmnı söylerim bir süre tedavine devam etmelisin dedi.
haziranda tatile çıkacağız allahın izniyle ondan sonra belki yine denemeye başlarız.
işte böyle..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
canım sen çalışıyormusun? eğer çalışmıyorsan bebek gerçekten çok daha iyi gelir diye düşünüyorum evliliğinize inşallah. çünkü ben bazen hasta oluyorum filan işe gitmiyorum, bakıyorum hep eşim aklıma geliyor, niye aramadı niye geç geldi niye niye vs. diye, yani insan evde olunca daha çok kafayı bozuyor eşiyle, bebeğin oluırsa hiç olmazsa onu çıkarırsın aklından bebeğe yoğunlaşıp onla meşgul olursun, ne eşini nede kendini sıkmamış olursun, çok iyi olur inşallah ozaman herşey.çok haklısın canım. ben tam da o durumdayım işte. resmen bağımlıyım, kavga etsek bile 5 dk sonra gidip sarılıyorum, sonra kendimi gurursuz gibi hissediyorum. dün bi ateş ölçer alalım dedim, yumurtlama günlerini takip için. ne çocuğu çocuk mocuk istemiyorum dedi. kavga etmiştik çünkü. sonra düzeldik ama çok kırıyoruz birbirimizi. biraz rahat bıraksam kendimi ve onu. her şey daha güzel olacak ama. bencil oluyorlar değil mi, bu konuda yapacak çok fazla bişey yok sanırım. hayırlısı ne diyelim. şimdi şu adetim bitse de soğan suyuma başlasam diyorum, çok sabırsızlanıyorum, bebeğimiz olunca yuvamız daha huzurlu olacak gibi geliyor. burda yanlış anlaşılmasın , bebeği çözüm olarak gördüğümden değil de, en azından ikimizin ortak bir sorumluluğu olur, sevgi kaynağımız, meleğimiz olur diye çok istiyorum. Rabbim o günleri tez zamnda göstersin bizlere.
canım sen çalışıyormusun? eğer çalışmıyorsan bebek gerçekten çok daha iyi gelir diye düşünüyorum evliliğinize inşallah. çünkü ben bazen hasta oluyorum filan işe gitmiyorum, bakıyorum hep eşim aklıma geliyor, niye aramadı niye geç geldi niye niye vs. diye, yani insan evde olunca daha çok kafayı bozuyor eşiyle, bebeğin oluırsa hiç olmazsa onu çıkarırsın aklından bebeğe yoğunlaşıp onla meşgul olursun, ne eşini nede kendini sıkmamış olursun, çok iyi olur inşallah ozaman herşey.
canım senin ne rahatsızlığın vardı ben bilmiyordum kusura bakma onun için soruyorum, ALlah şifa versin tez zamanda inşallah.
slm kızlar bengeldim bat ıma daha 1 hafta var dün bütün gün kasıklarım ağırdı ve bugün de belimden ölüyorum test alsam hangisini önerirsiniz belki silikte olsa çıkar yada doktora gitsem allttan muayene ile belli olurmu hamişmiyim diye acele cevap verin lütfen...
offf ben geldim herkes gitti
slm kızlar bengeldim bat ıma daha 1 hafta var dün bütün gün kasıklarım ağırdı ve bugün de belimden ölüyorum test alsam hangisini önerirsiniz belki silikte olsa çıkar yada doktora gitsem allttan muayene ile belli olurmu hamişmiyim diye acele cevap verin lütfen...
canım hoşgeldin, benim bildiğim kadarıyla hamile olmanın üzerinden 10 gün geçmesi lazım testte çizgi çıkması için. ama kan testi yaptırırsan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?