Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

offf ben geldim herkes gitti

idrar testlerine güvenme. ben adetim 1 gün geçince yapmıştım. silik ikinci çizgi çıkmıştı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım, negatifti bence adet günün geçmeden hiçbir test yapma veya yaptırma. ben adetime 2 gün kala sağlık ocağına gittim kan testi için, doktor erken daha çıkmayabilir veya yanıltıcı olur diye yaptırmamıştı. biraz sabretmende fayda var. ama gönlündeki her ne ise, inşaallah dilediğin gibi olur.

Panpişlerim nerelerdesiniz yahu, öğlenden beri kimsenin gıkı bile çıkmamış, herkes salı sendromuna mı girdi
sabahtan beri kimseyle konuşasım yok benimde bir durgunluğum var ama forumda çenem açık, nasılsa ağzımı açıpta kendimi yormuyorum diye heralde kolay yazıyorum

hatice iyi olmana sevindik anneanne kime iyi gelmez ki zaten bizimki de burdaydı yeni gitti karalar bağladık, neyse gelicek yine inşallah

başınız sağolsun canım işin zor ya hamilesin sen seni yormamaları lazım düşünceli olmaları lazım biraz o kadar misafir olmaz karnı burnunda hamilenin evinde Allah kolaylık versin

benm tam tersi olmuş cnm bende avrupa yakasından geçiş yaptım kayışdağındayım şuan ama başakşehirden geldim cnm sen tam olarak nerdesin ?

bana da yakın sayılırsın taa bir uçtan bir uca taşınmışsın canım ya

özge karında sertleşme bende de oluyor, düzenli ve şiddetli ağrıyla olursa kasılmalar, o zaman dr a hemen gtmek lazım ama şu sıralar bu sertleşmelerin hafif aralıklı kasılmaların olması normal canım korkma üşütmeyle ilgisi yok, benim de hem sertleşiyor hem iyice gerg,nleşiyor sanki cildim yırtıldı yırtılacak gibi geliyor çatlayabilir her an, sabah akşam bakıyorum çatlamış mı diye.. iyi bak oğluşuna

esmayla zuhal iyilermi haber var mı yeni, serpil napıyo derya nerde, hapsuu senden naber

hamile kalmaya çalışan arkadaşlar her kürü denemeyin dengenizi bozabilir, ama soğan kürünün hiçbir zararı yok hatta çok faydası var, onu da ovulasyondan sonra yapmayın gebelikte tehlikeli olabilir , Rabbim en kısa zamanda bebek nasip etsin hepinize

merhaba kızlar ben geldımmmaksam aksam bı bakayım bakalım ne alemdesınız dedım..
gunduzlerı program yogunlugundan gıremıyorum malesef annemle bı gun bıtmeden ertesı gunun planını yapıyoruz
gezmeydi,gundu derken vakıt nasıl gecıyo anlamıyorum memlekete gelelı 3 hafta oldu halbukı nasıl gecti anlamadım..
stresten eser kalmadı ılac gıbı geldı bana burası
ama haftasonu donmem lazım artık evime..sımdıden üzülmeye basladım annemden ayrılmak zor gelıcek...
2 li tarama testlerı var kuzumun kendı doktorumun takıp etmesını ıstıyorum yoksa daha gıtmeye nıyetım yoktu da napalım işte
gecen gun kontrole gttım mınık kurabıyem kocaman olmus teyzelerı bı gorsenız ellerı ayakları nasıl oynuyodu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı
mınık bır bezelye tanesınden ufacık bı bebek goruntusunu almıs olması benı ole heyecanlandrdı kı anlatamam
Allahım teker teker ısteyen herkese tattrsın ıns. bu duyguyu
saglıgımız gayet yerındeymıs teyzoslar çok sukur ALLAHIM A
Ama ben hıc kılo almamısım sasrdım barız bı gobek olustu oysa ama hala 52 kıloyum anlamadım bebegıme zararı olmaz ıns. bu donem kılo almamamın:26:
sızler napıyosunuz sayfalar cok ılerlemıs okuyamadım hepsını sole bı ustunkoru bakabıldım ancak
artık tamamen ımkansız hale gelmıs sanırım burda hep beraber aynı anda eskısı gıbı muhabbet etmemız........
üzülüyorum ya hepımız dagıldık..benım eve donus yolculugum bı baslasın ıns yenıden donucem aranıza
selma cım basın sagolsun canım vefatınız ıcın cok üzüldüm temızlıgı dert etme Allah once can saglıgı versın tekrar yaparsınız yavas yavas...
derya kuzusu yoğun iş temposuna donmussun canım cok gecmıs olsun doktorun soledıklerını dıkkate al canım benım her serde bı hayır vardr derler bak
bde hamış olsan burnundan gelıcektı Allah korusun..
hatice pasan da sen de ıyıymıssın cok sevındım canım..
hılalcım annen gıttı dye uzuluyosun ya senı cok ıyı anlıyorum bende bı kac gun sonra aynı seyı yasıcam cunku:2:
melekcım grıp olmussun gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne ılac alamamak cok kotu bende fenaydım bı kac gun once
gunde 2 fıncanı gecmemek sartıyla ballı zencefıllı ılık su ıcebılırsın canım ben denedım cok ıyı geldı cabuk atlatmana yardımcı olur dene ıstersen
cok uzun yazdım sbah sızı yorcam sanırım fıstıklar kusura bakmayın artık:)
hepınızı tek tek öpüyorum.....
serpıl,hatıce,selma,esma,melek,ozge,burcu,hılal,derya,bahar,zuhal.......(ıns unutmamsımdr kımseyi:18:)
hmm bde yenı katılan arkadaslar var sanırım henuz tanısmak kısmet olmadı ama sızı topıgımızde gormek cok guzel
hepnız hosgeldınızzz
fırsat bulup bı dha ne zaman gırerım bılmıyorum....
hoscakalın hepınız Allaha emanet olun arkadaslarım sımdılık bye byeeeeee

Günaydınnn grubumuzun birbirinden güzel anne adayları, anneleri, anneliğe meyil edenleri vs vs..
dün öğlene kadar iyiydiniz ama öğleden sonra bende dahil olmak üzere herkes işine gücüne döndü bakıyorumda. bugün yüksek performans diliyorum herkese

rose86 hoşbulduk canım, ne güzel uzun uzun yazmışsın, çok severim böyle yazıları, evine dönüyormuşsun artık inşallah sık sık gelirsin.

kadercim test yaptırdınmı son durum nedir merakla bekliyorum, hayırlısı inşallah.

Derya'cım Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda bomba gibi olursun, hatta bu dinlenme dönemi belkide senin için bebeğe bir ön hazırlık olur, herşeyde bir hayır vardır çünkü

günaydın geleceğin güzel anne adayı :) nasılsın ? ay evet ya dun hepimiz durgunduk. ama ben acayıptım dun hiçbirşey yapasım yoktu ya bide eve gidince uyucam dıyodum ama oda kısmet olmadı çilek reçeli yapmayı denemek istiyodum eşim çilek almış onu yapayım dedim sonra eşimin abisi aradı size gelmek ıstıyoruz dedi durdum poğaca yaptım yemek derken cilek receli ni ancak gece 10 da yapmaya başlayabıldım yatmam da 12 yı buldu bıde galiba receli beceremedim bıraz sulu oldu gibi

Bahar'cım canım benim günaydın, ayyy bu negüzel bir hitap canımmmmmm
Valla süpersin ayy benimde reçel yapmam geldi bak, hiç yapmadım bende , eğer seninki güzel kıvamlı olsaydı tarifini alırdım ayy bende dün içinde ıspanak püresi olan, yalancı şamfıstıklı kek yaptım ama nasıl güzel oldu varya kızlar, hepiniz yapın millet çok şaşırıyor, numaradan içine 10-15 tane kadarda şamfıstığı soyup attım, eşim 4 dilim yedi

canım ya valla güzel gözüküyor kekin ellerine sağlık tarifini bir ara yazarsın bizlerede :)

Eki Görüntüle 399373

- 3 yumurta
- 1,5 bardak şeker
- 2 bardak un
- 1 paket kabartma tozu
- Yarım bardak sıvı yağ
- 5-6 dal ıspanağın rondoda çekilmiş püresi
- Ayrıca ben 1 çay bardağına yakın süt ekledim kendi kafamdan, olmasada olur yani
- Birde içine isteğe bağlı olarak şamfıstık eklenebilir daha inandırıcı oluyor şamfıstıklı kek olduğuna dair

Yapılışı: Ben ilk önce herzaman yumurta ve şekeri çırparım, sonrada diğer tüm malzemelerini ekleyip biraz daha çırpıyorum, kek kalbını yağlıyoruz katı yağ ile yapışmasın diye, önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45 dakika pişirdim.
Mükemmel oldu, parmaklarımı filan yiycektim, hepsini yiyipte şişmanlamiyim diye hemen buzluğa attım keki, misafir gelince çıkartıyorum, ogün yapılmış gibi oluyor

demek dönüyosun evine hadi bakalım biz 1 hafta daha sabrederizzz sen suan tadını çıkar gezmelerinnn öptm canımm

günaydınn baharcımm recel için acele etmişin bencee kaynattıkça koyulaşmazmı biraz daha kaynatsaydın

günaydın canımmm eminim güzel olmuştur ama ben ıspanagı sevmiyorummmmmmmmmmmm

günaydınn baharcımm recel için acele etmişin bencee kaynattıkça koyulaşmazmı biraz daha kaynatsaydın

canım saat 10 dan 12 ye kadar kaynattım artık uykusuzluktan oluyodum sekerini de az koymadım oysa bir kılo çileğe bir kilo şeker ekledim valla yenebılecek durumda ama ıstedıgım gibi olmadı acıkcası :)

günaydın canımmm eminim güzel olmuştur ama ben ıspanagı sevmiyorummmmmmmmmmmm

kız yoook ıspanak filan kokmuyor, tadı filan asla yok, benim eşim ağzına ıspanağı sürmez hiç sevmez, bak şamfıstıklı kek yaptım sana dedim, 4 dilim yedi, ama diyor bu içindeki yeşillikler ne anlamadım diyor, maydanozmu dereotumu koydun ama hiç tadı da yok diyor

slm kızlar ben geldim hoş gelmedim
dün test aldım bu sabah yapmak istiyodum ama dayanamadım akşamdan yaptım çok mu çok umutluydum acaba tek çizgiyi görünce afalladım
sonrasında da suratım sirke satmaya başladı dr aradım bu hafta yokum gelecek haftanın sonuna kadar gelebilirmiyim bilmiyorum dedi ama sen söktürücü fln kullanma biraz daha bekle bakalım ne olcak dedi hiç olmazsa regl olsaydım rahatlardım eşimlede dün akşamdan beri nedensiz tartışıp duruyoruz herşeye ağlıyorum bıktım bu ben değilim ki
eeee siz nasılsınız ?

canım ya moralını bozma oyle bırden. kac gun gecıkme yasadın ? bencede oyle sokturucu falan ıcme doktoru dınle. tabii yaşadıgın stressden sende esinde etkilenıyosunuz o nedenle bu catısmalar normal sadece bıraz sabırlı olun bırbırınıze karsı ve gergın oldugunda senı rahatlatacak bırseyler bul kı esınle gereksız yere tartısmalara girme

canım benim, kendini rahatlatacak bierşeyler bulmaya çalış, biz üzülsekte ağlasakta kızsakta herşey Allahın ol demesiyle oluyor, biliyorsun sen bunu zaten. ama tabiki insan psikolojisi işte bazen böyle kendine hakim olamıyorsun, melisa çayı iç bu dönemde böyle stresli olduğun zaman bak mutlaka iç, faydasını kesin göreceksin, stres yaparsan hemde bebek çalışmalarınıda etkiler, herşeyin başı ah şu sinir stres yaa, ALlah feraha çıkartsın inşallah canımın içi, sen hemen bi melisa çayı al iç, bak sonra pamuk şekeri gibi olacaksın inşallah

aaaa burcuu lütfennnn daha dur bismillah az daha bekle bakalımmm

ya canm benm satım 30 ocak düşün artık pkoluyum ya ondan böle oldu sanırım ama soğan kürü yapmıştım illa hamile kalayım diye değil regl olaym diye başlamıştım genelde bu kürü uygulayanlar 10 gün içinde regl oluyo benm bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok eşim test yaptığımı bilmiyo test yapcam deseydim çok umutlanırdı ... çok baskı var üzerimde şuan haftaya annemlerin orda olcam bi dr var çok övüyolar bakalım ne dicek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…