- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.021
offf ben geldim herkes gitti
kızlarr ben geldim nasılsınız bu saate niye hiçkimse yok burda yaww
ben gece 4 te evime geldim :) biz tosun paşamla çok iyyiz arada annaneye gitmek bize çok iyi geliyor evde durmak çok sıkıcı yaww
büssürü şeyler aldım yine bambu beşik aldım dün bursadan mevlüt açmalarını falan aldım
deryam nasıl oldun tarifini en kısa zamanda bende deniycem
esmam maşallah paşamagöğüslerine zeytinyağı denedinmi hiç canım
selmam az kaldı tabi kolay gelsin ay çok zevlidir minicik şeylerı yıkayıp yerleştirmek kremi bende alayım kız
serpilim maşallah kızıma tosuncuk olmuş
hilalcim odana bayıldım iyi günlerde kullanmayı mevlam nasip etsin kanaman var galiba aman yat dinlen
melek28 koptum 7 gününüze :))))))))
melekçim senin paşa nasıl çok sıkıldım yaww biriniz gelinnn huhuhuhuh
zuhalcim paşama maşallah pek resim çektirmeyi sevmeyen birisiyiz geliba harika yüz hatları var yakacaz kızları
hapşu sen nasılsın canım nasıl durdun kız bu zamana kadar bişey almayarak
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz uğurlu bi topiktir burası inşallah sizlerede en kısa zamanda meleğiniz gelir,
yasemindi geliba adı bi arkadaş ayva şekirdeği yazmış ayva alıp dolaba attım şimdiden denemekte fayda var diye sağolasın :)
slm kızlar sıze yatak odamdan baglanıyorum neden kımse gelmemıs ne oldu bu topıge ben anlamadım yaprak dokumu mısalı dokulduk sanırım neyse kendıme geleyım
malum 15 gun once cok duskun oldugum dedemı kaybetmıstım daha ona alısmaya calısırken dunde esımın dedesı vefat ettı karsıdan karsıya gecerken araba vurmus ve beyın kanaması sonucu kaybettık butun mevlut okuma mısafır asagı kaynanama geldıler
malum bılırsınız gecen hafta annam yengem ve ben canımız cıkarkacına temızlık yapmıstık ama dunden berı evım erkek kaynıyor bayanlar asagıda baylar yukarda oturup yeyıp ıcıyorlar evım yıne ..k goturur oldu sımdıde ızmırdeb mısafırler var yatıyorlar oturma odasında neyse cok uzattım ama eve gıren cıkan dolunca resmen yol gecen hanı oldu ve butun temızlık ugrasları poofff olduu resmen
dedem vefat ettı zaten 1 a hafta yalovadaydım gelen gıden yorgunluk gecen hafta temızlık evı duzenlenme tam bu hafta dınlencem derken 1 hafta sımdı hem gelen gıden olur hemde 7 gece okuma var sanırım ben ayakta dogurcam suan heryerım agrıyor rabbım acısın banada yoksa kımse acımıyor
benm tam tersi olmuş cnm bende avrupa yakasından geçiş yaptım kayışdağındayım şuan ama başakşehirden geldim cnm sen tam olarak nerdesin ?
Günaydınnn grubumuzun birbirinden güzel anne adayları, anneleri, anneliğe meyil edenleri vs vs..
dün öğlene kadar iyiydiniz ama öğleden sonra bende dahil olmak üzere herkes işine gücüne döndü bakıyorumda. bugün yüksek performans diliyorum herkese
rose86 hoşbulduk canım, ne güzel uzun uzun yazmışsın, çok severim böyle yazıları, evine dönüyormuşsun artık inşallah sık sık gelirsin.
kadercim test yaptırdınmı son durum nedir merakla bekliyorum, hayırlısı inşallah.
Derya'cım Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda bomba gibi olursun, hatta bu dinlenme dönemi belkide senin için bebeğe bir ön hazırlık olur, herşeyde bir hayır vardır çünkü
günaydın geleceğin güzel anne adayı :) nasılsın ? ay evet ya dun hepimiz durgunduk. ama ben acayıptım dun hiçbirşey yapasım yoktu ya bide eve gidince uyucam dıyodum ama oda kısmet olmadı çilek reçeli yapmayı denemek istiyodum eşim çilek almış onu yapayım dedim sonra eşimin abisi aradı size gelmek ıstıyoruz dedi durdum poğaca yaptım yemek derken cilek receli ni ancak gece 10 da yapmaya başlayabıldım yatmam da 12 yı buldu bıde galiba receli beceremedim bıraz sulu oldu gibi
Bahar'cım canım benim günaydın, ayyy bu negüzel bir hitap canımmmmmm
Valla süpersin ayy benimde reçel yapmam geldi bak, hiç yapmadım bende , eğer seninki güzel kıvamlı olsaydı tarifini alırdımayy bende dün içinde ıspanak püresi olan, yalancı şamfıstıklı kek yaptım ama nasıl güzel oldu varya kızlar, hepiniz yapın millet çok şaşırıyor, numaradan içine 10-15 tane kadarda şamfıstığı soyup attım, eşim 4 dilim yedi
Eki Görüntüle 399371
merhaba kızlar ben geldımmmaksam aksam bı bakayım bakalım ne alemdesınız dedım..
gunduzlerı program yogunlugundan gıremıyorum malesef annemle bı gun bıtmeden ertesı gunun planını yapıyoruz
gezmeydi,gundu derken vakıt nasıl gecıyo anlamıyorummemlekete gelelı 3 hafta oldu halbukı nasıl gecti anlamadım..
stresten eser kalmadı ılac gıbı geldı bana burası
ama haftasonu donmem lazım artık evime..sımdıden üzülmeye basladım annemden ayrılmak zor gelıcek...
2 li tarama testlerı var kuzumun kendı doktorumun takıp etmesını ıstıyorum yoksa daha gıtmeye nıyetım yoktu da napalım işte
gecen gun kontrole gttım mınık kurabıyem kocaman olmus teyzelerı bı gorsenız ellerı ayakları nasıl oynuyodu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı
mınık bır bezelye tanesınden ufacık bı bebek goruntusunu almıs olması benı ole heyecanlandrdı kı anlatamam
Allahım teker teker ısteyen herkese tattrsın ıns. bu duyguyu
saglıgımız gayet yerındeymıs teyzoslar çok sukur ALLAHIM A
Ama ben hıc kılo almamısım sasrdım barız bı gobek olustu oysa ama hala 52 kıloyum anlamadımbebegıme zararı olmaz ıns. bu donem kılo almamamın:26:
sızler napıyosunuz sayfalar cok ılerlemıs okuyamadım hepsını sole bı ustunkoru bakabıldım ancak
artık tamamen ımkansız hale gelmıs sanırım burda hep beraber aynı anda eskısı gıbı muhabbet etmemız........
üzülüyorum ya hepımız dagıldık..benım eve donus yolculugum bı baslasın ıns yenıden donucem aranıza
selma cım basın sagolsun canım vefatınız ıcın cok üzüldüm temızlıgı dert etme Allah once can saglıgı versın tekrar yaparsınız yavas yavas...
derya kuzusu yoğun iş temposuna donmussun canım cok gecmıs olsun doktorun soledıklerını dıkkate al canım benım her serde bı hayır vardr derler bak
bde hamış olsan burnundan gelıcektı Allah korusun..
hatice pasan da sen de ıyıymıssın cok sevındım canım..
hılalcım annen gıttı dye uzuluyosun ya senı cok ıyı anlıyorum bende bı kac gun sonra aynı seyı yasıcam cunku:2:
melekcım grıp olmussun gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne ılac alamamak cok kotu bende fenaydım bı kac gun once
gunde 2 fıncanı gecmemek sartıyla ballı zencefıllı ılık su ıcebılırsın canım ben denedım cok ıyı geldı cabuk atlatmana yardımcı olur dene ıstersen
cok uzun yazdım sbah sızı yorcam sanırım fıstıklar kusura bakmayın artık:)
hepınızı tek tek öpüyorum.....
serpıl,hatıce,selma,esma,melek,ozge,burcu,hılal,derya,bahar,zuhal.......(ıns unutmamsımdr kımseyi:18:)
hmm bde yenı katılan arkadaslar var sanırım henuz tanısmak kısmet olmadı ama sızı topıgımızde gormek cok guzel
hepnız hosgeldınızzz
fırsat bulup bı dha ne zaman gırerım bılmıyorum....
hoscakalın hepınız Allaha emanet olun arkadaslarım sımdılık bye byeeeeee
günaydın geleceğin güzel anne adayı :) nasılsın ? ay evet ya dun hepimiz durgunduk. ama ben acayıptım dun hiçbirşey yapasım yoktu ya bide eve gidince uyucam dıyodum ama oda kısmet olmadı çilek reçeli yapmayı denemek istiyodum eşim çilek almış onu yapayım dedim sonra eşimin abisi aradı size gelmek ıstıyoruz dedi durdum poğaca yaptım yemek derken cilek receli ni ancak gece 10 da yapmaya başlayabıldım yatmam da 12 yı buldu bıde galiba receli beceremedim bıraz sulu oldu gibi
Bahar'cım canım benim günaydın, ayyy bu negüzel bir hitap canımmmmmm
Valla süpersin ayy benimde reçel yapmam geldi bak, hiç yapmadım bende , eğer seninki güzel kıvamlı olsaydı tarifini alırdımayy bende dün içinde ıspanak püresi olan, yalancı şamfıstıklı kek yaptım ama nasıl güzel oldu varya kızlar, hepiniz yapın millet çok şaşırıyor, numaradan içine 10-15 tane kadarda şamfıstığı soyup attım, eşim 4 dilim yedi
Eki Görüntüle 399371
günaydınn baharcımm recel için acele etmişin bencee kaynattıkça koyulaşmazmı biraz daha kaynatsaydın
günaydın canımmm eminim güzel olmuştur ama ben ıspanagı sevmiyorummmmmmmmmmmm
slm kızlar ben geldim hoş gelmedim
dün test aldım bu sabah yapmak istiyodum ama dayanamadım akşamdan yaptım çok mu çok umutluydum acaba tek çizgiyi görünce afalladım
sonrasında da suratım sirke satmaya başladı dr aradım bu hafta yokum gelecek haftanın sonuna kadar gelebilirmiyim bilmiyorum dedi ama sen söktürücü fln kullanma biraz daha bekle bakalım ne olcak dedihiç olmazsa regl olsaydım rahatlardım eşimlede dün akşamdan beri nedensiz tartışıp duruyoruz herşeye ağlıyorum bıktım bu ben değilim ki
eeee siz nasılsınız ?
dün test aldım bu sabah yapmak istiyodum ama dayanamadım akşamdan yaptım çok mu çok umutluydum acaba tek çizgiyi görünce afalladım
sonrasında da suratım sirke satmaya başladı dr aradım bu hafta yokum gelecek haftanın sonuna kadar gelebilirmiyim bilmiyorum dedi ama sen söktürücü fln kullanma biraz daha bekle bakalım ne olcak dedihiç olmazsa regl olsaydım rahatlardım eşimlede dün akşamdan beri nedensiz tartışıp duruyoruz herşeye ağlıyorum bıktım bu ben değilim ki
eeee siz nasılsınız ?
eeee siz nasılsınız ?
canım ya moralını bozma oyle bırden. kac gun gecıkme yasadın ? bencede oyle sokturucu falan ıcme doktoru dınle. tabii yaşadıgın stressden sende esinde etkilenıyosunuz o nedenle bu catısmalar normal sadece bıraz sabırlı olun bırbırınıze karsı ve gergın oldugunda senı rahatlatacak bırseyler bul kı esınle gereksız yere tartısmalara girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?