- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.041
canım benim, kendini rahatlatacak bierşeyler bulmaya çalış, biz üzülsekte ağlasakta kızsakta herşey Allahın ol demesiyle oluyor, biliyorsun sen bunu zaten. ama tabiki insan psikolojisi işte bazen böyle kendine hakim olamıyorsun, melisa çayı iç bu dönemde böyle stresli olduğun zaman bak mutlaka iç, faydasını kesin göreceksin, stres yaparsan hemde bebek çalışmalarınıda etkiler, herşeyin başı ah şu sinir stres yaa, ALlah feraha çıkartsın inşallah canımın içi, sen hemen bi melisa çayı al iç, bak sonra pamuk şekeri gibi olacaksın inşallah
aaaa burcuu lütfennnn daha dur bismillah az daha bekle bakalımmm
denemekte fayda var eşime rica edeyim bakalım unutmaz inş yada bi ara çıkarım yanına giderim ben alırım bakalım hem bensiz ne yapıyo malum onun işi kadınlarla bazen korkmuyo da değilim
aaa ne iş yapıyorki eşin???
derya kuzum nasıl oldun ? verdiğin tarifi denedim valla cok guzel oldu aynı gunden hepsi bitti :)
deryacımmm hoşgelsim kuzucum dindi agrıların iştemisin yoksaa
selam kızlar nasılsınız.
bugün işbaşı yaptım, oldukça yoğun bir süre uzak kalacağım buralardan sanırım.
ctesi doktora gittim çelik korse verdi, ve fizik tedavi 2 hafta.
şuan bu korsenin içinde kemiklerim birbirine geçti nasıl takacağım bilmiyorum.
çok canım sıkılıyor iş çıkışı gideceğim hergün 7-8 arası.
çok yorucu günler bekliyor beni.
bebek olayına gelince bi süre askıda olacak.
doktor iyiki hamile kalmamışsın yoksa sürünürdün dedi bana açık açık.
bel kaslarını kuvvetlendirmeden böyle bişeye kalkışma dedi.
ben sana olabilecek zmnı söylerim bir süre tedavine devam etmelisin dedi.
haziranda tatile çıkacağız allahın izniyle ondan sonra belki yine denemeye başlarız.
işte böyle..hepinizi öpüyorum allaha emanet olun.
yazdım ama kimsenin umrunda olmamış anlaşılan (yasemin dışında)
yazdım ama kimsenin umrunda olmamış anlaşılan (yasemin dışında)
nazarlara geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
uyumayın ya nerelerdesiniz yaso başka topiğe takıldın kaldın anam sende terkü diyar eyledin
nazarlara geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
uyumayın ya nerelerdesiniz yaso başka topiğe takıldın kaldın anam sende terkü diyar eyledin
offfffffff çokkk canım sıkkın benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırdır canım neden canın sıkkın ?
ayy hakkaten kadınlarlaymış işi, Allah şeytani kadınlardan korusun kocişini tatlımperde atolyesi var hem satış hem imalat ...
ayy canım benim hepsi teker teker dönerler sana umursamaz olurlarmı hiç tatlımyazdım ama kimsenin umrunda olmamış anlaşılan (yasemin dışında)
yav arada bir zayıflama topiğine bakıyorum kilolarım alıp başını gitmesin diyerekten şekerim, ama burayı ihmal etmiyorum, hemde işyerindeyim arada bird iş yapıveriyorum yani
bazen her şey üst üste gelir ya. tepine tepine ağlamak ister insan. kaçıp gitmek ister, hiçkimseyi tanımadığı yerlere, ne bileyimmmm. eşimle sürekli sorunlar yaşıyoruz. kendi içimizde düzelsek bile, bu sefer ailesi sebep oluyor bişeylere, bilmeden. bebek istiyorum, olmuyor, atama bekliyorum olmuyor. bu kadar karanlığın üstüne bi güneş doğar mı dersiniz?
doğar tatlım her sıkıntının arkası ferahlıktır buna emin ol, sen melisa çayını iç bol bol şu sıra, burcu ve sen melisa çayını ihmal etmeyin bebeişlerim
ayy hakkaten kadınlarlaymış işi, Allah şeytani kadınlardan korusun kocişini tatlım
ayy canım benim hepsi teker teker dönerler sana umursamaz olurlarmı hiç tatlım
yav arada bir zayıflama topiğine bakıyorum kilolarım alıp başını gitmesin diyerekten şekerim, ama burayı ihmal etmiyorum, hemde işyerindeyim arada bird iş yapıveriyorum yani
doğar tatlım her sıkıntının arkası ferahlıktır buna emin ol, sen melisa çayını iç bol bol şu sıra, burcu ve sen melisa çayını ihmal etmeyin bebeişlerim
bazen her şey üst üste gelir ya. tepine tepine ağlamak ister insan. kaçıp gitmek ister, hiçkimseyi tanımadığı yerlere, ne bileyimmmm. eşimle sürekli sorunlar yaşıyoruz. kendi içimizde düzelsek bile, bu sefer ailesi sebep oluyor bişeylere, bilmeden. bebek istiyorum, olmuyor, atama bekliyorum olmuyor. bu kadar karanlığın üstüne bi güneş doğar mı dersiniz?
ayy bilmiyorummm ama benim devreler yanmak üzere. Rabbim bir çıkış yolu gösterir inşaallah.
canım doğar tabii. eşinle sorun yaşaman da doğal ama onemlı olan bu sorunları birbirinizi onarılamayacak sekilde kırmadan cozebılmek bunuda birbirinizi dinleyerek ve anlamaya calısarak başarabılırsınız. bbek zamanı gelınce olur dert edip de birbirinizin üstüne gitmeyin. her ne olursa olsun ailelerinizi evliliğinize sokmayın. demekm istediğim ne senin ailen nede onun ailesini kendi sorunlarınıza sokmayın. ilk yıllar en zor donemlerdır. bizim ikinci yılımız ilk yılımız baya zorlu gecti simdi allaha sukur ıyıyız.
bak enam suresi olcak yanlış hatırlamıyosam hz ebu bekir (r.a) peygamber efendimizle mekkeden medineye hicret ettikleri sırada mağaraya saklandılar o ara h ebu bekir (r.a) peygamber efendimize ya resulallah bizi yakalayacaklar o kadar çok üzülmüştü ki mekke müşrikleri peşlerindeydi ve seslerini duyuyodu cebrail a.s peygamber efendimize vahiy indirdi bu ayet hz ebu bekir r.a için indi ( la tahzen innellahe meana ) peygamber efendimiz ey ebu bekir üzülme allah bizimledir dedi ...yani sıkıntısız hayat olsaydı alemin efendisi sıkıntı çekmezdi ki oda çocuklarıyla imtehan oldu ondan biz biliyoruz ki rabbimiz bizimle ona sığınıyoruz bunları düşünmek lazım canm benm
he ehehehe deme kız öyle 2 kg verdim, yapıyorum ama yemiyorumki, dün akşam biyerim şişmesin diye 1 dilim yedim sadece, geri kalanını buzluğa attım. sabah k-fleks yiyorum, öğlen azıcık zeytinyağlı barbunya yiycem evden getirdim, akşamda sadece salata ve meyve yiycem naaaaberrrr bak rejim nasıl oluyormuş gör bacımmillete kek yaptım diye hava atıp duruyosun orda zayıflama adına bişey göremedim sen zayıflamıyosan bile kızların canını çektirme ayol ne güldüm valla
bak enam suresi olcak yanlış hatırlamıyosam hz ebu bekir (r.a) peygamber efendimizle mekkeden medineye hicret ettikleri sırada mağaraya saklandılar o ara h ebu bekir (r.a) peygamber efendimize ya resulallah bizi yakalayacaklar o kadar çok üzülmüştü ki mekke müşrikleri peşlerindeydi ve seslerini duyuyodu cebrail a.s peygamber efendimize vahiy indirdi bu ayet hz ebu bekir r.a için indi ( la tahzen innellahe meana ) peygamber efendimiz ey ebu bekir üzülme allah bizimledir dedi ...yani sıkıntısız hayat olsaydı alemin efendisi sıkıntı çekmezdi ki oda çocuklarıyla imtehan oldu ondan biz biliyoruz ki rabbimiz bizimle ona sığınıyoruz bunları düşünmek lazım canm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?